Left 4 Dead 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mkatre
Novice
Novice

Re: Left 4 Dead 2

Príspevok od používateľa mkatre »

mam download verziu ako by som to vedel hrat po nete lebo ked to chcem hrat vypise mi nieco so steame...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Tiez mam download verziu a hram normalne na steam serveroch :) V predobjednavke 4packu ma vysla len 26E...
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

KoCi napísal:Tiez mam download verziu a hram normalne na steam serveroch :) V predobjednavke 4packu ma vysla len 26E...
to fakt ? :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

rozmyslam nad neakou novou hrou, oplati sa mi to za tych 16 libier ?
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Le ... /~r343030/
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pokial vlastnis jednotku, tak to naozaj nekupuj... Zvlast, ked sa urcite dockame aj 3-ky. Malo to vychadzat ako DLC a nie samostatne hry...
KoCi
Darca
Darca

icefiresr - tieto hlasky pustaju hateri pokracovania, ktori atmosferu dvojky ani neskusili :) .. V porovnani s dvojkou, je jednotka len chudobnym pribuznym. Naozaj ma nenapada dovod, preco by som sa k nej este niekedy mal vracat, dvojka je vylepsena snad vo vsetkych smeroch.
icefiresr
Addict
Addict

Jasne, ze je dvojka vylepsena. Inak by nebola dvojkou. Je a stale zostane ale sposobom, ako z teba vytrieskat prachy za nieco, co malo byt DLC. Tusim si nepamatas tie prehlasenia Valve ohladom prveho L4D, ktory slubovali updatovat ako TF. Namiesto toho si z toho spravili dojnu kravu. A poznam vela ludi, ktori tvrdia, ze jednotka mala atmosferu ovela lepsiu, i ked toto je len subjektivny pohlad na vec.

Ale vsak v najblizsom case si KoCi urcite kupis aj trojku, ze ? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v najblizsom case (koniec marca) bude vydane DLC, ktore prida dalsi mod a dalsiu misiu, podobne to spravili aj s prvym L4D, mozno okolo novembra bude trojka :)
KoCi
Darca
Darca

Nenechali sa pocut, ze treti diel nie je v priprave a ani ho neplanuju v dohladnej dobe? Dvojka je natolko ina, ze by sa jednalo o masivny DLC. To, ze nas VALVe rozmazvana hrou Team Fortress 2, este neznamena, ze to musi ucinit s kazdou jednou hrou. Velmi casto je L4D a L4D2 zrovnavana s call of duty - L4D2 oproti jednotke obsahuje kopec noviniek a najdu sa jedinci co frflu, ze to malo byt DLC. Nove CoD oproti starsiemu dielu neobsahuje noveho takmer nic, vychadza rok co rok, no napriek tomu vsetci jasaju "mame nove CoD". DLC k jednotke su. Nie sice v takych mnozstvach, ako VALVe slubili, avsak mozme byt VOBEC radi, ze sa najde spolocnost, ktora dava nieco zadarmo. Vela takych nie je. Dvojku beriem ako plnu iniciativu VALVe, vlozit sa do projektu odkupenych Turtle Rocks Studios, s vlastnymi skusenostami na poli online multiplayeru. A je to aj citit. Radsej dvojku skus, nemam ako inak ti dokazat, ze je skutocne plnohodnotnym pokracovanim, ktore za tie peniaze stoji. Nehovoriac o tom, ze kto sa dal na dvojku, nevidi dovod vracat sa k jednotke. Nepoznam ludi, co dvojku hraju, zeby si stazovali na slabu pridanu hodnotu oproti jednotke.

