Kupa rotopedu?

O športe...
WhyMe?!
Novice
Novice

Kupa rotopedu?

Príspevok od používateľa WhyMe?! »

Zdravím,

vopred sa ospravedlňujem ak som to zaradil nevhodne, ale téma "šport" sa mi zdala najprijateľnejšia :lol:

Mám v pláne kúpu rotopedu. V tomto ohľade som veľký laik a preto by som si rád nechal poradiť. Teda ak sa do podobných zariadení (rotopédy, cyklotrenažéry, spiningové stroje...) vyznáte, alebo ich máte doma prosím nahodte váš názor. Za každý budem vďačný :wink:

Čo by som potreboval?

Chcel by som obyčajný bicykel na doma :? Mno teda, nemusí to byť nič extra, čo sa na 100% podobá bicyklu, ale chcem, aby sa na tom "cvičilo" dobre... Kvalita je rozhodne dôležitá ale rovnako aj cena. Niečo do takých 15 si dovoliť ešte môžem.
Z vecí čo som pogúglil... Naj by bolo brzdenie magnetmi (čo som pochopil je najlepšie) a inak toho už moc neviem :lol:
Celé čo od neho očakávam je to, že si ho postavím k PC a vždy keď budem pozerať nejaký filmík, nasadnem na neho a pošliapem si trošku. Teda nepotrebujem nič pre vrcholových športovcov. Zároveň ak by to malo milión funkcii (prejdená vzdialenosť, nastavovanie úrovní...) bol by som šťastný.

Ešte raz chcem poprosiť o akúkoľvek radu... Či už konkrétne modely a značky ale aj rady čomu sa vyvarovať, na čo si dať pozor.

Vopred ďakujem,
WhyMe?!
Napísať odpoveď