Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

slavo120 napísal:aaa je pravda ze na US verzii su o 2 pesnicky viac ??.......... niekto na lamky to pisal ........ neviem odkial to ma je to pravda ??????????.....asi nie co ....
to co je na lamkach je USA verzia.. je to stiahnute z TL... odtial to mam aj ja.. je ich 12.. nikde nie je pisane ze ich ma byt 14

ja len doplnim ze tento album sa mi uz paci zo vsetkych najviac... stale ho mam vo winampe.. nic ine som posledne tyzdne nepocuval :P

EDIT:
slavo120 napísal:.............. ja som na tom tiez tak.... je iny ako predosle.....je tam dost vela pomalych piesni ale mne sa to paci a postupne sa mi teda dost zapacilo a teraz ho uz pocuvam pravidelne a niet piesne ktora by sa mi nepacila ....... i teraz ho mam pusteny :D
COPY THAT :smt020
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Šu-Do napísal:ja len doplnim ze tento album sa mi uz paci zo vsetkych najviac... stale ho mam vo winampe.. nic ine som posledne tyzdne nepocuval :P
.............. ja som na tom tiez tak.... je iny ako predosle.....je tam dost vela pomalych piesni ale mne sa to paci a postupne sa mi teda dost zapacilo a teraz ho uz pocuvam pravidelne a niet piesne ktora by sa mi nepacila ....... i teraz ho mam pusteny :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nuz dufam ze ma neukamenujete ked napisem ze tento album stratil na razantnosti predoslych 2. neako mi tam chybaju ostrejsie veci. teraz sa neurazte ale v neviem akej piesni tam znie cester ako dzastin timbrlejk :( ale taky song in pieces je dobry co sa tyka textu tak ano :) ten sa podaril...
slavo120
Professional
Professional

ZHNiLa_KaCHNa napísal:nuz dufam ze ma neukamenujete ked napisem ze tento album stratil na razantnosti predoslych 2. neako mi tam chybaju ostrejsie veci. teraz sa neurazte ale v neviem akej piesni tam znie cester ako dzastin timbrlejk :( ale taky song in pieces je dobry co sa tyka textu tak ano :) ten sa podaril...
a v ktorej znie ako Justin Timberlake ??? :D ja sa neurazam len chcem vediet ze co to je za piesen ....... isto mame ten isty album ??? :D :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

leave out all the rest (co sa tyka hudby a tak) na zaciatku trochu aj valentines day (od polovice samozrejme nie)
sice som ten album pocul (zatial) len raz ale fakt uz to neni to prave lp...
// a este song zo zaciatku the little thing give you away no dzastin
slavo120
Professional
Professional

ZHNiLa_KaCHNa napísal:leave out all the rest (co sa tyka hudby a tak) na zaciatku trochu aj valentines day (od polovice samozrejme nie)
sice som ten album pocul (zatial) len raz ale fakt uz to neni to prave lp...
// a este song zo zaciatku the little thing give you away no dzastin
noo podla mna si riadne vedla valentines day je z pomalych piesni ta najlepsia a leave out all the rest tak isto nema ani z daleka zo stylom timberlake nic spolocne .. ok chapem ze mozno ti album uplne nesadol ale ty si ho este poraidne ani nepocuval .... istotne ta chyti :wink: a ak aj ne ok ale istotne to ma od timberlake na mile daleko
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nemyslel Justin styl ale asi mu hlas znel ako Justinov (odporucam navstivit ušné)

cim dalej tym viac sa mi lubi Valentines Day, cela songa pomalucka a ten koniec rychly tak to nema chybu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mirak2 napísal:nemyslel Justin styl ale asi mu hlas znel ako Justinov (odporucam navstivit ušné)

cim dalej tym viac sa mi lubi Valentines Day, cela songa pomalucka a ten koniec rychly tak to nema chybu
si moj clovek.. presne tak.. ten koniec nema chybu... od 2:20 min... ten refren... on a valentines day.. :) supa :P
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

ide niekto 12.06 do prahy na LP ?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Steju napísal:ide niekto 12.06 do prahy na LP ?
ano ide :wink:
slavo120
Professional
Professional

Ja by som chcel ist ale neviem isto ci pojdem ..... viete skola :? a som az z vychodneho slovenska :(
Steju
King
King

ehm ja som z košíc :) a idem.. a radím ti rozhodni sa čím skôr kým sú lístky
slavo120
Professional
Professional

Steju napísal:ehm ja som z košíc :) a idem.. a radím ti rozhodni sa čím skôr kým sú lístky
ale vies ja mam 16 taaaaa neviem ci sa bude dat ist ..... ked pojdu kamosi ta pojdem ..... inac aka je cena listku ??........
Steju
King
King

Vstupenky k sezení za 1 595 Kč, 1 250 Kč a 1 000 Kč, vstupenky k stání u pódia za 1 200 Kč a k stání za 895 Kč
slavo120
Professional
Professional

Steju napísal:Vstupenky k sezení za 1 595 Kč, 1 250 Kč a 1 000 Kč, vstupenky k stání u pódia za 1 200 Kč a k stání za 895 Kč
dik za info :wink:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal:ehm ja som z košíc :) a idem.. a radím ti rozhodni sa čím skôr kým sú lístky
tak to sa stretneme :) ... lístky už mám vyše mesiaca doma :) ... kam máš kúpené lístky?

/ja mám hneď po pódiom
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

budu aj v polskych Katoviciach, je to vraj blizsie a lacnejsie, myslim ze ako spolocny koncert s Pearl Jam...
a budu aj na festivale NOVA ROCK pri Viedni ale tam je to drahe jak hovado, ale tam ma to tahalo najviac pretoze tam ma byt plno interpretov presne podla mojho gusta
Aron
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aron »

mirak2 napísal:budu aj v polskych Katoviciach, je to vraj blizsie a lacnejsie, myslim ze ako spolocny koncert s Pearl Jam...
a budu aj na festivale NOVA ROCK pri Viedni ale tam je to drahe jak hovado, ale tam ma to tahalo najviac pretoze tam ma byt plno interpretov presne podla mojho gusta
jj na stadione CHORZOW
Steju
King
King

slavo120 napísal:dik za info Wink
niet zač :)
Reli.c napísal:tak to sa stretneme :) ... lístky už mám vyše mesiaca doma :) ... kam máš kúpené lístky?

/ja mám hneď po pódiom
ja len stání, ajtak je to dosť drahé + cesta... inak ako tam ideš ?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal:ja len stání, ajtak je to dosť drahé + cesta... inak ako tam ideš ?
uf kámo tak to sa zatím ešte nevie :). tu z HE nás ide okolo 10 - 11. tak oni sa dohodnú, a ja sa už len budem prispôsobovať. a ideme tuším 11.05 (deň pred koncertom), aby sme asi tak 2 hod. pred začatím koncertu stáli pod pódiom :D. vy ako?

edit:
1.
/asi tak ako my :) ... tak sa možno v tých KE stretneme :).
Napísať odpoveď