nejak nechapem ale nevadiPaliMpi napísal:hmm sheep sa tu zda ako daky odborník nie?akoze nič v zlom,ale tak predchilou si pisal ze si zavislak na compe a tak a tu sa javis ako nejaky odborník na vztahy,heh.
Laska cez internet ?
Noo ja som sa napriklad dnes stretol s jednou babou co sme si uz strasne moc dlho pisali a tak niejak nam to dnes vyslo tak sme si povedali ze aspon trochu sa uz konecne otuknut .. .bol som s nou len pol hodky isla potom na tanecnu ale bolo fajn pokecali sme , nasmiala sa ( neviem na com
, ale sak nech sa smeje
,,,,,zaujimave ze uz druha co som spoznal na nete a sa zo mna pučila , to som az tak na smiech
) nooo a to je asi vsetko ... takze net ako spoznavanie novych ludi ci uz bab , chalanov neni zla vec ... ale niejak na lasku alebo tak to istotne nie ... ale na ten prvy kontakt to nemusi byt zle ale jasne ze do urcitej miery potom uz treba predsa len prejst na face to face
po prvom stretku ti napisala lubim ta? skvele kolegovia si na tebe zgustnu, ako dlho vam to uz funguje? ja poznam cez net jedinu holku s ktorou som si vydrzal pisat a som strasne rad ze ju mam, ale tam to aj skoncilo, nebudeme sa predsa davat do kopy ked sme asi tiez nejakych 70km vzdialeny...pre nikoho by sa to neoplatilo,
inak podturen je pekne miesto
inak podturen je pekne miesto
ja mam podobne skusenosti s tym "lubim ta" ... ale prvykrat mi to napisala baba, po tyzdni pisania na pkci a 2 telefonatoch... odvtedy sa nejak nekontaktujeme...DeFeAt napísal:haha, mne pride vtipne, ked ti povie lubim ta ked sa prvykrat vidite, no budis
ked je v kazdom tvojom slove laska, nech to tak je, hlavne ze si stastny
neviem kolko mate rokov, neviem ci ma zmysel pytat sa
no a druhy krat jedna holka zo skoly.. to hned nadruhy den pisania... takze to som ukoncil velmi rychlo, a potom som on ej zistil, ze to pise kazdemu aje strasne rozmaznana.. atake baby premna u mna stracaju na cene a nedokazem si ich vazit...
Re: Laska cez internet ?
Sice temu uz asi citam neskoro ale tiez sa mi to stalo.Bol som na pokeci a zrazu nejaka zenska napisala na sklo "Children of Bodom".Kedze to bola kapela ktoru som pocuval tak som jej napisal.Hned som vedel ze sme si sadli.Doteraz je z toho velmi dobre kamaratstvo.Spoznal som potom este jej kamaratku lebo sedela na jej icq a s nou som 2 mesiace chodil ale aj napriek rozchodu sme stale velmi dobry kamaratiEmerger napísal:Tak asi pred mesiacom som spoznal na internete spriaznenu dusu. Velmi si rozumieme a mam ju moc rad aj ked som ju nazivo este nevidel mam jej fotky ona moje, piseme si kazdy den aspon 2-3 hodinky + sms. Uz sme sa mali 2 ci 3x stretnut ale stale nam do toho nieco prislo. Teraz sa mame uz na 100 percent cez vikend vidiet a ja sa Vas chcem tak spytat, ze co na to hovorite, myslite si ze moze existovat takto nadviazany vztah ?Verite tomu alebo to odcudzujete ?
Za nazory vopred dakujem...
-
valky-saky
Amateur
Re: Laska cez internet ?
mna si tak nasla moja..a boli sme spolu 14 mesiacov..kludne ti to moze vyjst...nic sa neboj zalezi len na vas:)tak drzim palceEmerger napísal:Tak asi pred mesiacom som spoznal na internete spriaznenu dusu. Velmi si rozumieme a mam ju moc rad aj ked som ju nazivo este nevidel mam jej fotky ona moje, piseme si kazdy den aspon 2-3 hodinky + sms. Uz sme sa mali 2 ci 3x stretnut ale stale nam do toho nieco prislo. Teraz sa mame uz na 100 percent cez vikend vidiet a ja sa Vas chcem tak spytat, ze co na to hovorite, myslite si ze moze existovat takto nadviazany vztah ?Verite tomu alebo to odcudzujete ?
Za nazory vopred dakujem...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sice byvalu poznam od skolky ..a byvame v rovnakej dedine..ale nebavili sme sa ..od skolky
..a jedneho dna som jej na pokeci napisal ..a nevedel som ze to je ona ..spoluziacka zo skolky..a potom to vysvytlo a boli sme spolu rok aj 4 mesiace..ale bohuzial to skocnilo
..ale da sa vsetko ..dnes uz normalne
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nooo necital som to celé =))
ale popisal by som + a - zoznamovanie cez net =))
+je to pre hamblivych, ktory nato nemaju normalne =)
+mozte spoznat ludi ktory by ste inak nespoznali
+mozete naist dobreho kamarata alebo lásku
+mozte niekedy anonymne vyplakat svoju dusu =)
+ludia toto zoznamovanie beru z rezervou
+mozte sa zabavit =D
-riskujete co to bude za cloveka lebo niekedy sa snim normalne dá pisat ale v skutocnosti to moze vyzerat inak
rada: nehladajte lásku hladajte najpr kamaratov =))
ale popisal by som + a - zoznamovanie cez net =))
+je to pre hamblivych, ktory nato nemaju normalne =)
+mozte spoznat ludi ktory by ste inak nespoznali
+mozete naist dobreho kamarata alebo lásku
+mozte niekedy anonymne vyplakat svoju dusu =)
+ludia toto zoznamovanie beru z rezervou
+mozte sa zabavit =D
-riskujete co to bude za cloveka lebo niekedy sa snim normalne dá pisat ale v skutocnosti to moze vyzerat inak
rada: nehladajte lásku hladajte najpr kamaratov =))