Kupa mobila do 150€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jozo211
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Kupa mobila do 150€

Príspevok od používateľa Jozo211 »

Zdravim vas
Chcem si kupit mobil do 150€.Moze byt aj z bazosu.Budem ho pouzivat na volanie,pesnicky,obcas filmy a hry.Rozmyslam o znacke Sony Ericsson a to Xperia X8,Xperia x10,Vivaz alebo nejaku nokiu.Aky by ste doporucili?Najviac ma zaujima hlasitost telefonov ako dokazu najviac hrat.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa mobila do 150€

Príspevok od používateľa uplink »

Za tú cenu máš novú X8, ale X10? Hmm, tá je "trochu" v inej kategórii :). X8 je do 150 e myslím to naj čo nájdeš [od 116 nová kade tade po nete]. Ináč jazdený HTC Desire, alebo dačo podobné.
Jozo211
Light Star
Light Star

a co este tento mobil http://mobil.bazos.sk/inzerat/12155397/ ... P-STAV.php ?
Co si tika zvuku u xperii X8 tak ako je natom.Chcel by som aby ked nieco pustim aby to bolo pocut :D
a je lepsi android alebo symbian?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aViváž je nič moc, má síce dobrý foťák, vie robiť HD Ready videá [X8 len VGA] a iné srandy, ale zato rezistívny display a Symbian [katastrofa] a rozliško displayu to isté čo X8. X8 je rýchly [kapacitný display + Droid], kvalita zvuku fantastická, ale nejdú na ňom hry a filmy si tam tiež moc neužiješ, má okresaný Droid [Donut], nový naň nejde nainštalovať. Má o 120 MHz pomalší procák oproti aViváži, ale aViváž brzdí OS.

Droid vs. Symbian, to už ani téma nie je. Skôr Droid vs. iOS vs. Shitdows Phone 7.

Jediný Symbian phone, ktorý bol schopný bol E52 [hojko ma zje*e pod čiernu zem keď to prečíta]. Ostatné je celé zle. Symbian umrie do pár mesiacov.

X8 sa mi ešte veľmi lúbi ich Ui, hrozne rýchly oproti aViváži, aj keď má malo widgetov dostupných, paradoxne tie čo sú tam predinštalované bohate stačia na také to bežné domáce "žutie". A super sa na ňom píše v numerickom móde, má zaujímavo spravenú korekciu dotyku v rámci písania sms.

Mám ho ako sekundárny fón, primárne mám Sensation, ale asi zase prejdem späť ku 5310 XM :-|
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Jozo211
Light Star
Light Star

asi dost ma zaujal mobil http://www.alza.sk/sony-ericsson-xperia ... .htm#popis
ma android 2.3 a je zevraj dost rychly.Xperia X8 ma android 1.6.
Ale zas je to mini ta xperia a ci to nebude dost male,najme displej dotykovi.

Rozhodujem sa uz iba medzi tymto http://www.alza.sk/sony-ericsson-xperia ... 233542.htm a tymtom http://www.alza.sk/sony-ericsson-xperia ... .htm#popis a mozno xperiou x10 s bazosa za 160€.
skusim popozerat nejake recenzie na tu xperiu mini aky ma zvuk a aku ma hlasitost zvuku.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tam viacmenej nie je o čom, Sony Ericsson Xperia Mini. Samozrejme X10 je úplne inde, to je plnohodnotný Android telefón, ale tá cena za nový. Ak Ti stačí sekáč, tak isto nie je o čom.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

je to o dost mensie ako X8 ak ti to nebude vadit :?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mal som tu cest drzat mini v ruke, prvy dojem bol "wtf???" no postupne som si na to celkom zvykol, reguje velmi svizne, v pripade potreby(ta potreba bude) zoomuje okamzite, netreba cakat, neseka...pekny malicky fon
Jozo211
Light Star
Light Star

typek61: Neni to ina xperia mini?lebo tu co som dal link ma ine tlacidla.
Ako pozeram ta mini je fakt mini a bojim sa ze sa snu bude horsie robit.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sorry hej mas pravdu ale myslim si,ze ta velkost bude pasovat ci sa mylim?
Jozo211
Light Star
Light Star

