Kupa televizora
Re: Kupa televizora
nevedel som vôbec ako to chodí a pre istotu som sa spýtal. ďakujem ..
dnes som obdrzal 47" LG 47LE5300 LED Tv a vsetkym co nadavaju na LED Lcd mozem povedat ze je to uplne v pohode. Na zaciatku to vyzeralo dost zle, cierna bola taka zvlastna,machulovita, ale po nastaveni uz je to ok- treba sa s tym proste trochu pohrat a nie sa spoliehat iba na nastavenia ktore maju na predvadzacich kusoch na predajni. 
-
Ryan Giggs
VIP
V pohode to je, ale oproti plazme či CCFL LCD v podobnej cenovej relacii je na tom horšie.
Už sme kúpili ten LG 42LE8500 ako si radil Ryan. Obraz je dobrý, pekný, ostrý, farby sa doladia. Jediný veľký nedostatok je, že na DVB-T nechytíme ani jeden program. Vraj pre Slovensko nie je DVB podporované u tohto modelu.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem o tom nič. Ja keď som to skušal išlo aj na nastaveni pre Slovensko. Je možne, že je to firmverom. Nie je ale žiaden problem nastaviť TV na inu krajinu. Potom dvb-t pôjde.
je to firmwareom. veľmi užitočná rada, K+
-
Ryan Giggs
VIP
Dal si tam novši?
-
Michaelo105
Light Professional
Nastav krajinu na Anglicko (Veľkú Britániu), ak to nepomôže tak Švédsko, Fínsko. Na Slovensku nechytíš.
Novší nie, pretože nie je ešte napojený na internet a iný som nesťahoval. Iba som zmenil krajinu na Rakúsko ako píše Michaelo a už to ide bez problémov. Bude to asi tým, že cez DVB-T ani žiadny slovenský kanál nechytíme ..Ryan Giggs napísal:Dal si tam novši?