League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

dk.samper
Expert
Expert

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa dk.samper »

mal by som is konečne zapamätať,že cez deň ranked nevyhrám,lebo to proste nejde :D v silver V proste nie...hrám top,bot to nafeedi, hrám mid,jungler ma kempí a príde akurát ,keď mi padnú obe wardy :D po celej mape ani jedna warda...hrám supp,toto isté,padnú wardy a jungler...som na tope vyhrávam linku proti nasusovi a ich nocturne ma začne kempiť....moj jungler sa ani neukáže a to si callol junglera v champ selecte...alebo moje adc nevie CSiť..zo 76 bodov a winstreaku zas na nule a losing streaku...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Betarik napísal:bronze , silver , gold .. je to jedno first pick by si nemal brat ako mid .. ale to je jedno ... presvedcil som sa ze tuto hru hra kazdy somalec .... kaslem na to ... GG ! :-D
a preco by nemohol?Pokial to cloveku ide dobre za povedzme akali,fakt ze ich dava zanu jedna radost dole,tak nevidim dovod preco by mal hrat hrac to co mu ide pomenej.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Lebo counterpick.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Counterpick je na vyššom ELO zanedbatelná vec ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aj na nizsom, ked beriem na mid akali resp dianu tak jediny champ co mi robi problem je morde, a aj to len niekedy lebo na tom ratingu nikto nevie hrat :D
Son-Goku
Darca
Darca

yo dawg, i heard you like counter pick, so i counter pick your counter pick, which allows you to counter while being countered
xH4wK

To je snad obvious ze nepickujem do ranked champs co neviem hrat nie ? Cele to video je pointless.

Ak viem hrat ~3 champov poriadne na mide a niekto mi ukaze jeho pick ako firstpick viem sa s teamom dohodnut ze viem hrat to a to a tento champ krasne countruje toho champa co pickol firstpick u enemy... a to je garantovany win lane ak jungler nebude babysitovat mid.
Pretoze countering stale funguje.. ak sa stretnu rovnako skilled ludia na mide a jeden z nich ma champa ktory countruje toho druheho tak je jasne kto vyhra. pre priklad, Talon vs Lee sin mid, talon nema sustain a defense, lee ma stit + sustain + jumpy a navyse nema manu... lane automaticky vyhrana pre lee sina... takto som napriklad porazil gold I talon hraca ktory si arogantne pickol firstpick talon na mid a mal s nim 70 hier z 200.

Takze nechodte na mna s tym ze countering je zbytocny. To, ze niekto pickne championa ktoreho nevie hrat nema absolutne nic s countrovanim
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xH4wK napísal:To je snad obvious ze nepickujem do ranked champs co neviem hrat nie ? Cele to video je pointless.

Ak viem hrat ~3 champov poriadne na mide a niekto mi ukaze jeho pick ako firstpick viem sa s teamom dohodnut ze viem hrat to a to a tento champ krasne countruje toho champa co pickol firstpick u enemy... a to je garantovany win lane ak jungler nebude babysitovat mid.
Pretoze countering stale funguje.. ak sa stretnu rovnako skilled ludia na mide a jeden z nich ma champa ktory countruje toho druheho tak je jasne kto vyhra. pre priklad, Talon vs Lee sin mid, talon nema sustain a defense, lee ma stit + sustain + jumpy a navyse nema manu... lane automaticky vyhrana pre lee sina... takto som napriklad porazil gold I talon hraca ktory si arogantne pickol firstpick talon na mid a mal s nim 70 hier z 200.

Takze nechodte na mna s tym ze countering je zbytocny. To, ze niekto pickne championa ktoreho nevie hrat nema absolutne nic s countrovanim
ja nevravim ze countering je zbytocny...ja vravim ze v bronze-silver je vacsina hracov tak slabych ze aj ked picknu counter tak ta neownia.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Inak ak by mal niekto záujem, mám na predaj dva účty - Diamond V a Plat IV. Keď tak viac info v PM.
xH4wK

A odkial ze su tie ucty, komu si ich slohol ? :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

účty samozrejme niesu kradnuté ... :roll:
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

dam ti 5 e
DEVZYO1G
Addict
Addict

Super, 5€ len tak, to vždy poteší ;)
xH4wK

Ono ... neviem ja osobne by som do toho nesiel pretoze nikdy nevies odkial ten ucet je a kedy sa povodny majitel rozhodne si ho vziat kedze restornut sa da podla povodneho emailu priradenemu k uctu infa kedy bol zalozeny atd.. :)
ja som chcel kupit ucet ked som dostal perma na moj povodny acc kde som minul stovky eur a nastudoval som si info ze ako to je a je to velmi riskantne
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mne hlavne pride ubohe kupovat si "uspech" takto...ble
xH4wK

Tam nejde o to kupovat si 'uspech' ale kupit si championov runy atd ... viem o par pro hracoch co maju alternativne ucty ktore kupili na ebay trebars
Dostal som perma za flame na acc kde som mal vsetkych championov, 90% legendary skinov atd atd ... tak som uvazoval o kupe acc kde dostanes champs skiny atd podstatne jednoduchsie
Ale nakoniec som predsa len naexpil svoj
KappoONE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KappoONE »

pokial ti predavajuci da aj registracny mail tak sa nemas coho bat pri kupe
Son-Goku
Darca
Darca

DEVZYO1G napísal:účty samozrejme niesu kradnuté ... :roll:
3 ucty si zatial predaval ak sa nemylim?Nejak rychlo expis,alebo koncis?
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

K tomu counterpickingu.. funguje to, avsak len ak ten dany counterpick ovladas a mas s nim nieco odohrane. Nie takym sposobom, ze si na lolcounter natukam cp galia, aha talon tak si ho picknem a mam autowin...

inac som sa rozhodol zacat hravat adc, nech sa trosku vytiahnem.. hrozne sa mi zapacila mf, neskutocny champ je to... zatial som v silver II, do tyzdna +- by som rad dal minimalne Gold, avsak nejako nieje casu :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pekny trik
Napísať odpoveď