Kúpa TV
Re: Kúpa TV
Dobre a ešte posledná otázka , aký je rozdiel medzi 58pus8505 a 58pus8545 ? Cenovo sú natom rovnako .
-
Ryan Giggs
VIP
Lisia sa dizajnom. 8545 ma chromovany stojan. Ono, to co ma v nazve nieco ine ako nulu, je vacsinou "exkluzivny" model vyrabany pre konkretne svetove elektro retazce. Vacsinou (ako v tomto pripade) je rozdiel len v dizajne.
Ďakujem si vážne borec, stojan nepotrebujem keďže pojde na stenu, takže 8505 hneď po výplate objednávam. Ďakujem pekne. 
nejaka 49 - 55" telka ?
najidealnejsie asi bez OS alebo nieco co aj funguje ...
momentalne mam Sony 49XF9005 a ten Android je katastrofa (TV vypnem a potom ked zase zapnem tak sa android spusta odzaciatku a tym padom trva zapnutie do pouzitelneho stavu aj minutu a viac ...)
cenovo asi tak do 1500e
momentalne mam Sony 49XF9005 a ten Android je katastrofa (TV vypnem a potom ked zase zapnem tak sa android spusta odzaciatku a tym padom trva zapnutie do pouzitelneho stavu aj minutu a viac ...)
cenovo asi tak do 1500e
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
LG OLED55C11
má WebOs, jednoduché rozhranie
má WebOs, jednoduché rozhranie
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo to vypinaš natvrdo? Takto sa sprava uplne každy system, je to prirodzene a logicke.ob3l1x napísal: 26 aug 2021, 11:32 nejaka 49 - 55" telka ?
cenovo asi tak do 1500e
Ryan a ako ho mam vypinat ? vypinam ho klasicky ako kazdu TV
(TV standby)
Turn on or turn off the TV (standby mode)
(TV standby)
Turn on or turn off the TV (standby mode)
-
Ryan Giggs
VIP
Diaľkovym ovladačom.
no ved tak ho vypinam s dialkovym ovladacom ... (nevypinam ho z elektriky ani tlacidlom na zadnej strane TV) ...
ale ten android to zvlada mozno 2,3x z 10
vypnem TV a cca 2,3x sa zapne normalne nabehne Android TV
zvysnych 7,8x sa zacne android startovat od zaciatku a to proste trva ...
ale ten android to zvlada mozno 2,3x z 10
vypnem TV a cca 2,3x sa zapne normalne nabehne Android TV
zvysnych 7,8x sa zacne android startovat od zaciatku a to proste trva ...
-
Ryan Giggs
VIP
Tak ak sa ti v takom pripade ten TV takto dlho zapina, tak to nema nič spoločne s androidom ako takym, ale problem je treba hľadať inde. Niekde je chyba. Skusil si vymazať cache, odpojiť od elektriny, pripadne zresetovať do defaultnych nastaveni?
Toto nie je normalne spravanie.
Toto nie je normalne spravanie.
skusal som vsetko pomohol aj upgrade androidu ... ale bohuzial teraz vysla nova verzia a televizor sa sprava rovnako ... preto uvazujem o vymene a prechode na nieco co nebude mat android ... a radsej dokupim android box alebo nvidia shield pripadne ps ... (proste nieco na com rozbehnem Kodi a YT)
-
Ryan Giggs
VIP
Toto nie je vlastnosť androidu.
Za 1500€ Philips 55OLED806. Len je to zhodou okolnosti tiež android. Ale to fakt nie naschval. Alebo nejaky Panasonic, ale tie su trošku drahšie ešte.
Za 1500€ Philips 55OLED806. Len je to zhodou okolnosti tiež android. Ale to fakt nie naschval. Alebo nejaky Panasonic, ale tie su trošku drahšie ešte.
A ten LG co bol spomenuty vyssie ? Nasiel som c12
-
Ryan Giggs
VIP
LG je najlacnejšie a nie je to nahoda.