A k atmosfere - atmosferu Dark Carnival, pripadne Heavy Rain, neziskas snad ani spojenim toho najlepsieho z jednotky :)
icefiresr
Addict
Addict

Neboj, dvojku som mal moznost vyskusat, inak by som sa do diskusie ani nepustal. U mna, pokial nieco take studio spravi, je to jasne sklamanie a nebol som jediny. Napodobne teraz s Rebellion a ich MP. A musim povedat, ze viac ako L4D2 sa mi paci KF a osobne som s nim spokojnejsi za o dost menej penazi a Tripwire vydava pridavky, mapy, gameplay modifikacie tiez zdarma :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Keby ma 2ka nevyšla 19 eur na g2play.com ci co to je, tak do nej nejdem. Jednotka mi prisla lepsia.
mkatre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mkatre »

KoCi napísal:Tiez mam download verziu a hram normalne na steam serveroch :) V predobjednavke 4packu ma vysla len 26E...
a s kade si ten patch stiahol.??? pls :smt033
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

zo steamu
icefiresr
Addict
Addict

KoCi napísal:Nenechali sa pocut, ze treti diel nie je v priprave a ani ho neplanuju v dohladnej dobe? Dvojka je natolko ina, ze by sa jednalo o masivny DLC. To, ze nas VALVe rozmazvana hrou Team Fortress 2, este neznamena, ze to musi ucinit s kazdou jednou hrou. Velmi casto je L4D a L4D2 zrovnavana s call of duty - L4D2 oproti jednotke obsahuje kopec noviniek a najdu sa jedinci co frflu, ze to malo byt DLC. Nove CoD oproti starsiemu dielu neobsahuje noveho takmer nic, vychadza rok co rok, no napriek tomu vsetci jasaju "mame nove CoD". DLC k jednotke su. Nie sice v takych mnozstvach, ako VALVe slubili, avsak mozme byt VOBEC radi, ze sa najde spolocnost, ktora dava nieco zadarmo. Vela takych nie je. Dvojku beriem ako plnu iniciativu VALVe, vlozit sa do projektu odkupenych Turtle Rocks Studios, s vlastnymi skusenostami na poli online multiplayeru. A je to aj citit. Radsej dvojku skus, nemam ako inak ti dokazat, ze je skutocne plnohodnotnym pokracovanim, ktore za tie peniaze stoji. Nehovoriac o tom, ze kto sa dal na dvojku, nevidi dovod vracat sa k jednotke. Nepoznam ludi, co dvojku hraju, zeby si stazovali na slabu pridanu hodnotu oproti jednotke.

A k atmosfere - atmosferu Dark Carnival, pripadne Heavy Rain, neziskas snad ani spojenim toho najlepsieho z jednotky :)
Nasiel som este jeden pekny nazor, co vystihuje v podstate myslienku toho, co som myslel:

And yet they will take money to have it released on steam? Hmm, seems valve arent the gamer-loving bunch of lovely guys you think they are.
If they were they wouldnt have released a sequel to a MP game less than a year old and charge full price for it. Then drop ALL future support for the original game, after promising not to.
Valve DO make some great games, I will admit, but they are just as money-hungry and vile as the rest of the developers and publishers out there, its just that without as much publisher pressure they can spend the time fixing all the little bugs and glitches (mostly). Although try telling that to the tens of thousands who are still struggling with the peice of trash left 4 dead 2.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nech to vydrzi do stredy, ked pridu peniaze tak to ihned beriem spolu s HAWX a GTA IV na xbox
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Čo vy na DLC The Parssing čo má výjšť koncom marca ?
KoCi
Darca
Darca

Ze blbsi termin ani nemohli dat! Velmi skoro v tomto prehustenom obdobi, polka aprila by bodla lepsie. Ale vsak, valve mozno neprekvapi a posunu to este tesne pred vydanim :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co este bude v tom obdobi? :)
KoCi
Darca
Darca

napisem takto co je u mna v tomto obdobi:
Anno 1404: Venice
Assassin's Creed 2 (asi)
DA:O Awakening

K tomu priratam doteraz nedotknuty Bioshock 2, bliziace sa DLC pre ME2 (neviem teraz kedy to ma vyjst) a... no vsak co, april a maj bude relativne pokojny, tak sa k tomu snad dostanem :)
Napísať odpoveď