asi to bude take iste akurat pozeram nejake recenzie na mobily a chcem sa spitat Xperia X10 ma android 1.6?Preco nema 2.3?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jozo211
Light Star
Light Star

som zistil ze uz su xperiach x10 aj 2.3 verzie.Idu hry na Xperiu x10 alebo xperiu mini?stale sa neviem rozhodnut medzi xperiou x8,xperiou mini alebo xperiou x10,kazde ma svoje vyhody a nevyhody,x8 ma zas vynikajuci zvuk zevraj.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

zte blade/skate
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

se xperia x10 je hw pomalsia ako se xperia mini nakolko je tam starsia verzia cpu ako aj grafiky + ma mensiu ram ,jedina vyhoda je vacsi displej ,o mpx vo fotakoch je myslim irelevantne hovorit , se x8 by som nekupoval ani nahodou ,urcite zober radsej xperiu mini , xperia x8 je hardwarovo odpad ,pomaly procesor ,zalostna ram pamat ,neprehra ti flash na webe ,neutiahne hry nakolko je slabucka ,uhlopriecku ma uplne rovnaku ako xperia mini ,ak mas problem s tym ze je displej maly tak je este se xperia live ,co je walkman verzia s displajom 3.2 palca ,myslim ze tu sa neda o com rozhodovat ,jednoznacne ber z tych co si vybera jedine xperiu mini/live alebo ak chces fakt velky displej tak htc desire , hardwarovo je rovnaky ako speria x10 no ma vacsiu pamat ram a mozno je vyhodou aj rozhranie sense + podpora custom rom od xda ,to ma aj x10 samozrejme a vacsina ostatnych telefonov
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

ešte by som ti možna odporučil aj orange san francisco
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

X8 je mobil, ani neviem ako to opisat, na jednej strane je fajn, ze ide o rozmerovo maly telefon v porovnani s dnesnymi technologickymi hrackami od HTC, Samsungu ci Applu, ale ma svoje brzdy, zacnuc procesorom, ramkou az po niekedy problematicky reagujuci displej (aspon na moje prsteky) a zadny kryt telefonu. Hoci X8 pouzivam ako primarny telefon, dokaze ma natolko rozculit, ze ho jedneho dna zahodim a pred par dnami nechybalo vela, aby letel kade lahsie. Problem je skor v Androide a postupnom zahlcovani a spomalovani, takze po nahodeni novej custom ROMky ide zase vsetko krasne rychlo, plynulo a presne ako ma. Je vsak otazka casu, kedy prejde par mesiacov a telefon si zmysli, ze je najvyssi cas zacat strajkovat. Ak sa nemylim, tak X8 sa mozno predava defaultne s Android 1.6, ale Sony Ericsson ponuka update na verziu 2.1, custom romky su na verziu 2.2 a 2.3, konkretne pouzivam momentalne 2.3.7, pre aktualizaciu vsak treba mat model X8 s oznacenim E15i, co su zrejme vsetky, ktore sa u nas predavaju.

Po nahodeny custom ROM s Android 2.2 alebo 2.3 a roote sa telefon stava este pouzivatelnejsi, skoda vsak slabej vydrze baterie, ktoru treba pri aktivnom telefonovani a internete v horsom pripade nabijat 7x za tyzden.

Ci sa telefon oplati kupit, to povedat neviem, pretoze nemam skusenost s inymi telefonmi v podobnej cene, ale pri tejto cene to bude jedna z mala alternativ, ktora je k dispozicii.

uplink: Zo Symbianov je stale u mna kralom Nokia E51, aj ked E52 mala nieco do seba, no mala vady, ktore mne prekazali, ci to boli chyby software, ktore by dnes mohli byt uz davno odstranene alebo potom odflaknute v podobe krytu telefonu a naslednom prenikani prachu, presvitaniu lediek, zle umiestneny konektor napajania... Ale o tom sme predsa uz pisali na fore neraz, ako ja, tak aj ty a taktiez aj brm, ktory ho mal (alebo este aj ma).
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nevravim ze sa se xperia x8 neda pouzivat ,no v porovnani zo se xperia mini nema zial ziadnu sancu ani v jednom bode ,skratka vsetky parametre ma lepsie o viac tried ,

inak michalkoo ty radis staru xperiu mini ktora je hw tak isto odpad
Napísať odpoveď