LineAge2 or WoW
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
LineAge2 or WoW
Tak co podla vas WoW ci Lineage2?
no ani wow sa netvari byt real ale proste grafika wow-ka ma daco do seba co uputa kazdeho jedneho cloveka...krasne spracovana a slape to aj na starsich masinachNuSuey napísal:l2 ma otrasnu grafiku .. tvari sa to ako krasnucke prostredie ale staci lepsie sa pozriet a zbadas same plochy natexturovane.. ble .. proste sa to vobec netvari byt REAL .. narozdiel od WoW
-
blitzkrieg
Professional
-
Eru
Light Professional
nemyslim si. zapnuty HDR alebo Bloom efekt a je ti uplne jedno ake su to plochy... kazdopadne ta grafika ma mensiu atmosferu ako WoW... na niektorych mojich oblubenych miestach ( cele uzemie elfov, GoE, a par inych expiacich miest) sa da atmosfera krajat lenze vo WoW je atmosfera uplne vsade. v tom je sila WoW grafiky... inak by som skor nazval WoW ako same plochy natexturovaneNuSuey napísal:l2 ma otrasnu grafiku .. tvari sa to ako krasnucke prostredie ale staci lepsie sa pozriet a zbadas same plochy natexturovane.. ble .. proste sa to vobec netvari byt REAL .. narozdiel od WoW
To Click: pri WoW sa tesis na kazdu stravenu chvilku a nevies prestat. pri L2 najprv expis ako blby do lvl 40 kedy to konecne zacne byt trocha sranda a potom expis aby si mal nad lvl 62 a mohol nosit A grd lebo az potom zazijes z hry to najlepsie... ale aj tak je to stale celkom zabava
a okrem toho tam omnoho lepsie vyzeraju postavy... viac sa mi paci hrat za nadupanu vytexturovanu a do najmensieho detailu vypitlanu Dark Elfku ako za nejaky chodiaci sud (dwarf female vo WoW)
ja hravam WoW na freeckach jedine.
ale mozem iba odporucit. aj na free serveri sa dá zazit vela zabavy. inak to prostredie-to prosto blizzarďáci vedia....
take, take, komixovo atmosferické...
inak, ma vôbec L2 PvP prvky? lebo napriklad LOTR Online ma velmi sklamal, ze nemá....a viem, ze je takých non-pvp mmorpgciek viac...
-
Eru
Light Professional
neviem co myslis tym prvky... mozes nabehnut a killnut hraca ak nato mas... asi take prvky to ma
ale teraz v C6 bol pridany duel kde sa dohodnete hodite duel a ten kto prehra sa iba pokloni superovi, a zivoty, manu aj expi bude mat tak ako pred zaciatkom duelu... ale je to nanic
omnoho väcsia sranda ked to dotycny necaka a este vam potom poriadne vynada do noobov, lam a podobnych veci a nakoniec to vyriesi tym ze vam povie ze logne postavu ktora je omnoho väcsi lvl ako vy a este na vas posle brata, vsetkych kamaratov a cely clan... proste fun