ty si tu napísal ako scenár pre nejaký Hollywoodsky film možno tu bude nejaký amik a urobí námet na nový film no ale tak niekomu to bude jedno, či bude mať sex s robotom alebo s ľudskou bytosťou poprípadne nebudú ani vedieť či je to realita alebo umelina
Možno som neuveriteľne staromódna, no skutočne si to nedokážem predstaviť...
Mimochodom, nemyslím si, že stroj môže cítiť a sex s niečím, čo necíti je jednak horšie ovládateľný a jednak nebezpečný, nie?
turtlak69 napísal:presunie sa to do hardware/software
dost nechutna predstava. to uz by som sa radsej spolahol na DIY (do it yourself) ako na robota/robotku.
Aspon to nemusis presviedcat, a ukecas aj na vsakoake preasacinky
//a mozes kupit tri a ani jeden ti za to neda kopacky.. len tie faktury za ele..
no prídu ti len faktury za elektrinu ak čosi také vymyslia, ale verím v tom, že tí naši idioti vymyslia aby uspokojili potreby iných... a potom budeme hovoriť, že ako dobre, že sme sa teraz narodili a sme tu kde sme v tomto čase...
Ved to sa nedá ani predstaviť jedine fakt len v amerických filmoch
turtlak69 napísal:jedneho dna ti pravnuca predstavi svoju milu "ahoj, toto je moja zivotna laska XZY3126x468LKE4 s novym 1024 jadrovym CPU od intelu. no nie je krasna?"
Neo250 akoze jednu pi*ov*** temu ti zavru tak musis hned otvorit druhu...
Neviem preco vobec beries Bleskovky a novy cas ako doveryhodny zdroj...
Citaj si radsej encyklopedie.
dew6 napísal:Možno som neuveriteľne staromódna, no skutočne si to nedokážem predstaviť...
Mimochodom, nemyslím si, že stroj môže cítiť a sex s niečím, čo necíti je jednak horšie ovládateľný a jednak nebezpečný, nie?
kdo by aj Grosaya menil za toastovac, ze ano?
informacia z bleskoviek.. to bude taka konferencia jak ked renomovany medzinarodny institut wfk usporiadal gala vecer - odovzdavanie cien pracim praskom and this gold goes to..Persil !
Ach jaj..Kam to vsetko speje...Ale aj tak..Medzi sexom a milovanim je sakra velky rozdiel..Ked sa s niekym milujem tak to nie je len o tom,vyzliez,urobit par "smiesnych" pohybov,otocit sa a spat..Proste to je o citoch,o tom ze sa dvaja ludia lubia a milovanie je vyvrcholenim ich lasky..A to sa s robotmi nebude dat zazit nikdy..
JCM01 napísal:Ach jaj..Kam to vsetko speje...Ale aj tak..Medzi sexom a milovanim je sakra velky rozdiel..Ked sa s niekym milujem tak to nie je len o tom,vyzliez,urobit par "smiesnych" pohybov,otocit sa a spat..Proste to je o citoch,o tom ze sa dvaja ludia lubia a milovanie je vyvrcholenim ich lasky..A to sa s robotmi nebude dat zazit nikdy..
to by ta musel robot minimalne tak pritahovat, ale dokym pridu roboti ako TX, to si este pockame