canopus napísal:a aky bol podla teba dovod?a kto by ho mal odfajcit?
Peniaze, Courtney. Mozno nie priamo ona, ale niekoho si na to najala. Su na to aj dokazy, kt. by to mozno mohli preukazat. Alebo vytvorit konspiracie. Google a uvidis sam.
dohady su ale berte to tak ze ked som pozeral dokument o nirvane Behing The Music 1994 alebo tak nejak sa to volalo tak tam povedal ze ked sa bude citit zle ze sa zabije a, ze sa citi zle ...
bocian napísal:sak on pri takej davke nemohol zdvihnut brokovnicu ne ? cize je to hvadina...zabil ho niekto iny
vidim ze aj ty si pozeral dokument Kurt&Coutney...tiez mu verim viac ako tym hlaskam Courtney
//edit: precitaj si pravidla a nevymyslaj sprostosti. comu sa mam ja branit? ak sa ti nelubi, najdi si ine forum. tu platia urcite pravidla a ked chces prispievat na toto forum, budes ich musiet dodrzovat (ako vsetci ostatni). kinjeril
Vesper napísal:Kurt Cobain bol jedna velka troska ktora mala jedine stastie v zivote ze sa jeho ubohe trapne pesnicky uchytili. ale inak to bol jeden blby fetak ktory nebol schopny najst ine riesenie svojich problemov (ktorych bolo fakt dost) ako zbabelu samovrazdu... a teraz ho uznavaju nastrocni hulici aky bol super filozof a osobnost a pritom bol jedno velke NIC
nezabudni o tom narepovat nieco ... OMG
este jedna vec keby si aspom ty vedel co on mal za problemy .. nepovedal by som nic ..
chlapce radsej pogoogli lebo mi je zle z toho co si teraz povedal .. teraz si urazil Kurta a ludi ktory ho maju radi ... spamataj sa a najprv si zisti fakty az potom chod mudrovat na forum
^Nevermind napísal:nezabudni o tom narepovat nieco ... OMG
este jedna vec keby si aspom ty vedel co on mal za problemy .. nepovedal by som nic ..
ja a rapovat si trafil ale teraz vazne povodne som si o nom nemyslel nic zle, ale moju mienku o nom pokazili individua, ktore ho uznavaju a v kazdom smere zastavaju jeho nazory ako nazory boha... takze tak