League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

dk.samper
Expert
Expert

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa dk.samper »

lekoklatik napísal:@Delicious: Prvy tyzden stoji kazdy novy hrdina 7200IP. Po tyzdni sa zas dostane na 6800IP + nejaky iny champovia zas dostanu IP drop.

@Frosaken, co za jannu nekupujes aol? :)
7800 a druhy tyzden 6300 :)
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Moze byt, ja som napisal len co som si zapamatal ked som kedysi davnejsie cital ten link, ktory som potom postol.
Dakujem za opravu.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

dneska WARNING - mozno aj kratky ban (neviem este niesom v hre) od Tribunalu.
(pre mna to vsak znamena uz len obcasne hranie v teame v nedelu.)

reporty asi tak z januara, ak nie z novembra, fakt si nepamatam kedy som hral tie hry - ale pamatam si ich...ale bolo fakt strasne davno.

vsetko boli normal games a vsetko boli prehry - aka nahoda:

1. hral som Soraku mid - len kvoli tomu ze pri pickoch vsetci trolovali a ja som nevedel co hrat tak som dal chcel skusit soraku mid, nevidim v tom dovod na trest, celu hru som nic nenapisal do chatu, az na vetu po absolutnom flame kde som napisal - i will ignore u.
- vsetci hrali samozrejme hovno, bot feedil ako prasa - nikomu nic som nepisal... = ja som punish za 1vetu, a skore 1/8/9, koment: trolling take ghost and exhaust...

2. hra Malzahar mid - typek fail gank na mide, tak som mu napisal "are u fucking kidding me" ?, ostatne line zasa feedli 0/4, 0/4 - finalne skore nasho teamu: K9 D24, z toho ja 2/5/4 samozrejeme takto to nic nepovie, ale finalne skore ukazuje uz len to ze sme failovali TF proti nafeedenim enemy.

3. hra Trynda top - chat - absolutne ziadna veta odomna, koment - wtf : Ranked Game - nechapem to. bol to normal - podla toho co tam bolo, aj keby to bol ranked tak to nedava zmysel.
- prehral som TOP - ok ? a to je dovod na report ? oni prehrali tiez svoje line., a ked ich neprehrali tak mali take skore ze plac.

4. a 5. ja Graves na bote s dakym retardovanym supportom - ja ho nesudim zato - ale proste nafeedil, tak isto mid - komplet hra flame., klasicky ze JA som best a TY si noob.

hrat v takejto komunite nema absolutne zmysel, ti co hrali mozu povedat ze niesom nejaky ultra mega noob, len proste s tym co mi dava do teamu sa neda pohnut nech hras akokolvek.

takze je*em na to :)
Delicious
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delicious »

Forsaken napísal:dneska WARNING - mozno aj kratky ban (neviem este niesom v hre) od Tribunalu.
(pre mna to vsak znamena uz len obcasne hranie v teame v nedelu.)

reporty asi tak z januara, ak nie z novembra, fakt si nepamatam kedy som hral tie hry - ale pamatam si ich...ale bolo fakt strasne davno.

vsetko boli normal games a vsetko boli prehry - aka nahoda:

1. hral som Soraku mid - len kvoli tomu ze pri pickoch vsetci trolovali a ja som nevedel co hrat tak som dal chcel skusit soraku mid, nevidim v tom dovod na trest, celu hru som nic nenapisal do chatu, az na vetu po absolutnom flame kde som napisal - i will ignore u.
- vsetci hrali samozrejme hovno, bot feedil ako prasa - nikomu nic som nepisal... = ja som punish za 1vetu, a skore 1/8/9, koment: trolling take ghost and exhaust...

2. hra Malzahar mid - typek fail gank na mide, tak som mu napisal "are u fucking kidding me" ?, ostatne line zasa feedli 0/4, 0/4 - finalne skore nasho teamu: K9 D24, z toho ja 2/5/4 samozrejeme takto to nic nepovie, ale finalne skore ukazuje uz len to ze sme failovali TF proti nafeedenim enemy.

3. hra Trynda top - chat - absolutne ziadna veta odomna, koment - wtf : Ranked Game - nechapem to. bol to normal - podla toho co tam bolo, aj keby to bol ranked tak to nedava zmysel.
- prehral som TOP - ok ? a to je dovod na report ? oni prehrali tiez svoje line., a ked ich neprehrali tak mali take skore ze plac.

