LineAge2 or WoW

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Lineage or WoW

WoW
16
64%
Lineage2
9
36%

Celkom hlasov: 25

aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LineAge2 or WoW

Príspevok od používateľa aviceN »

Tak co podla vas WoW ci Lineage2?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

to zalezi na tebe....wow ponuka vacsi, lepsie spracovany svet..taktiez aj viac hracov...system questou je tam prepracovany....podla mna si zvol wow.....l2 ti moze ponuknut akurat krajsiu grafiku ako wow a to je asi vsetko
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

aj ked som WoW hral len chvilu a L2 hram od C3 a zalozil som tu najväcsiu temu o L2 - aj tak hlasujem za WoW :) jednoducho zabavnejsi. L2 hram preto lebo free serveri sa viac priblizuju originalu (officu) ako WoW free serveri kde sa hra dost tazko a hlavne je tam malo ludi
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

l2 ma otrasnu grafiku .. tvari sa to ako krasnucke prostredie ale staci lepsie sa pozriet a zbadas same plochy natexturovane.. ble .. proste sa to vobec netvari byt REAL .. narozdiel od WoW
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

NuSuey napísal:l2 ma otrasnu grafiku .. tvari sa to ako krasnucke prostredie ale staci lepsie sa pozriet a zbadas same plochy natexturovane.. ble .. proste sa to vobec netvari byt REAL .. narozdiel od WoW
no ani wow sa netvari byt real ale proste grafika wow-ka ma daco do seba co uputa kazdeho jedneho cloveka...krasne spracovana a slape to aj na starsich masinach
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jj ok diki chalani ajtak hram wowko ale navadzam kamosou ale oni chcu hrat l2 viete mi povedat dake rozdieli wow a l2
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nic v zlom ale podla mna to je iste a kazdy blbec si to domysli, o WoW, Lineage II som tu na fore uz nieco cital takze skuste si to precitat
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

NuSuey napísal:l2 ma otrasnu grafiku .. tvari sa to ako krasnucke prostredie ale staci lepsie sa pozriet a zbadas same plochy natexturovane.. ble .. proste sa to vobec netvari byt REAL .. narozdiel od WoW
nemyslim si. zapnuty HDR alebo Bloom efekt a je ti uplne jedno ake su to plochy... kazdopadne ta grafika ma mensiu atmosferu ako WoW... na niektorych mojich oblubenych miestach ( cele uzemie elfov, GoE, a par inych expiacich miest) sa da atmosfera krajat lenze vo WoW je atmosfera uplne vsade. v tom je sila WoW grafiky... inak by som skor nazval WoW ako same plochy natexturovane
To Click: pri WoW sa tesis na kazdu stravenu chvilku a nevies prestat. pri L2 najprv expis ako blby do lvl 40 kedy to konecne zacne byt trocha sranda a potom expis aby si mal nad lvl 62 a mohol nosit A grd lebo az potom zazijes z hry to najlepsie... ale aj tak je to stale celkom zabava :)
a okrem toho tam omnoho lepsie vyzeraju postavy... viac sa mi paci hrat za nadupanu vytexturovanu a do najmensieho detailu vypitlanu Dark Elfku ako za nejaky chodiaci sud (dwarf female vo WoW)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ja hravam WoW na freeckach jedine.:D ale mozem iba odporucit. aj na free serveri sa dá zazit vela zabavy. inak to prostredie-to prosto blizzarďáci vedia.... :) take, take, komixovo atmosferické... :D inak, ma vôbec L2 PvP prvky? lebo napriklad LOTR Online ma velmi sklamal, ze nemá....a viem, ze je takých non-pvp mmorpgciek viac...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

neviem co myslis tym prvky... mozes nabehnut a killnut hraca ak nato mas... asi take prvky to ma :) ale teraz v C6 bol pridany duel kde sa dohodnete hodite duel a ten kto prehra sa iba pokloni superovi, a zivoty, manu aj expi bude mat tak ako pred zaciatkom duelu... ale je to nanic :) omnoho väcsia sranda ked to dotycny necaka a este vam potom poriadne vynada do noobov, lam a podobnych veci a nakoniec to vyriesi tym ze vam povie ze logne postavu ktora je omnoho väcsi lvl ako vy a este na vas posle brata, vsetkych kamaratov a cely clan... proste fun :)
Napísať odpoveď