LG P350 Calendar
LG P350 Calendar
Zdravim poradi mi niekto ako nastavit tento calendar od pondelka do nedele bo je od nedele do pondelka dakujem som s toho jelen
Re: LG P350 Calendar
pokiaľ viem má to android, otvor market a stiahni si hociaký iný kalendár 
možno majitel rovnakého telefónu by ti vedel poradiť aj ako a či vôbec sa to dá prestaviť
možno majitel rovnakého telefónu by ti vedel poradiť aj ako a či vôbec sa to dá prestaviť
ja som to cital v manuali tam je ze klikni na aplikacie a tam vyber calendar a tam predvolby ale ziadne tam niesu!!
hladal som na markete vsetko naprd od nedele alebo zlý dizajn... ja chcem normalny ako je v tomto telefone kua
ps. alebo ako sinchronizovat calendar s google uctu bo tam som tu uz nastavil od pondelka lenze ako to dostat do telefonu?
hladal som na markete vsetko naprd od nedele alebo zlý dizajn... ja chcem normalny ako je v tomto telefone kua
ps. alebo ako sinchronizovat calendar s google uctu bo tam som tu uz nastavil od pondelka lenze ako to dostat do telefonu?
Nastavenia > Kontá a synchronizácia > Gmail účet a zaškrtnúť Synchronizovať položky kalendára 
skusal som to a nic bolo by dobre kebyze napise niekto ako to vyriesil ak mal niekto stym problem zatial dakujem za rad