Let's playe
Re: Let's playe
Veď práve o to ide, že nemusí ostatných " Let's Playerov " osočovať, lebo sa mu nepáčia.
-
Space5800
Medium Professional
Mohol by mi toto niekto vysvetliť? Aké peniaze z youtube? Som úplne mimo keď som nepočul o tom žeby sa videami na yt zarábalo?deszka3 napísal:A on z tých peňazí čo dostáva od Youtubu dáva na charitu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pew die pie z toho žije a celý byt ma zaprataný vecami od razeru
-
Corn Flake
Guru wannabe
Space5800: Pokiaľ máš slušný počet prezretí svojich videí, tak ti yt ponúkne používanie reklám vo videách a z toho samozrejme aj cashe.
Space5800 >> Prečítaj si toto ak ťa to zaujíma http://www.wesolyaniolek.com/ako-zarobi ... a-youtube/
Vacsina z tychto Lets Playerov sedi doma a vala si sunky a zaraba hranim. Maju z toho pekny biznis a pekne sa z toho da vyzit. Ostatni co to robia seriozne a robia aj recenzie a pod uz priamo dostavaju steam kluce od vyojarov, retail verzie od publisherov atd.Space5800 napísal: Mohol by mi toto niekto vysvetliť? Aké peniaze z youtube? Som úplne mimo keď som nepočul o tom žeby sa videami na yt zarábalo?
Ja mam rad zo zahranicnych Crazyshootin 
a zo slovenskych sa mi paci zacinajuci letsplayer http://www.youtube.com/user/GamblerDon1
a zo slovenskych sa mi paci zacinajuci letsplayer http://www.youtube.com/user/GamblerDon1
presne, to je vlastne jediny dovod co dokaze aj EA tlacit dopredu, ze si ludia nakupia vsetky ich hry, hocijak retardovane DLC atd.
-
DDmanworld
Amateur
Toto, je môj Let´s play.
Včera sam niekto hodil môj let´s play . Nebuď nikoho hlásiť. Niesom sviňa. Avšak ma zaskočili vaše názory na video. 1. Za hlas nemôžem, žiadny voicemaker alebo nejaké blbosti na úpravu hlasu nepoužívam. Proste mám hrubý hlas. 2. Hovoríte, že je veľa let´s playerov... akože vy si myslíte, že keď vy ste let´s player už iný nebude? Aby ste nemali konkurenciu tak dávate disliky? Let´s playerov vždy bude veľa! A len najlepší sa presadia. Takže za toto dať dislike je svinstvo! Buďte OBJEKTÍVNY! Ďakujem. Prosím o objektívne prehodnotenie môjho videa, audio je síce slabé ale to už som vyriešil. Budúci diel bude v poho. Takže neničte hneď sny nováčikom a radšej buďte objektívny. Vďaka. S pozravom DDman (DoubleD)
Re: Toto, je môj Let´s play.
a co ak je ta kritika objektivna ?
ja to hrozne. Nudne a tvoj hlas ma neskutocne irituje. Zbytocne stracas cas. Nenicim ti sny, radsej svoj cas venuj niecomu inemu.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je mi ľúto ale súhlasím s ostatnými. Vypol som to po pár sekundách.
Nie som Let's player a ani ním nechcem byť, ale toto je hrozné. Radšej ušetri čas a skús niečo iné.
Nie som Let's player a ani ním nechcem byť, ale toto je hrozné. Radšej ušetri čas a skús niečo iné.
-
lekoklatik
VIP
Co to beries za sracky prosim ta?
Ked chces poriadny matros, napis.
Dostal som sa po cast, kde si sa snazil povedat tvoje ctene "meno".
trololol :_D
Ked chces poriadny matros, napis.
