Left 4 Dead 2
Re: Left 4 Dead 2
Absolutne nie. Uz len kvoli tomu, ze obe hry robili ine studia.
-
palciii
Pockat preco sprasili tf2? podla mna to je genialne =D a doteraz vychadzaju updatyGothaR napísal:No TF2 dost sprasili a samotne vydanie L4D2 bol tiez dost podraz kedze je to v podstate to iste ako jednotka a len teraz mu zachranuju cest
a l4d2 bol kusok pozdrav lebo nepridali az tak vela obsahu
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pretoze TFko natolko prekombinovali updateami ze uz je to cele na .... ak by davali 2 zbrane raz za 2 3 mesiace bolo by to ok tak to bolo predtym. Lenze teraz v kazdom update pomalicky daju 7 zbrani a 321090 blbosti. Takto pred rokom som mal vsetky mozne zbrane co sa dali ziskat a stacila mi nato polovica stanky backpacku ted ma backpack mrte stran a vsetky plne. Nepochopis ked si to nehral predtym, proste sam som bol na TFku zavisli ale popravde uz som ho nepustil mesiac a to som mal za prvi polrok odohratych 300 hodin
-
palciii
hral som to vtedy ked tam neboli ziadne zbrane a vtedy som bol na tom tiez zavisly =D dost sa to zmenilo hold ano 
No co ti ja viem...podla mna je 2ka len nadstavba jednotky s novymi priserami, mapami a postavami. GUI rovnaky, zbrane tiez (az na nove melee) a styl tiez ten isty.icefiresr napísal:Absolutne nie. Uz len kvoli tomu, ze obe hry robili ine studia.
K TF2: kedysi to bola sranda, bola to pekne vyvazena multiplayerovka, potom prisli prve class updaty, ale nove zbrane boli stale dost vyvazene, potom pridali hatky a dalsie zbrane, ktore uz podla mna az tak vyvazene nie su a hlavne hatky maju dost velky podiel na znizeni fps. Ano, niektore zbrane su iba designovymi upravami sucasnych, ale aj tak je to uz trochu chaoticke a hlavne ten system nahodnych dropov je neprijemny, kym boli nove zbrane za 6, 12 a 18 achievementov, tak mi to plne vyhovovalo, bola to proste odmena pre dobrych hracov, ale teraz je to demotivujuce a aj vdaka tomu som s TF2 v podstate prestal, co je aj skoda a trochu ma to mrzi, ale bohuzial ma to uz tak nebavi.
Chalani nainštoval som si tuto hru (jednotku som nehral) ... prejdu mi uvodne videa potom ma vypne hodi mi tabulku s nazvom Engine Error a Could not load library client. čo stým ? dik
No docital som sa, ze to robi ked su poskodene subory hry, daj overit integritu suboov a malo by sa to spravit: https://support.steampowered.com/kb_art ... -QEUH-3335
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tento problém je často pri cracknutej verzii. Takže ak nemáš originál, tak si kúp a nebudeš mať takéto problémy.
a už je to v pohode našiel som na lamkach Crack s ktorým to ide .
Včera som si zmenil jazyk na steame na češtinu, včera mi vo versus mode našlo iba 2 mapy a dnes 3, môže byť že to je len náhoda a naozaj to hrá len tak málo ľudí? A ak nie tak v čom je potom chyba
1. Tu sa neriesi warezfoxmaros napísal:a už je to v pohode našiel som na lamkach Crack s ktorým to ide .
2. Prave robis reklamu na warez stranku
Záleží, že o ktorej hraješYdeno napísal:Včera som si zmenil jazyk na steame na češtinu, včera mi vo versus mode našlo iba 2 mapy a dnes 3, môže byť že to je len náhoda a naozaj to hrá len tak málo ľudí? A ak nie tak v čom je potom chyba
Hra to kazdy den vyse 13000 ludi, takze v tom problem nie je. Skus to zmenit naspat, mozno to ma nieco do cinenia s vyhladavanim lobby podla regionov. Ja som dnes rano o 1 v pohode zahral na mojom servery, lobby sa naplnila za 2 minuty.Ydeno napísal:Včera som si zmenil jazyk na steame na češtinu, včera mi vo versus mode našlo iba 2 mapy a dnes 3, môže byť že to je len náhoda a naozaj to hrá len tak málo ľudí? A ak nie tak v čom je potom chyba
o 1. ráno ešte v pohode, tak do 3. - 4. je ešte fúra hráčov, no aspoň ja mám potom do 10. problém nájsť dobrý team. (Zvyčajne tiež začínam v lobby, nerád prichádzma do rozohraných hier)
Preboha ved to hra strasne vela ludi ono vacsinou vyhladava servery podla tvojej odozvy takze asi mas pomaly net
Hrava tu niekto Fresh/Confogl?
Changelog:
http://code.google.com/p/confogl/
Mam to nahodene na svojom servery.
Changelog:
http://code.google.com/p/confogl/
Mam to nahodene na svojom servery.
technicky vzaté, ja mám v KE neobmedzenú rýchlosť internetu, čiže tým to nebude...
Co ma rychlost netu spolocne s jeho odozvou?TeaPack napísal:Preboha ved to hra strasne vela ludi ono vacsinou vyhladava servery podla tvojej odozvy takze asi mas pomaly net
Skor tam zohrava rolu vzdialenost servera a s nou spojeny pocet uzlov. Je teda pochopitelne, ze najlepsiu odozvu budes mat v ramci nejakeho blizsieho uzemia, ktore spada +/- do tvojho casoveho pasma. Takze ked si sadnes k netu v case, kedy vacsina ludi uz spi alebo akurat vstava do prace, tak si velmi nezahras.
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no bože Lamky, ďalšie nemožné warez fórum kam sa tlačia usopľavené deti alebo absolútni idioti čo nevedia poriadne sťahovať z netu, pfuj!TeaPack napísal: 1. Tu sa neriesi warez
2. Prave robis reklamu na warez stranku
Qerten, nas naozaj nezaujima, kam chodis