ja myslim,že ho Courtney nechala zabiť,lebo bol tak zfetovany,ked ho zavrazdili,ze pochybujem,že by dokazal zdvihnuť 7kg brokovnicu a ešte sa aj zastreliť....hm
Kurt bol genius, a kazdy genius je aj blazon a este k tomu bol strasne citovo labilny a kedze slava ma aj temne stranky a on svoje depresie utapal v drogach, az to raz neuniesol a skoncoval z tym...ale ostal nam tu po nom aspon maly odkaz v podobe jeho piesní lebo v kazdej piesni je ukritý kúsok z jeho osobnosti...
zaujimave, ze vsetci pisu "ako stale fetoval". malokto vie, ze trpel neznesitelnymi bolestami zaludka preto bral vela liekov. urcite k tomu pridal aj nejaky ten matros... vacsinu casu vsak len spal, vtedy ho nic nebolelo. asi ho to inspirovalo k samovrazde. tato verzia je pre mna dost pravdepodobna ale who knows
Náááhodou viem, že bral silné lieky a aj to, že nefetoval vkuse. Vlastne to až ku koncu, len nejak to až priveěmi zostalo v povedomí ľudí. A to, že bol genialny, je 100%
No boh to urcite nebol, ale so svojimi 4 akordami sa zapisal na siedme miesto najzamejsich gitaristov na celom svete a podla mna to uz je nieco. Bol dost chory, takze aj to mohlo pomoct k jeho koncu. Mozno vedel, ze nema pred sebou dlhu cestu tak to skoncil, ako jeho foter.
vydel som veľa dokumentov o kurtovi a všade vraveli alebo presviečali ľudí o tom že ho zabili ... alebo že sa zabil on ... je to už dlhá doba od toho ale bol dobrý hudobník ... hoci to prehánal s drogami osobne som počuval nirvanu dosť dlho potom ma to prestalo baviť lebo počúvať stále to isté ... omrzí ale jeho piesne sa mi doteraz veľmi páčia