Dostal som sa po cast, kde si sa snazil povedat tvoje ctene "meno".
trololol :_D
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
ale ty si objektívnu kritiku dostal. Toto nie je o konkurencii. Z tých čo sem napísali nie je nikto let's player alebo ako sa to píše. Veľa z nich (ani ja) dokonca nehrávame hry, takže je to fakt objektívne zhodnotenie lebo sa na to pozeráme ako na nejaký návod či dojmy z tej hry, či by som si to zahral keby mám na to stroj alebo nie. Ale keď máš jednoducho nepríjemný hlas, tak to nejde. Rovnako ako to nepôjde v rádiu. Nevezmú ťa a nie preto že sa chcú zbaviť konkurencie, ale preto že by si ich rádio ťahal dole lebo sa zle počúvaš. K tomu tie kecy, silou mocou snaha byť vtipný ale nejde ti to a celkovo reči čo nie sú ničim zaujímavé. Požívaš totálne nespisovnú slangovú slovenčinu so silným rytmusovským akcentom. V polke vety sa zasekneš a pokračuješ ju inak, ako keby si vôbec dopredu nemal ani páru čo chceš hovoriť a je to čisto improvizácia. A veci že intro nemáš rád a že si už hral 5 minút tak sa tam vieš zorientovať... koho to zaujíma? Mňa zaujíma aká je hratelnosť, a podobne. A nie tvoje názory. Názor si chcem spraviť sám, ale to sa nedá keď do toho stále niečo kecáš čo vôbec nesúvisi s hrou. Chýbalo mi tam nejaké predstavenie tej hry. Kto to spravil, aký je žáner, aké má požiadavky... Nič, ale hlavne že si skipol intro ktoré uvedie do deja. Potom si to mal teda prerozprávať aspoň. Ty si tam snáď pokazil všetko čo sa dalo. A tiež je nuda sa na to pozerať vyše pol hodiny. Ja som to iba preskákal, ale myslím že lepšie by bolo spraviť nejaký zostrih viacerých levelov a nie natáčať vkuse ako sa hráš pol hodinu a ako tápaš lebo nevieš kde čo spraviť
-
DDmanworld
Amateur
Dobre, vďaka za názor, za hlas nemôžem to si pochopil. Berem do úvahy, že sa to nebude páčiť každému. No nejak začať musím xD Nuž na spisovnosť čo povedať. Pochádzam z Mojmíroviec čili pri Nitre to by sa dalo prežiť ale proste ak sa chcem uvoľniť hovorím takto. Mali by ste brať do úvahy, že jednoducho som 1. krát natáčal a 1. krát túto hru videl. Jednoducho som nemohol vedieť všetko čo mám spraviť. A robiť let´s play kde jednoducho budem kecať o tom čo nájdete na webe je odveci. Vďaka za názor, ešte raz. A Rytmusovský akcent? To si robíš srandu hádam? Pretože ja som Rytmusa a ani takýchto ľudov nikdy nepočúval a ani nebudem. S pozdravom DDman
-
audiotrack
VIP
a kecať o tom, že je tam "fusakla" a skryješ ju pod regál nie je odveci? Alebo že nemáš rád intra?
to že nepočúvaš rytmusa ani nebudeš je jedno. Proste tak pôsobíš. Strašne (až neprirodzene) frajersky.
to že nepočúvaš rytmusa ani nebudeš je jedno. Proste tak pôsobíš. Strašne (až neprirodzene) frajersky.
-
uplink
VIP
Som videl prvých 30 sekúnd. Si plnoletý? Ak si plnoletý, mali by Ťa za to zavrieť na doživotie. Je to humus, otras, zlé a len mi to pripomína idiotov, ktorí ma denno denne obklopujú. Nerob to, prosím Ťa. Podľa mňa by si to dokázal dotiahnuť až tak ďaleko, že by Ti jedného dňa niekto prišiel rozbiť ciferník za tie videá do tých M...niečo kde bývaš.
-
audiotrack
VIP
tak to bolo riadne expresívne 
zas tak hrozné to nie je. Na stupnici 1-10 kde 10 je najlepšie je to niekde na 1 a pol (a keby si nevybral tak nudnú hru, možno by to stúplo aj na dva). Škoda len, že väčšina týchto detských lets playov dosahuje aj väčšie hodnoty, ale nos mu za to isto nikto nerozbije
zas tak hrozné to nie je. Na stupnici 1-10 kde 10 je najlepšie je to niekde na 1 a pol (a keby si nevybral tak nudnú hru, možno by to stúplo aj na dva). Škoda len, že väčšina týchto detských lets playov dosahuje aj väčšie hodnoty, ale nos mu za to isto nikto nerozbije
-
uplink
VIP
Audio - pseudoumelecká tvorba niektorých ľudí spôsobuje vážnu újmu na duševnom zdraví, verím že toto je jeden z príkladov praktickej aplikácie do praxe.