Left 4 Dead 2
Re: Left 4 Dead 2
Strelit do jazyka sa neda, ked ide po tebe, iba ho priamo zastrelit. A na mojom CONFOGL servery by som rad videl, ako ho zlozis s tier 1 zbranou xD
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jakže sa nedá? Dá sa 
Nie, ked teba chyta. Iba ked vidis, ze chytil niekoho ineho, ho mozes zostrelit, ty sam nie.
-
JeffHardyy
Light Professional
mutation sa dá hrať len online?..či možem si dať aj single dajme tomu chainsaw massacre alebo iné...či sa dá vybrať alebo sa to len mení
-
Corn Flake
Guru wannabe
Single sa dá hrať, ale musíš si to urobiť tak ako keby si mal hrať cez net, vytvoríš si lobby a dáš si len pre friendov a hráš s botmi.
-
JeffHardyy
Light Professional
to viem aj ja,skôr teraz otázka znie či sa dá vybrať mutacia alebo musím hrať to čo je prave tento tyžden
-
Corn Flake
Guru wannabe
Asi len to to čo je tento týždeň
//aha tak sry, som nevedel
//aha tak sry, som nevedel
-
JeffHardyy
Light Professional
aha,no myslel som si....dík
Daju sa hrat vsetky mutacie, aj offline, treba to ale napisat cez konzolu. Presny prikaz nepoznam, pouzi Google.
-
->slavo<-
Addict
Neviete jak mam nastavit aby kvalita preneseneho hlasu bola taka ako na skype a lebo nahravke vo windowse? Pretože v tejto hre je prenos zvuku z mojho microfonu strasny chrapči to kvalita je mizerna , no cez skype mam cisty krasny zvuk , to iste aj ked nahravam , no v tejto hre mam zvuk uplne na hovno neviete ako to mam poriešit? už som stoho nanervy nikto mi nerozumie ked rozpravam ajked to dam na nižšiu hlasitost v hre tak je ten zvuk strasne nekvalitny , a to hravam s mrte ludmi čo maju nadherny čisty zvuk 
Nemas nahodou notebook? Napada mi, ze v steame mas na nahravanie nastaveny notebookovy mikrofon a nie externy (teda ak ho pouzivas).
Skus sa pohrat s nastaveniami mikrofonu v steame:
Skus sa pohrat s nastaveniami mikrofonu v steame:
-
->slavo<-
Addict
Mam normal PC skusil som tu hru odinštalovat uvidim . Nastavenia su v poriadku mam tam SoundMAX HD Audio , na prehavanie ,ale aj na nahravanie , a nič ine tma vybrat ani nejde , ale microfon sa vola soundmax superbeam. tak neviem či je to spravne
Edit: takže som nato došiel v nastaveni microfonu som mal zaskrknute microphone boost , jak som ho vypol zvuk už ide lepšie ale zasa je to moc slabo počut ked ho testujem v steame v tom nastaveni tak je počut normalne prenašany hlas a le ked sa prehodim do hry je to slabo počut
Mam jeden dotaz Je normalne že v jednotke
vidim aj telo postavy
ale v left for dead 2 ho nevidim? ma to tak byt?
Tiez mam problem s tienami v jednotke boli perfektne menily sa podla svetla 2 obrazky nižšie, no v left for dead 2 su tiene take oničom nema to ten 3d nadych je to take suche čo sa tienov tyka neviem čim to je mam všetko na full všetky detaily no v jednotke vyzeraju tiene lepšie Ked niekde zasvietim baterkou tien je uplne realny v dvojke ten tien ani nemam len postavy maju podsebou taky low tien .
Je to normalne? Mam gefroce 8800GT 512mb , ako ked v prvej casti boli tiene detailne mali by byt aj v druhej nie? alebo mam slabu grafiku? ma to iny engine?
