lenovo e525 a slic

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mito85
Star
Star

lenovo e525 a slic

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím
po dlhšom čase som sa znova na Vás obrátil....

kúpil som otcovi notebook lenovo E 525...a inštalujem tam win 7 64bit.....ten som nainštaloval ale chcem ho aktivovať.......ako aktivátory nechcem moc....ako segra má jeden a funguje v pohode....ale na tento by som chcel spraviť slic aktiváciu....DD

no a zistilsom že tento notebook nemá Slic bios....teda ho tam budem musieť nahrať.....zo stránky mydigitallife som sa toho moc nedozvedel....a celkovo fleshovanie biosu...uf nerobil som to ešte...ale to sa dá povedať o vela veciach a teraz ich robím bežne,.:::DDD

lebo niekto to flashuje cez DOS ale to sa mne nedá..nemám disketu........ako je podla Vás najlepšie nahrať tam ten upravený bios so slicom ? a hlavne akú základnú dosku má tento NB??

mohli by ste mi dať nejaký návod ako to aktivovať ale poriadne? a ako s tým biosom a tým fleshovaním..

diki!!!
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: lenovo e525 a slic

Príspevok od používateľa KoCi »

Strucny navod:
1) Ked uz si si teda z neznamych pricin nekupil NB s Windowsom, ked ho aj chces pouzivat, zakupis si Windows 7 Home Premium 64bit dodatocne - dostat bezne kupit aj lacnejsiu OEM verziu.
2) Ak je piratska verzia systemu rovnaka ako kupena, nemusis preinstalovat, staci len zmenit kluc. V opacnom pripade, treba system preinstalovat.
3) Das aktivovat.
DONE!

PS: dufam, ze citas o nieco menej dementnejsie ako pises a pochopis nasledujuce slova - v pravidlach je jasne uvedene, ze akakolvek pomoc s warezom sa na hojku neriesi.
Zamknuté