Kvalita tenisiek

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kvalita tenisiek

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravim, planujem objednat tieto boty Puma, len neviem, aka kvalitna je podrazka..naposledy som si objednal tieto:
http://www.sportsdirect.com/fila-forli- ... ens-158016

A nevydrzali fakt dlho, trochu sa osuchali na päte podosvy, teda odspodu a uz diera v nich, proste len mala vrstva tam bola a potom uz diera...a ta podrazka sa podoba tejto na tychto Pumach, tak sa trochu bojim.. Co vy na to?

http://www.sportsdirect.com/puma-reboun ... e=13702303

Taktiez by som sa chcel opytat, ako zabranit tomu, aby sa mi osuchali päty z vnutra tenisky. Za dost kratku dobu sa mi osucha päta a potom to dere ponozky a skriabe na nohu. Udajne to je sposobovane zlou velkostou tenisiek, avsak mne tie tenisky sedia...dakujem
rados915
Guru
Guru

Re: Kvalita tenisiek

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak teda neviem ako chodíš (myslím štýl chodenia), keď sa ti rýchlo tie podrážky zošúchajú. Ja som si pred vyše rokom kúpil zo SD jedny Adidasy, nosím ich dá sa povedať stále a stále sú ako nové.

Tak by som povedal, že stačí len poriadne zdvíhať nohy a nešúchať ich po zemi :D Ale nie... hmm, neviem čím to môže byť. Buď ten štýl chôdze alebo nekvalitná podrážka na teniskách.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

No ak maš sčuchanu pätu tak to jedine tak že ti noha lieta tym padom zlou veľkostou topánky..alebo aj tým že si ich obuvaš zašnúrované a bez obuvaku a pchaš tam tu nohu a ono sa to tam po čase opotrebuje až natoľko že ti z tamať začne trčať pena a zrazu sa ti na nožičke objavi krvička.. :shock:

a ešte aj k tej kvalite či ti to vydrží alebo nie tak to záleži čo c tom budeš robiť..? ...myslím že na šport takéto niečo nieje tak ak len take chodenie tak sa ti zničia tak po nejakom tom týždni uvidiš ci ti vydrzia viac ako do konca tohto leta ...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

o podrazku by som sa nebal, skor by som sa bal o to zalomenie obuvy pri chôdzi, tam kde sa ti pri chodení ohýba noha sa zvyknú urobiť na kožených topánkach nepekné čiary, aspon mne sa zatial na každých kožených, či teraz NIKE, alebo PUMA urobila :?
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

No budem sa teda snažiť obúvať ich vždy obuvákom. Bojím sa už len o tú podrážku, či je tvrdá a odolná. Požívať ich budem samozrejme len na chodenie, nie na šport. A zaujíma ma teda, či je tá vrstva dosť široká na spodu podošvy.
No tie čiary sa robia dá sa povedať na každých, takže na to som pripravený.
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Kolko stoji doprava na Slovensko?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

jojo1996 napísal:Kolko stoji doprava na Slovensko?
14,99 libier = 17,3 eur
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

môj názor, že keď podobný tip podrážky, tak jedine od Adidas.. podrážky na Campus, alebo Superstar, v pohode 2 roky vydržali skús pozrieť niečo obdobné od Adidas v členkovom prevedení :)
Napísať odpoveď