lcd 24 samsung
lcd 24 samsung
zdravim dnes som si kupil novy monitor bohuzial neviem presny model som v praci tu je problem doma som vybalil zapol a po case som si vsimol na dolnom rohu malu modru bodku cosi som pozeral na nete ze to je mrtvy pixel bohuzial je iba 1 takze s reklamaciou bude asi problem kedze je iba 1 neviete ci sa moze tento pixel dajak sam znova rozbehnut myslim ze zmizne ta bodka alebo to nie je mozne ostane tam navzdy dakujem sa rady naozaj ta bodka je iba 1 cize to nie je ani vidno iba ked sa nato sustredite a viete kde je myslite ze mi uznaju reklamaciu asi ide podla toho kde a aky vyrobca dakujem 
Re: lcd 24 samsung
vsak si rozbalil uz poskodeny kus, preco by ti nemali uznat reklamaciu ?
neviem ci hovorim spravne ja som testoval samsung telky a tusim ze ked mas modrý pixel chybny tak ti to ako reklamaciu nezoberu, v telke by si mal mat testovacie obrazky tusim 5 alebo 6 farieb prebehni vsetky ked sa ti v kazdej farbe zobrazi ten pixel chybny tak si zober lupu a pozri ci je 1 alebo 2 vedla seba (tasko sa to rozpozna bez lupy) pokial je 1 tak ti reklamaciu neuznaju...
hovorime o lcd monitore nie tv ale ano tiez som sa docital ze ked je ba 1 pixel zly je dost mala moznost na uznanie reklamacie cosi som pogooglil nejaky soft ktory to mozno opravi ked budem doma s prace napisem dam vediet ci zabralo co sa tyka tej prvej odpovede nevadi ze som rozbalil uz poskodeny kus ale ide oto ze kdesi sa spomina ze vyrobca nemoze zarucit 100% stav tyxto pixelov co nieco take vravim ze je to mala chyba ak mi bude prekazat skusim dat reklamovat ak sa mi nepodari vyriesit to doma dakym softom prepacte sa gramatiku ale pisem ryxlo bo nemam pauzu
dakujem sa pozitivne rady 
Skus trochu sarlatanstva, uz to nemalo ludom pomohlo - skus ten bod s primeranym tlakom rozmasirovat 
1 vadny bod sa nepovazuje za vadu produktu, ale za jeho vlastnost. Pokial sa nejedna o displej, kde vyrobca garantuje 0 vadnych bodov, sanca na uspesnu reklamaciu je nulova. Mozes sa skusit obratit s otazkou na servis, aby ti povedali, kolko a ako rozmiestnenych bodov svietiacich/zhasnutych pri tvojej uhlopriecke sa povazuje za vadu.
1 vadny bod sa nepovazuje za vadu produktu, ale za jeho vlastnost. Pokial sa nejedna o displej, kde vyrobca garantuje 0 vadnych bodov, sanca na uspesnu reklamaciu je nulova. Mozes sa skusit obratit s otazkou na servis, aby ti povedali, kolko a ako rozmiestnenych bodov svietiacich/zhasnutych pri tvojej uhlopriecke sa povazuje za vadu.
.... ak je odpaleny tak to nerozchodis ..... ze to vyskusas vyreklamovat za to nic nedas .... zalezi od predajcu.... narok na reklamaciu pri jednom pixely nemas ale niektory predajcovia su to aj tak ochotny vyreklamovat.... masirovat by som to neskusal .... skor si mozes uskodit ako pomoct
programi nepomohli a nakoniec su tam az dva vadne pixeli vedla seba jeden je cierny alebo skor cerveny ktory na bielej vidno a druhy hned vedla je modry ktory videit na tmavsej farbe co som cital na nete samsung garantuje 0 poruchu pixelov zavisi od monitora a velkosty v mojom pripade je to 24 palcovi a zaruka je 14 dni od kupi na ziadny pixel idem vratit : 
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2012, 18:55)
monitor vrateny po trocha vijednavany s predajcom ktory podotikam bol ohladuplny mi orazil, vyplnil zarucak a zaniesol som ho na samsung pobocku v ziline kde bola prijata reklamacia a a mam cakat na novi monitor alebo oprava ak bude mozna teraz len cakat ako to cele skonci
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2012, 18:55)
monitor vrateny po trocha vijednavany s predajcom ktory podotikam bol ohladuplny mi orazil, vyplnil zarucak a zaniesol som ho na samsung pobocku v ziline kde bola prijata reklamacia a a mam cakat na novi monitor alebo oprava ak bude mozna teraz len cakat ako to cele skonci
drzim palce....
sradostov oznamujem ze reklamacia prebehla perfektne po 24 hodinach som uz mal na pobocke novy panel a kto bude mat tento problem ze rozbali monitor s vadnim pixelom nex nevaha a hned ide reklamovat cas nato su 3 dni od prebratia zaruka sa nevstahuje na cele 2 roky na tieto pyxeli ale ked rozbalite poskodeny kus velka sanca na uspech