Let lietadlom
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Let lietadlom
10:40, Frankfurt - Johannesburg.
-
hojko
Site Admin
13:30 - Singapur - Londyn
12:45 - Hong Kong - Londyn
12:45 - Hong Kong - Londyn
15:00 - Sydney - Doha
Na moje velke prekvapenie to preslo celkom fajn. V tej A380 bolo celkom dost miesta na nohy - v pohode som sa vystrel
Na moje velke prekvapenie to preslo celkom fajn. V tej A380 bolo celkom dost miesta na nohy - v pohode som sa vystrel
-
javatar
Hardcore addict
9:15 Vancouver -> London
Presne, velmi zalezi od lietadla. Ja som najdlhsie letel z Bangkoku do Viedne, bol to B777-200 Austrian Airlines. Let trval takmer 11 hodin a mal som dost. Cesta tam bola lepsia, pretoze nebolo plne lietadlo a dalo sa sediet sikmo, no smerom do Viedne som bol dost limitovany miestom na nohy.Shwollo napísal:15:00 - Sydney - Doha
Boeing 777-300ER ale prostredny (4 miestny rad) som zdielal s typkom co sedel uplne nakraji cize som sa mohol natiahnut na 3 miesta. Let EK211 Dubai-Houston (15h45m). Let bol v pohode, o mnoho lahsie ako 6h lety ktore teraz absolvujem so synom medzi Dubajom a Viednou...
Inac vie mi niekto vysvetlit preco cestou tam sme leteli ponad Island Gronsko Kanadu a cestou naspat to strihol niekde pri Massachusetts na Atlanticky oceana nesli sme uz tak severne ako predtym... usetrili sme nieco vyse hodiny letu...
Inac vie mi niekto vysvetlit preco cestou tam sme leteli ponad Island Gronsko Kanadu a cestou naspat to strihol niekde pri Massachusetts na Atlanticky oceana nesli sme uz tak severne ako predtym... usetrili sme nieco vyse hodiny letu...
-
guess.whoo
Redeemer
11:00 Incheon - Vieden tiez B777-200, dalo sa obsediet (mam 190cm) no ticho som zavidel ludom v business a 1st class
bol som prekvapeny aktualnymi filmami co ponukali
Longest Flight (duration): 11:54 h, 8,552 km, Seoul (Incheon) - Frankfurt (Rhein-Main), 17.11.2013
-
chlapec10
Addict
top 3 podla vzdialenosti:
Singapur - Londyn
Tokyo - Istanbul
Vieden - Miami
a ako bonus: Addis Abbaba - Sao Paulo, ale to nepocitam ako najdlhsi, lebo tam bolo medzipristatie v Lome
Singapur - Londyn
Tokyo - Istanbul
Vieden - Miami
a ako bonus: Addis Abbaba - Sao Paulo, ale to nepocitam ako najdlhsi, lebo tam bolo medzipristatie v Lome
-
retsil
Light Star
12hodin, Shanghai->Paris, relativne spoko let az na tych uchrchlanych Cinanov, to bol extrem
-
Fabo
Hardcore addict
teraz som zistil, ze som nemal v DB nahodenu dovolenkuFabo napísal:10:40, Frankfurt - Johannesburg.
11:20 h, 8,076 km, Frankfurt (Rhein-Main) - Varadero, 21.01.2017
to uz bolo celkom utrpenie. aj v lietadle, sedacky este relativne pohodlne, ale strasna nuda nic, individualne IFE ani nebolo.
-
Daggertail
Light Professional
Seoul - Praha, tusim 11 hodin
-
kukiak
Addict
Ako je to s tym odskodnenim ? Sestra letela z Perthu do budapeste s prestupmi. Posledny prestup mala v istanbule, kde lietadlo meskalo 2,5 hodiny. Ma narok na odskodnenie? Niekde som nasiel 2h a niekde 3h. Dalej, ci sa to rata zo vzdialenosti istanbul -> budapest alebo z celkovej z perthu? (su tam rozdielne tie sumy odskonenia). Bol problem s lietadlom nie strajk ani pocasie a pod.
3 hodiny by to mali byt - https://www.aktuality.sk/clanok/426712/ ... -nie-vzdy/
V ramci EU - http://europa.eu/youreurope/citizens/tr ... dex_sk.htm
V ramci EU - http://europa.eu/youreurope/citizens/tr ... dex_sk.htm
-
kukiak
Addict
JJ dik pravdu mas. Po 2 hodinach len narok na obcerstvenie a telefonat ci co. Tak nic. Dikes.
Zdravim, mam jednu otazku: kolko ludi asi tak bezne zvykne letiet bez podpalubnej batoziny? Podla mojho pozorovania malokto. Ved do prirucnej sa nezmesti skoro nic.. A pritom za podpalubnu sa celkom dost priplaca, je predsa jasne ze skoro kazdy bude mat kufor.
99% nasich krajanov a obyvatelov susednych krajin, zijuich napr vo Velkej Britanii. dat tie peniaze za kufor im pride vela, preto vsetko na ten tyzden napachaju do prirucnej, alebo oblecu na seba. velke kufre, ak ich obsah potrebuju, potom posielaju roznymi poloprofesionalnymi firmami.
Zalezi kam letis. Ak ides niekde na letnu dovolenku tu na blizko, mas tam uteraky z hotela, tak co ti treba, dake slapky, 10x tricko, plavky, kratasy, hygiena. Ja som sa v pohode zbalil do Wizzair batoziny, ktora bola este mensia (tusim 45x35x25cm) a to som si bral este aj druhe topanky na behanie. Tricka sa snazim brat take z nylonu ci silonu, teda ktore operies aj v umyvadle a netreba ich zehlit.
Ked som letel ale na skoro mesiac a dalej, tak som sa ledva vosiel do velkeho kufra a ten mal cez 20kg, rifle a dve mikiny som mal na sebe, v prirucnej este notebook, fotak a dalsiu bundu.
Ked som letel ale na skoro mesiac a dalej, tak som sa ledva vosiel do velkeho kufra a ten mal cez 20kg, rifle a dve mikiny som mal na sebe, v prirucnej este notebook, fotak a dalsiu bundu.