Kupa web stranky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Yugos
Novice
Novice

Kupa web stranky

Príspevok od používateľa Yugos »

Zdravicko, potreboval by som poradit ohladom ceny web stranky. Kompletne s jej obsahom, modulmi, domenou, uzivatelmi...

Tu su specifikacie a aj konkretna stranka o ktoru by som mal zaujem, podla mojich prepoctou jej hodnota je viac ako 800e ale chcel by som co najpresnejsu cenu,stranka nieje aktivna uz dlhu dobu a stratila kopec pravidelnych nastevnikov s cim tiez treba pocitat. Dakujem za kazdu radu :D

- domena sc2.sk
- domena sc2.cz
- kompletny portal s redakcnym systemom a administraciou vytvorenym na mieru pre hracsky portal
- portal obsahuje tieto naprogramovane moduly:
- novinky
- uzivatelia, custom neobmedzeny pocet roli/kategorii uzivatelov, pridavanie a odoberanie prav / funkcii jednotlivym uzivatelskym rolam, 17 funkcii / prav na portali
- download sekcia s kategoriami (zoznam suborov, pridavanie suborov, pridavanie kategorii, zoznam kategorii, shcvalene subory, cakajuce na schvalenie)
- replaye (pridavanie replayov, schvalene replaye, cakajuce na schvalenie, verzie replayov, eventy a akcie, mapy)
- portal - lubovolna uprava bocnych panelov, pridavanie reklam, uzivatelske menu, administracne menu, ligove menu, ankety, nastavenia reklamnych formatov a velkych bannerov na hlavnej stranke, modul short news (vybera z konkretneho fora kratke novinky a pridava ich do bocneho panelu na web)
- odosielanie ziadosti a staznosti
- custom header webu, paticka, pozadie
- sekcia FAQ
- custom forum
- ligovy modul - namieru naprogramovay ligovy modul, registracia a pridavanie uzivatelov na portali, vysledky, potvrdzovanie vysledkov, administracia zapasov, pridavanie replayov ku zapasom, administracia map, playoff, atd
- na webe sa nachadza viac ako 500 unikatnych vlastnych clankov a noviniek
- portal obsahuje viac ako 750 registrovanych uzivatelskych kont realnych uzivatelov
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa web stranky

Príspevok od používateľa audiotrack »

800€ je podľa mňa veľmi podhodnotené. Len samotný systém na mieru v takom rozsahu by mal vyššiu hodnotu. Stačí si pobehať ceny programátorov. My sme 800€ len za grafiku na eshop platili. Takéto rozsiahle CMS na mieru kľudne môže prekročiť 2 tisícky. K tomu to množstvo článkov a užívateľov, to tiež pridáva veľkú váhu. Jediné mínus vidím v zlej doméne, ale asi to teda súvisí nejako s tou komunitou. A taktiež škoda že nie je aktívna. Aj tak vidím ale jej cenu na 1500 a viac. Nepozeral som ju do detailov, ale na základe toho čo si napísal
Yugos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yugos »

No majitel stranky mi vravel ze pred dvomi tromi rokmi ked to programoval ho to vyslo na 1000 a nieco.No uvidime skusim este niegde pokukat.Dikes za odpoved a radu
S-player
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S-player »

Pokiaľ do toho ideš s tým ,že si kúpiš tento portál a možno niekedy v budúcnosti využiješ jeho CMS (Upravený - Na inej doméne) tak by sa do toho ešte dalo zainvestovať 800€... pokiaľ to berieš ako portál ,s ktorým chceš niečo robiť a buď to výjde alebo nie tak by som do toho nešiel asi ani za 300€. Samozrejme sa môžem mýliť kedže nepoznám SC2 komunitu.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Nemozem si pomoct, ale ten custom CMS vyzera ako custom Php-fusion. Samozrejme, dalsie zo spominanych veci uz mozu byt rucne dokodene, ale neviem, ci by to stalo za kupu. Koniec koncov, okrem ligoveho modulu mas uz dnes vsetko zabudovane v beznych CMS (Drupal a ine).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ligovy modul pre PHP-Fusion existuje aj free. Nakodil ho djMetla (google).
A ano vyzera to velmi ako PHP-Fusion no myslim si ze to je len nejaky design podobny free designom do fusionu.
Strucne: Do toho by som nesiel ani za 200€. Mozno keby ze maju naozaj velmi velku komunitu. Inak fakt nie.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Genius, zaregistruj si domeny, mam sto chuti ich registrovat teraz..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Sak tie domeny su zaregistrovane. Skusal si sa na ne vobec pozriet?
Napísať odpoveď