Edit: takže som nato došiel v nastaveni microfonu som mal zaskrknute microphone boost , jak som ho vypol zvuk už ide lepšie ale zasa je to moc slabo počut ked ho testujem v steame v tom nastaveni tak je počut normalne prenašany hlas a le ked sa prehodim do hry je to slabo počut
Mam jeden dotaz Je normalne že v jednotke
vidim aj telo postavy
ale v left for dead 2 ho nevidim? ma to tak byt?
Tiez mam problem s tienami v jednotke boli perfektne menily sa podla svetla 2 obrazky nižšie, no v left for dead 2 su tiene take oničom nema to ten 3d nadych je to take suche čo sa tienov tyka neviem čim to je mam všetko na full všetky detaily no v jednotke vyzeraju tiene lepšie Ked niekde zasvietim baterkou tien je uplne realny v dvojke ten tien ani nemam len postavy maju podsebou taky low tien .
Je to normalne? Mam gefroce 8800GT 512mb , ako ked v prvej casti boli tiene detailne mali by byt aj v druhej nie? alebo mam slabu grafiku? ma to iny engine?
-
JeffHardyy
Light Professional
myslím že to tak má byť...lebo tiež v jednotke aj za survivora som videl nohy a v dvojke nič
-
->slavo<-
Addict
Chcem vediet či stym zvukom s microfonu sa da niečo robit ludia lebo som stoho už nanervy normalne wo windowse dam nahrat zvuk cez microfon a ked pustim microfon v hre ten test , tak jakeby som bol v ponorke a este to ma hroznu kvalitu zvuku a ja uz neviem co mam robit to iste aj v steame nastavenia tam som to skusal tiez a to iste nehorazne hnusna kvalita zvuku 
Skype ,a lebo nahratie zvuku je v maximalnej moznej kvalite no tato hra acelkovo steam ma hroznu kvalitu preneseneho zvuku a ja neviem prečo . Mam v steame kopec kamaratov a maju čisty zvuk .
Skype ,a lebo nahratie zvuku je v maximalnej moznej kvalite no tato hra acelkovo steam ma hroznu kvalitu preneseneho zvuku a ja neviem prečo . Mam v steame kopec kamaratov a maju čisty zvuk .
Tela odstranili v jednom z patchov.
-
->slavo<-
Addict
Test zvuku priamo v steam client je celkom v pohode , ale ked ho testnem v hre tak je to otras nechapem tomu pride mi to ako keby to bolo nejako v jadre hry znizena kvalita preneseneho zvuku neegzistuje nejaka konzolova skratka ze by som to nastavil na vyššiu kvalitu?
Prešiel som aj fora steamu a našiel tam https://support.steampowered.com/kb_art ... -WUOH-3314 no nič nepomohlo .
Prešiel som aj fora steamu a našiel tam https://support.steampowered.com/kb_art ... -WUOH-3314 no nič nepomohlo .
Otvoril som svoj server na pub hry, ak sa chcete napojit, hodte do konzoly:
connect 85.17.175.195:27015
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 14:28)
Uz je to oficialne - L4D2 dostane vsetky kampane z L4D1 plus jednu uplne novu v dalsom DLC planovanom niekedy po vydani Portal 2 (tipujem jesen 2011):
http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5019
connect 85.17.175.195:27015
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 14:28)
Uz je to oficialne - L4D2 dostane vsetky kampane z L4D1 plus jednu uplne novu v dalsom DLC planovanom niekedy po vydani Portal 2 (tipujem jesen 2011):
http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5019
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Pekne, práve toto mám rád na Valve, ako sa venujú svojím fajnúšikom, či už v TF2, alebo v L4D2.
No TF2 dost sprasili a samotne vydanie L4D2 bol tiez dost podraz kedze je to v podstate to iste ako jednotka a len teraz mu zachranuju cest 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Asi to vydíš lepšie ako ja. Ale to L4D2 je naozaj podobné, skoro rovnaké 1. dielu.