lama otazka - zadanie prihl mena a hesla

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Alexxander
Novice
Novice

lama otazka - zadanie prihl mena a hesla

Príspevok od používateľa Alexxander »

zdravim, mam jednu lama otazocku (za ktoru sa ospravedlnujem) ale nevedeli-neboli ochotny so mnou riesit t-comaci od ktorych mam internet, tak som dufal ze najdem rychlu pomoc tu.

K veci: mam router (microcom deskporte ADSL 400) a switch gigaway. Vsetko uz bolo nastavene az kym t-com mi teraz nezmenil prihlasovacie meno a heslo. Vie mi niekto tak narychlo povedat kde by som to mohol zadat alebo je to beznadej a radsej zavolat nejakeho odbornika?

Nastavenia na routri cez 10.0.0.2 som pozrel ale tam meno a heslo zadane nebolo (ked som ho zadal tam a opravil konfiguraciu VCI, tak mi PPP dalo connected ale net nesiel), takze predpokladam ze heslo s menom je zapisane inde... Vie mi niekto odporucit kde to skusit najst a opravit na nove?

srdecna vdaka za ochotu!

Pekný deň!
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: lama otazka - zadanie prihl mena a hesla

Príspevok od používateľa goten »

Na stranke T-Comu si urcite nehladal. :roll: http://goo.gl/2q0L
Alexxander
Novice
Novice

no presne tak to tam mam nakonfigurovane v nastaveniach routri - ale predtym tam meno a heslo nebolo (a net fungoval), takze predpokladam, ze si to meno a heslo "bralo" odinakadiaľ.
V sucasnosti aj PPP (v konfiguracii routru) sa zobrazi ako "connected" avšak internet na pc nejde... ani ping z pc...
goten
VIP
VIP

Tu je postup na update firmware tvojho routera http://goo.gl/abl9
Ak chces, tak si ten firmware updatni. Ak nie, tak chod od bodu 8. a všetko nastavuj tak ako je v postupe.
Potom napis ako si dopadol.
Alexxander
Novice
Novice

vdaka za postup, presne toto som dodrzal.
Pri starom pripojeni (podla stareho prihlasovacieho mena) som mal odlisne VCI aj VPI ale mam to zmenene na tie odporucane a ako hovorim... PPP - connected; vidim ze odoslane aj prijate bity pomalycky pribudaju ale internet na pocitacoch nenatiahne ziadnu stranku...
vdaka za snahu! ocenujem
goten
VIP
VIP

Zavolaj teda do t-comu nech ti poslu servisneho technika. Tiez som mal par krat problemy s netom. S operatorom som nevyriesil nic, tak poslali servisaka a ten to poriesil.
Napísať odpoveď