Kurzy 3Ds Max

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
jukel
Professional
Professional

Kurzy 3Ds Max

Príspevok od používateľa jukel »

Oplatí sa podľa Vás absolvovať tieto tri kurzy :

3D Studio MAX - modelovanie € 172.28 / Sk 5 190,00
3D Studio MAX - animácia € 198.83 / Sk 5 990,00
3D Studio MAX - vizualizácia € 115.85 / Sk 3 490,00

http://www.kvt.sk/lang-sk/vzdelavanie/it-vzdelavanie

Alebo sa to dá naučiť aj doma, sám pomocou nejakej literatúry :?:
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Skus si to doma instalnut, pokukaj trochu weby grafika.sk, 3dscena.cz, tutorialized.com atd. Ak z toho budes velky debil, tak skus nejaky ten kurz. Je vela ludi co sa toto vsetko naucilo doma s tutorialmi - islo im to proste od ruky. Na co sa pozru, to urobia a este lepsie ako v tutoriale :-D Proste talent (ten ja napr. nemam) Vyskusaj si to a ak ti to pojde, nauc sa zaklady a potom ked tak chod na nejaky poriadny kurz pre pokrocilich... neviem aky je tento, nepozeral som, ale ak je pre zaciatocnikov, je za istych podmienok zbytocny ;)

// teraz citam... za 4 dni? 5000? Fiha :-D Do toho by som nesiel... ak mas vela penazi a malo casu, mozes, ale ak mas cas a chces usetrit, za mesiac si myslim ze sa naucis to co ta naucia tam
<teda moj nazor, neviem co sa tam uci>
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

určite by som na kurz nešiel ak budeš chcieť dá sa to naučiť aj doma :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Podľa mňa zbytočne vyhodené celkom slušné peniaze.. dá sa to naštudovať aj z tutoriálov na nete a hlavne skúšať, skúšať a stále objavovať nové veci.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

...ked ti nieco ukaze odbornik, tak je to podla mna lepsie, ako ked sa s tym trapis sam... ale na druhej strane za tie peniaze... a tutorialy na tych weboch su fakt dobre, takze ak nie si uplne "drevo" tak sa nieco naucis...
...a potom mozes rozmyslat o kurze pre pokrocilych ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

za 4ry dni by to do mňa nenatlačil nik. A ešte keď si predstavím že každý deň je časovo obmedzený, tak by som sa nesústredil na nič iné, len na tie prachy ktoré som mohol v kľude preganjovať po nociach doma pri 3ds maxe... /to bol len príklad, ale normálne sa mi pozdáva :D/
proste počítal by som každú minútu a premýšľal jak sa peniaze kotúľajú preč. A to nehovorím o tom, Že ak bude ten človek tebe nesympatický, a neviem aký tak sa prt naučíš. Ak sa to fakt chceś naučiť, sadni si za to, kúp si radšej nejakú knihu alebo video tutoriál, a poďme
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

jednoznacne doma sa ucit sám s knihou, je kopec dobrych knih k maxku... pokus-omyl je najlepsia metoda...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Podobne kurzy, teraz myslim ale tie pre "trochu" pokrocilejsich grafikov su dobre pre ziskanie know-how od profikov. Teda postupy ako pracovat pri danom ukone. Za vedomosti sa plati a preto nie je problem za lepsi kurz zaplatit aj niekolko stoviek eur. Pre zaciatocnika by som tiez doporucoval literaturu a rozne free internetove tutorialy ale ani tam nenajdete vsetko.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Kód: Vybrať všetko

http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2005041413-3ds-max-1-lekce

Kód: Vybrať všetko

http://www.illusion-pictures.cz/?strid=tutorial&id=309&idk=14
pre uplne zaciatky s 3d max.. a potom ked sa to vsetko nauci, uz by nemal problem byt s zlozitejsimi tutorialmy..;) aspon ja sa na to spolieham..:D
Napísať odpoveď