Akože ja som chcel 65 OLED ale vedel som , že sa dá zohnať za menej ako 1500len treba čakať
Ešte počkať kým sa zjaví biely Series X ktorý vymením za S a bude dobre
V novembri cez black friday bol 65" OLED Philips 804 za 1250€Johnnny napísal: 15 apr 2021, 13:31 Ono to ma este tak rok minimalne cas, lebo peniaze teraz potrebujem inde, ale prave, ze som zvazoval OLED. Ale zaroven to vyzeralo, ze sa budem pohybovat v uhloprieckach okolo 70" a tam ani neviem, ci Philips aktualne nieco ma. O rok sice moze byt situacia ina, ale aj ich 65" OLED stoji cez 2k a to je trochu moc, takze by som sa mozno uspokojil s LCD. Ono tie VA panely mi extra nevadia a ceny su uz pomerne nizke aj pri obrovskych uhloprieckach.
Z toho mam trochu obavy tiez. A zaroven si hovorim, ze ak kupim TV bez, bude ma to mrziet.aacid napísal: 15 apr 2021, 21:08 Ambilight na celkom lakal ale odkedy to mam je na telke vypnuty, je to len taka srandicka na ukazanie kamaratom, aspon teda pre mna to ziadnu pridanu hodnotu nema, skor naopak, prave pri OLED ktora vynika dokonalou ciernou je to skor na obtiaz. Ide tmava scena a miesto toho aby ti cela izba potemnela tak ju ozaruje ambilight (aj ked je ullne cierna obrazovka svieti aspon trochu). Ked v noci pozeram pre mna najvacsie caro je prave to ze telka spliva s okolitou tmou a pri tmavych scenach ten obraz uplne vychadza z tmy. Ked zapnem ambilight tak ten prave zviditelnuje hranice telky tym ze ziari zpoza nej.