LCD TV a koaxial
LCD TV a koaxial
Potrebujem kúpiť nejakú novú lacnú telku, miesto CRT-čka, ktorý bol doteraz napojený koaxiálom a nie je veľmi reálne tento vstup zmeniť. Zvyknú mať nové TV aj vstup na koaxiál? Čo som tak zbežne pozeral, tak som to pri žiadnom nevidel.
Ak nie, tak dá sa to vyriešiť nejakou redukciou?
Ď.
Ak nie, tak dá sa to vyriešiť nejakou redukciou?
Ď.
Re: LCD TV a koaxial
Televízor bez koax vstupu som ešte nevidel.Akurát tomu dali nový názov - odbornejší - RF vstup.
Iba že by to bol monitor.
Iba že by to bol monitor.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
koaxial má každý televízor
Vďaka, nevedel som ako sa to označuje.
radsej skus dat opravit to CRTcko ako kupovat nejaky low-end
-
audiotrack
VIP
to bol vtip alebo to vážne myslíš?
smrtelne, ak to samozrejme nieje nejaka zaprdena Orava a podobne 
obavam sa, ze aj akakolvek zaprdena nova Orava v LCD prevedeni bude vyrazne lepsia ako akekolvek CRT vyrobene 5 rokov dozadu
Ak nebudeme brat do uvahy HD kvalitu (ktorej je v TV vysielani ako safranu) tak s tebou urcite nesuhlasim.
-
audiotrack
VIP
nejde len o HD, aj obyčajný podpriemerný LCD bude mať nižšiu spotrebu, bude ti menej unavovať oči a bude mať oproti CRT nulové elektromagnetické vyžarovanie. O menších rozmeroch, atraktívnejšom designe, väčšom pozorovacom uhle a podobne ani netreba písať. A taktiež netreba písať o množstve funkcií čo dnešné lcd už majú, a jeho CRT istotne nie (vstavaný dvd prehrávač, obraz v obraze, prehrávanie z USB...)
-
Ryan Giggs
VIP
To je tak, keď dnes nikto nekupuje TV podľa obrazu. Potom tie nove "užasne" placky aj tak vyzeraju. Že na tu mazanicu sa neda pozerať dnes nikoho nezaujima, hlavne že je to tenke a ma USB.
Aj zaprdene CRT od Oravy bude mať o niekoľko tried lepši obraz ako lowend LCD či plazma.
Aj zaprdene CRT od Oravy bude mať o niekoľko tried lepši obraz ako lowend LCD či plazma.
-
audiotrack
VIP
ak ti lepší obraz stojí za to aby si mal vyššiu spotrebu a kazil si zdravie, tak prosím. Vraví že nie je reč o HD takže môžeš mať hocijaké delo keď ti jojka pustí zašumený film
-
Ryan Giggs
VIP
A to si naozaj taky naivny, že si mysliš, že civenie na LCD je zdraviu prospešne? Nulove elektromagneticke vyžarovanie? To si prosimťa kde nabral? Nehovoriac o inych zdraviu škodlivych veciach, ktore človek denne robi, konzumuje atd. Toto ti očividne nevadi... 50 či koľko rokov sa ľudia divaju na CRT a až zrazu je to strašny, zdravie ohrozujuci problem. WTF?
A spotrebu ani nejdem komentovať...
To su take stupidne a pokrytecke argumenty až to boli.
Zašumeny film ti v dobe digitalneho vysielania pustia asi sotva. Maximalne nejake stare.
A spotrebu ani nejdem komentovať...
To su take stupidne a pokrytecke argumenty až to boli.
Zašumeny film ti v dobe digitalneho vysielania pustia asi sotva. Maximalne nejake stare.