Kurt Cobain
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ty si teda pekne mimo. asi si toho vela necital. spravil si si svoj nazor nehladiac na fakty.cypruss napísal:Cobainova pamiatka nie je v mojich ociach nic viac, ako spomienka na bezducheho krala fetakov. Najskor mu preplo v hlave od drog a nechal sebou prejst gulku, alebo preplo od drog nejakemu jeho fetackemu kamosovi a zastrelil ho on. Svet v ten den naozaj neprisiel o OSOBNOST a ak ano, tak nou nebol Kurt Cobain, takze je to v podstate jedno.
Cista pravda. texty nemali ziadny zmysel a v slovach a slovoslede bolo chyb ze aj amater by ich nasiel ale boli vynimocne.Wina napísal:Mňa na ňom zaujalo, ako písal texty-nechcel do nich nič "dávať" a aj tak vyzerali. Niekto by si mylsel, že tie nezmysli sú dielom drôg, ale on tak písal aj keď bol čistý...
Ak mas eBook daj vedet. moze byt aj po slovensky.SHiFTeR napísal:Hm.. ja som cital o nom biograficku knihu od Michaela Azzerada s nazvom "Come As You Are". Mozno tym, ktori by chceli o jeho zivote vediet viac od uplneho mládí az po jeho smrt, tak odporucam precitat. Je tam aj jeho sukromny aj hudobny zivot.
No to nebol ten dovod. Aj keby si tu hlavu neodstrelil tak by zomrel na predavkovanie lebo v jeho krvi sa nasla velka davka.Catlover napísal:no co ja viem, tak sa nafetoval a potom brokovnica do ust![]()
aj tak som od neho nic nepocul... asi...
Ucta k mrtvym nic nehovori?scarpo napísal:jednoznacne samovrazda, sak bol prefetovany...
chudak pomylil si zbran s rozkom....
Jasne kesaj aspom ty mas pravu a mas dobry nazorsnake.j napísal:samozrejme, ze to bola samovrazda, kktina, ze by ho niekto zabil !!!
BTW : bol to fajn xlapik. skoda ho
Musim priznat ze mas pravdu s timi citlivimi ludmi. Aj ja som uz myslel raz na samovrazdu ale potom som sa dal dokopy.Jesen napísal:hej, mam tu knihu, aj som ju viackrat cital..je to velmi zaujimave citanie a velmi dobre napisane...su tam rozne detaily jeho zivota a naozaj ma to velmi bavilo a urcite si ju este precitam, lebo kedysi som velmi obdivoval Kurta a jeho kapelku...za to, aky viedol zivot, si v podstate moze sam, i ked k niecomu ho zrejme doviedli okolnosti, mozno aj k samovrazde. citlivy clovek si velmi lahko siahne na zivot.a Kurt bol nepochybne jeden z citlivych a neurotickych ludi, takze samovrazda je viac ako pravdepodobna.
On bol a je spevak a aj bude. kurt zostane kurtom ako elvis zostal elvisom.2neo napísal:Dalsi akoze spevak co sa prefetoval!
Mal brokovnicu.pHysIQ napísal:Samovrazda. Kupil si pistol a nechal si to "prejst" hlavou...
Zavelil som ze Dnes je ten den kedy Kurt zomrel a ze kto povie colen jedine slovo tomu sa stane to co jemu.snake.j napísal:a to sa ti ako podarilo ?ja by som take tiez zaviedol na nasej skole, ale asi by to nevyslo
Jasne viem priblizne a viem aj ake je to takze.Wina napísal:To s tím tichom by sa na našej škole dlao realizovaťMy sme samí Nirvansiti
![]()
p.S.: Videl si niekedy brokovnicu? Vieš, aké je to veľké??!!
Konecne niekto povedal nieco mudre. tak to bolo a preto aj bral herak alebo co bral.seven napísal:zaujimave, ze vsetci pisu "ako stale fetoval". malokto vie, ze trpel neznesitelnymi bolestami zaludka preto bral vela liekov. urcite k tomu pridal aj nejaky ten matros... vacsinu casu vsak len spal, vtedy ho nic nebolelo. asi ho to inspirovalo k samovrazde. tato verzia je pre mna dost pravdepodobna ale who knows
-
Starmanomega
Amateur
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kurt Cobain bol jedna velka troska ktora mala jedine stastie v zivote ze sa jeho ubohe trapne pesnicky uchytili. ale inak to bol jeden blby fetak ktory nebol schopny najst ine riesenie svojich problemov (ktorych bolo fakt dost) ako zbabelu samovrazdu... a teraz ho uznavaju nastrocni hulici aky bol super filozof a osobnost a pritom bol jedno velke NIC