Lacná Cola
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kde sa dá kúpiť ten Kinnie?D4vid napísal: Aj tak mi najviac chuti Kinnie
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 12:26 )
No jasné tie klasické malinovky z bufetov, najmä tie červené mňam.Andr3w napísal:neviem ako sa vola ale je v takej malej sklenenej flaske, som myslel ze sa to uz ani nevyraba a celkom ma drzi zatial
-
r3mus
Medium Star
Re: Lacná Cola
mne chuti relax cola ta je fakt dobra... inak este pepsi a niektore tie nahrady chutia fakt dobre. lepsie ako original povedal by som. kofola mi naopak vobec nechuti
// aby som nezabudol, mal som tu moznost zo skoly sme boli v zavode kde sa vyraba coca cola (aj bonaqua a ine znacky..) a pvm vam ze tolko coly som v zivote pokope nevidel
najlepsie na tom bolo ze tam mali automat na kolu 4 free a oni si kupovali kavu a caj z toho odvedla
// aby som nezabudol, mal som tu moznost zo skoly sme boli v zavode kde sa vyraba coca cola (aj bonaqua a ine znacky..) a pvm vam ze tolko coly som v zivote pokope nevidel
Asi vedia, čo tam dávajú...
Inak mne ako náhrada Kofoly chutí šofola. Je o nieťo lacnejšia a chutí skoro rovnako.
Inak mne ako náhrada Kofoly chutí šofola. Je o nieťo lacnejšia a chutí skoro rovnako.
-
MisguidedAngel
Star
kola z lidlu aka freeway cola.. ma najblizsie ku cocacole a vseobecne freeway vyrobky maju najblizsie ku cocacolovym vyrobkom.
-
Peter_Retep
VIP
kedze pijem len mineralky tak ked kolu len Coca Colu. Ale tatko pije freeway colu s lidlu a tvrdi ze je dobra 
-
r3mus
Medium Star
inak naladili ste ma borci!! dostal som taky abstak ze som sa predchvilou vratil z vecierky, bol som si kupit 2l colu (1,40 €) 
freeway a pepsi