Lady Sonia
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Pre boha
to ona ma 17 ? omg a načo sa hrá ??? na Laru ? omg
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 14:39 )
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 14:39 )
filip102 napísal:Či som ju ja nevidel v jedom shope v TN (ale asi nie), tam tiež bola taká jej podobná ale vyzerala ako mikuláš po orgiách
-
Royalflush
Guru wannabe
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
UuufffffRoyalflush napísal:Plusminus: Nieco, co ma Lara velke, jej tam chyba.
[url=http://]Edit//[/url] Tak toto je uz ine kafe.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade som chcel reagovať trocha inak, každopádne potom som sa pozrel na to, že tá baba má akože 17 rokov....Stoporko napísal:kukni napr. toto:http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... 525&page=6 a tie fotky od užívateľa LARD SOXnapodobňujú US Navy Seals. Proste ich to baví. Tak ako mňa baví hrať sa na britskú armádu - proste snažíš sa max priblížiť svojej predlohe. A to dievča si vybrala trochu neštandartný vzor - Laru
Chlapci čo sa hrajú na Navy Seals vyzerajú okolo 20r, je jasné, že je to ich koníček, či už Air Soft alebo čo, každopádne nepochybujem, že sú to v reálnom živote normálny chalani a takto sa chodia ventilovať, takže je všetko OK.
Lenže táto baba je dosť neporovnateľný prípad, nemyslíš?... Už len podľa fotiek, vyzerá tak na 14rokov maximálne, takže tu sa skôr prikláňam k nejakej diagnóze, bez srandy
Nechápem rodičov, že toto dovolia. Vidím to priamo pred očami - rodinný dom, dedina, rodičia absolútne nemajú prehľad čo dievča za PC robí, však nech sa hrá, pritom byť na ich mieste tak nemá ani prístup k PC a Tom Raidera sa určite nezahrá, namiesto toho návšteva doktorov pravidelne. Toto je ťažký FAIL... S tým pudlom na stopovačke v lese, skoro dospelá žena SHIT... Zaujímalo by ma kto ju pri tom fotil.
-
Thrash/Death
Star
Oháňať sa psychiatriou na každom kroku tuná... už začína vyznievať paranoidne..
Tak ju baví niečo takéto... NO A? Je to možno.. neobvyklé, ale ja nerozumiem prečo je to také "nebezpečné" správanie.
Keby sme mali začať prstom ukazovať na každého, čo má nejakú "úchylku" tak by tu bol za ko*ot každý. Ale rozumiem, že nechať si ujsť príležitosť potľapkávať sa navzájom po pleci, akí sme my "normálni" musí byť ťažké.
(A nenadávajte mi do humanistov, to nie je o tom, že sa mi páči čo robí, ale že mám v pi*i kto sa ako baví.. okey?)
Tak ju baví niečo takéto... NO A? Je to možno.. neobvyklé, ale ja nerozumiem prečo je to také "nebezpečné" správanie.
Keby sme mali začať prstom ukazovať na každého, čo má nejakú "úchylku" tak by tu bol za ko*ot každý. Ale rozumiem, že nechať si ujsť príležitosť potľapkávať sa navzájom po pleci, akí sme my "normálni" musí byť ťažké.
(A nenadávajte mi do humanistov, to nie je o tom, že sa mi páči čo robí, ale že mám v pi*i kto sa ako baví.. okey?)
No táto téma ma dosť pobavila a to hneď z viacerých dôvodov. Okrem janulkovej reakcie napr. také narážky cutestyle-ho, ktorého koníčky tiež nie sú najbežnejšie.
A samozrejme aj táto novodobá Lara. Pripadá mi to ako také veľké dieťa. Ale zas na psychiatriu to imho nie je, veď každý z nás má určite nejaký ten či už filmový, knižný alebo virtuálny vzor.
Ja napr. som chcel byt Anakin a kebyže mám doma laserový meč, tak sa ním doteraz oháňam

-
Old Dirty Bastard
Guru
skôr vyzerá ako jedna z tych obojpohlavnych rusiek, ale podla mňa netrpi žiadnou fyzickou deformaciou (to downov syndrom mimo ine zapričiňuje).. je to čisto len v jej hlavičkemulatt napísal:nieje nahodou postihnuta?do tvare sa velmi podoba na deti postihnute downovym syndromom
-
MisguidedAngel
Star
-
Old Dirty Bastard
Guru
tie medze už davno prekročilam4jor napísal:Niektorí ľudia už nevedia čo by spravili aby zaujali....
ale zas na druhej strane, keď to dievča baví....sú aj horšie "zábavky"...len nech si poriadne uvedomí odkiaľ pokiaľ...no ale je to kus divné
asi ááno[hawkeye] napísal:uvedomujete si ale ze keby ta holka vypadala nejak takto tak by nikto ani nepipol a seci by ticho fapovali?
[hawkeye] ked tak bude vyzerat, nech potom dava fotky na net, aj do Maxima moze ist cosi nafotit...ale do tej doby, by si mohla tie fotky vyvolat niekde u znameho a zakopat do zeme...navyse jej rodicia by jej mohli najst nejakeho chlapca na uvolnenie hormonov, lebo takto za chvilu uvolni fotky ako jazdi na svojich "zbraniach" na gulicky
(Aj wonnet tu bi Spajdr-meeen
...ibaze co je dolezite - Once, when I was little (James Morrison)
)
(Aj wonnet tu bi Spajdr-meeen