4. a 5. ja Graves na bote s dakym retardovanym supportom - ja ho nesudim zato - ale proste nafeedil, tak isto mid - komplet hra flame., klasicky ze JA som best a TY si noob.

hrat v takejto komunite nema absolutne zmysel, ti co hrali mozu povedat ze niesom nejaky ultra mega noob, len proste s tym co mi dava do teamu sa neda pohnut nech hras akokolvek.

takze je*em na to :)
Ešte nikdy som som nedal report za unskiled a to si už levelujem 2. postavu. Reportujem len za LEAVING/AFK. Príde mi trápne reportovať za unskiled a presne ako hovoríš, väčšina sa riadi heslom ,, JA SOM BEST, TY SI NOOB A PRETO ŤA REPORTNEM. " Predsa len keď si chcem zahrať ranked na úrovni tak na to tam je tá možnosť pridať priateľov do hry ktorým veríš..
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Kde sa dá pozrieť za čo ma reportovali?
lekoklatik
VIP
VIP

Ked ti mailom poslu upozornenie, tak ti daju odkaz na pripad kvoli ktore si dostal mail. O inom sposobe neviem, rad sa necham poucit.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja si musím zaklopať, ale mne sa momentálne celkom darí, včera som sa po 4x winstreak dostal to BO3, dneska som si zahral par normalov, 3 wins a zajtra sa chystám postúpiť do ďalšej divízie.
(ak by niekoho zaujimalo, hram support EUW)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

forsaken pytal si sa na dotu.skus ju a uvidis ci ti sadne,zaciatky budu divokejsie ale bude sa to dat.no inac som dostal aj ja ban,ale ked si pozriem tie reporty tak nevidim za co,ci vidim text si teraz nie som celkom isty.
dk.samper
Expert
Expert

kde by som mohol predať účet? a za koľko približne? je tam asi 20 champov,2 plné runepage na AP a AD...je to silver V na EUW
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

srandujes? :lol:
dk.samper
Expert
Expert

je to až take vtipne? neviem,netuším,fakt by som sa ho chcel zbaviť a ešte na tom aspoň trochu zarobiť za tie hodiny pri lolku :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

praveze to neni ani vtipne :/ tak ok budem vazny, za ten ucet ti nikto nezaplati ani cent, a ak hej tak je hlupak. sorrac ak sa ti zda ze som ostry, ale je to holy fakt.
lekoklatik
VIP
VIP

predal ucet (toto som zadal do vyhladavania v teme)
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1937483#p1937483
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mozem sa vas spytat ako by ste hrali Teema? A rad by som pocul vase nazory a nie lolking guides. Dik. Potom napisem moj sposob.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

nijak lebo je to useles champ :D
PsychoS
Professional
Professional

Zrejme si nepochopil otazku. Skus si ju precitat este raz ak to nechapes tak pal het.
KappoONE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KappoONE »

dk.samper napísal:kde by som mohol predať účet? a za koľko približne? je tam asi 20 champov,2 plné runepage na AP a AD...je to silver V na EUW
za ten ucet ti fakt nikto neda ani cent.. chod na tryhard, tam sa bezne predavaju gold a vyssie sa nachadzajuce ucty, taketo nieco sa tam dava do daru a aj to minimalne s raz tolko champami.. pises, ze chces nejake peniaze za investovane hodiny do tej hry, ja mam na svojom acc za 3 mesiace hrania cca 70 champov
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

PsychoS napísal:Mozem sa vas spytat ako by ste hrali Teema? A rad by som pocul vase nazory a nie lolking guides. Dik. Potom napisem moj sposob.
co presne chces vediet? build? zalezi aku role, ci ho ides adc, ap mid, top, dokonca som videl aj teema co hral tanky :D
PsychoS
Professional
Professional

build, v akom poradi si davat skilly, co maxovat, ba aj styl hrania.
Tanky build, AP build, AD alebo kombinovane AD/AP. (dokonca aj jungle som vyhral za teema). Len chcem aby ste sa riadili tym co vy uznate a vhodne pre neho stavat. Rad by som nieco nove nez ten lolking guide ktory je to low podla mna.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

V akom si division? Predpokladám že v nejakom nižšom, pretože v tých vyšších je teemo úplne useless.
Napísať odpoveď