Ja mám celý byt na elektrinu a rozmýšlam že dám všade prepäťové ochrany s tlačidlom napr. na TV aby to nežralo elektriku keď to práve nepoužívam. Len dúfam že sa nebude vždy polhodinu štartovať ako tuna kolegovi. 
-
Ryan Giggs
VIP
Samozrejme bude. Je to pocitac. Tak ako sa startuje PC, alebo mobil, navigacia, STB, konzoly a X dalsich zariadeni, ak ich nespustas zo stand by. Samozrejme rozne systemy potrebuju rozny cas, podla zlozitosti systemu.
Kazdopadne takto by si ale TV ale ani vypinat nemal. To silno neodporucam. Hlavne teda ked sa bavime o olede, u LCD to az tak nevadi.
Ale ten dovod preco to chces takto vypinat je iracionalny.
Ten odber televizora v standby sa na usetrenej elektrike neprejavi de facto nijako. Pri tom priemernom 1 W co to v standby zerie, usetris tak 1,50€ za rok (pri nonstop standby), oproti tomu ak by bol natvrdo vypnuty.Takze mesacne nejakych 13 centov. Ale nonstop standby to mat samozrejme nebudes, nekupujes to aby si mal vkuse vypnuty TV. Pri napr. priemere 3 hodinach sledovania TV denne, to bude uz len 1,2€ za rok naviac, oproti natvrdo vypnutemu stavu.
Pri 10 zariadeniach to bude 12 € za rok, teda uspora 1 euro mesacne. Pri 3 hodinach pouzivania tych zariadeni. A cim viac ich budes denne pouzivat, tym menej sa ti oplati to vypinat natvrdo.
Kazdopadne takto by si ale TV ale ani vypinat nemal. To silno neodporucam. Hlavne teda ked sa bavime o olede, u LCD to az tak nevadi.
Ale ten dovod preco to chces takto vypinat je iracionalny.
Ten odber televizora v standby sa na usetrenej elektrike neprejavi de facto nijako. Pri tom priemernom 1 W co to v standby zerie, usetris tak 1,50€ za rok (pri nonstop standby), oproti tomu ak by bol natvrdo vypnuty.Takze mesacne nejakych 13 centov. Ale nonstop standby to mat samozrejme nebudes, nekupujes to aby si mal vkuse vypnuty TV. Pri napr. priemere 3 hodinach sledovania TV denne, to bude uz len 1,2€ za rok naviac, oproti natvrdo vypnutemu stavu.
Pri 10 zariadeniach to bude 12 € za rok, teda uspora 1 euro mesacne. Pri 3 hodinach pouzivania tych zariadeni. A cim viac ich budes denne pouzivat, tym menej sa ti oplati to vypinat natvrdo.
Ano rozumiem a prečo má väčšina TV rating F a G energetickú triedu ? Keď som kupoval ten 50pus7303/12 v roku 2019 tak ten má na štítku A a dnes všetky čo som kukal majú G. To sa upravila tá trieda alebo majú telky väčší odber ?
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Medzitým sa zmenila norma.
Prave preto nema vobec zmysel sledovat nejake stitky.
TV sa kupuje na sledovanie a aby to malo dobry obraz. Nie na setrenie elektriky. Ak chces usetrit tak si nekupuj TV
TV sa kupuje na sledovanie a aby to malo dobry obraz. Nie na setrenie elektriky. Ak chces usetrit tak si nekupuj TV
-
Ryan Giggs
VIP
Lebo sa menila norma. Kedze to vkuse menia, nema zmysel sa tym zaoberat. Lebo to nevies nijako porovnat. Navyse pribudli technologie ako HDR, preto je logicke ze v takom pripade bude TV viac svietit a zakonite viac zrat .Chevy napísal: 27 aug 2021, 11:18 Ano rozumiem a prečo má väčšina TV rating F a G energetickú triedu ? Keď som kupoval ten 50pus7303/12 v roku 2019 tak ten má na štítku A a dnes všetky čo som kukal majú G. To sa upravila tá trieda alebo majú telky väčší odber ?
Kazdopadne stand by modu sa to nijako netyka.