Lady Sonia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
it_novice
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa it_novice »

NO A CO ?? Ja som chcel vypadat a hrat sa na Princa z Prince of Persia. Nemal som vsak dost odvahy.
Takze sa pred nou sklanam.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Či som ju ja nevidel v jedom shope v TN (ale asi nie), tam tiež bola taká jej podobná ale vyzerala ako mikuláš po orgiách :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Pre boha :modlenie: to ona ma 17 ? omg a načo sa hrá ??? na Laru ? omg :surrender:

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 14:39 )
filip102 napísal:Či som ju ja nevidel v jedom shope v TN (ale asi nie), tam tiež bola taká jej podobná ale vyzerala ako mikuláš po orgiách :D
:smt043
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Seth82 to so svojím WTF úplne vystihol...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Plusminus: Nieco, co ma Lara velke, jej tam chyba. :lol:

[url=http://]Edit//[/url] Tak toto je uz ine kafe. :)
Prílohy
the-new-lara-croft-model-karima-adebibe.jpg
nwzj1t.jpg
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Preboha :D ona ma 17 rokov ? som myslel ze nejaka 12 rocna co sa hra take kktiny to by som bral ale 17 rocna :D ale vyzera byt tak zaostala ako aj fyzicky tak aj psychicky asi... tak snad len dufat ze dievcatu sa to v tej kotrbe napravi, pretoze uplne normalna sa mi nezda :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Royalflush napísal:Plusminus: Nieco, co ma Lara velke, jej tam chyba. :lol:

[url=http://]Edit//[/url] Tak toto je uz ine kafe. :)
Uuufffff :smt047 , ale však to neni aj tak original :D či ?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Stoporko napísal:kukni napr. toto:http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... 525&page=6 a tie fotky od užívateľa LARD SOX :P napodobňujú US Navy Seals. Proste ich to baví. Tak ako mňa baví hrať sa na britskú armádu - proste snažíš sa max priblížiť svojej predlohe. A to dievča si vybrala trochu neštandartný vzor - Laru :)
V prvom rade som chcel reagovať trocha inak, každopádne potom som sa pozrel na to, že tá baba má akože 17 rokov....

Chlapci čo sa hrajú na Navy Seals vyzerajú okolo 20r, je jasné, že je to ich koníček, či už Air Soft alebo čo, každopádne nepochybujem, že sú to v reálnom živote normálny chalani a takto sa chodia ventilovať, takže je všetko OK.

Lenže táto baba je dosť neporovnateľný prípad, nemyslíš?... Už len podľa fotiek, vyzerá tak na 14rokov maximálne, takže tu sa skôr prikláňam k nejakej diagnóze, bez srandy :roll: Vyzerá to na minimálne štádium schyzofrénie. Mal som podobného spolužiaka, ktorý vyzeral minimálne o 5-6 rokov mladší ako bol, a časť z tohoto nebola len fyzická, ale aj v povedzme detinskom správaní. Baba má k tomu zjavne aj nejaký origo mentálny problém, a to nie je sranda.

Nechápem rodičov, že toto dovolia. Vidím to priamo pred očami - rodinný dom, dedina, rodičia absolútne nemajú prehľad čo dievča za PC robí, však nech sa hrá, pritom byť na ich mieste tak nemá ani prístup k PC a Tom Raidera sa určite nezahrá, namiesto toho návšteva doktorov pravidelne. Toto je ťažký FAIL... S tým pudlom na stopovačke v lese, skoro dospelá žena SHIT... Zaujímalo by ma kto ju pri tom fotil.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ked sa ti nepaci tu mas original TR I, ja vsak preferujem tu vyssie uvedenu
Prílohy
tr1frame.jpg
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

ciboha taku jeblinu si zastavajte a sa smiat budete z mojho pravopisu ts ts ts
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

:lol: :lol: :lol: už len prvá fotka zabíja, ci pana...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Keď som prvýkrát zbadal tie fotky tak som sa skoro zosypal zo stoličky :smt046
Toto už je na psychiatriu :idea: :D

inak toto už je iný parkour :D
Prílohy
mf_287354642_e2565c52054d2e8a264494d941d7a8a7.jpg
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Oháňať sa psychiatriou na každom kroku tuná... už začína vyznievať paranoidne..
Tak ju baví niečo takéto... NO A? Je to možno.. neobvyklé, ale ja nerozumiem prečo je to také "nebezpečné" správanie.
Keby sme mali začať prstom ukazovať na každého, čo má nejakú "úchylku" tak by tu bol za ko*ot každý. Ale rozumiem, že nechať si ujsť príležitosť potľapkávať sa navzájom po pleci, akí sme my "normálni" musí byť ťažké.

(A nenadávajte mi do humanistov, to nie je o tom, že sa mi páči čo robí, ale že mám v pi*i kto sa ako baví.. okey?)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

nieje nahodou postihnuta?do tvare sa velmi podoba na deti postihnute downovym syndromom :shock:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No táto téma ma dosť pobavila a to hneď z viacerých dôvodov. Okrem janulkovej reakcie napr. také narážky cutestyle-ho, ktorého koníčky tiež nie sú najbežnejšie. :) A samozrejme aj táto novodobá Lara. Pripadá mi to ako také veľké dieťa. Ale zas na psychiatriu to imho nie je, veď každý z nás má určite nejaký ten či už filmový, knižný alebo virtuálny vzor. :) Ja napr. som chcel byt Anakin a kebyže mám doma laserový meč, tak sa ním doteraz oháňam :aasmile4: :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mulatt napísal:nieje nahodou postihnuta?do tvare sa velmi podoba na deti postihnute downovym syndromom :shock:
skôr vyzerá ako jedna z tych obojpohlavnych rusiek, ale podla mňa netrpi žiadnou fyzickou deformaciou (to downov syndrom mimo ine zapričiňuje).. je to čisto len v jej hlavičke :)
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Niektorí ľudia už nevedia čo by spravili aby zaujali....
ale zas na druhej strane, keď to dievča baví....sú aj horšie "zábavky"...len nech si poriadne uvedomí odkiaľ pokiaľ...no ale je to kus divné
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

uvedomujete si ale ze keby ta holka vypadala nejak takto tak by nikto ani nepipol a seci by ticho fapovali? :)
Prílohy
alison-carroll-lara-croft-01.jpg
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

m4jor napísal:Niektorí ľudia už nevedia čo by spravili aby zaujali....
ale zas na druhej strane, keď to dievča baví....sú aj horšie "zábavky"...len nech si poriadne uvedomí odkiaľ pokiaľ...no ale je to kus divné
tie medze už davno prekročila :D
[hawkeye] napísal:uvedomujete si ale ze keby ta holka vypadala nejak takto tak by nikto ani nepipol a seci by ticho fapovali? :)
asi ááno :| (:smt044 )
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

[hawkeye] ked tak bude vyzerat, nech potom dava fotky na net, aj do Maxima moze ist cosi nafotit...ale do tej doby, by si mohla tie fotky vyvolat niekde u znameho a zakopat do zeme...navyse jej rodicia by jej mohli najst nejakeho chlapca na uvolnenie hormonov, lebo takto za chvilu uvolni fotky ako jazdi na svojich "zbraniach" na gulicky

(Aj wonnet tu bi Spajdr-meeen :smt042 ...ibaze co je dolezite - Once, when I was little (James Morrison) ;) )
Napísať odpoveď