list vo flasi
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
list vo flasi
sobotu som nasiel list vo flasi z rakuska... celkom ma to zaujalo,
a tak sa chcem opytat ci sa uz niekedy dakomu z vas podarilo najst daco obdobne?
a tak sa chcem opytat ci sa uz niekedy dakomu z vas podarilo najst daco obdobne?
-
iwo1222
Medium Star
tu to je:pippo napísal:mohol by si sa s nami podelit co ten list obsahoval?
"lieber finder, bitte schreibe mir zuruck.
ich habe diesen brief am 18.5.2008 geschrieben und im fluss anvertraut.
ich bin auf der suche nach einer neuen briffreund.
ich heisse Maristella, bin 9 jahre alt 1m38cm gross, habe blau Augen und blonde haaren, meine hobbys sind schwimmen, einradfahren....
bis bald, dein brif freundin Maristella"
potom tam bola este znamka na obalke so spiatocnou adresou
-
Kibo
Hardcore addict
mily nalezca, prosim odpis miGrim-Reaperka napísal:prelozte ti niekto! ich nicht verstehen!
tento list som napisala 18.5.2008 a zverila som ho vode
hladam noveho listoveho priatela
volam sa Maristella, mam 9 rokov, meriam 1m 38cm, mam modre oci a blond vlasy, moje hobby su plavanie, jazda na monocykli,...
"do skoreho videnia", tvoja listova priatelka Maristella
-
Kibo
Hardcore addict
ked som sa tak nad tym zamyslel, strasne sa mi paci myslienka, ze aj dnesne deti maju este fantaziu a veria, ze niekto tu flasu najde a odpise 
ak by som odpisal, tak asi iba nieco v style, ze som flasu nasiel, ale kedze proti prudu flasa nejde poslat, nic z nasho dopisovania nebude
teraz vazne, odpisal by som jej uz len preto, aby mala radost, ze ta namaha, ktoru vynalozila mala zmysel, ale ze nech skusi poslat dalsiu spravu, kedze ja asi nebudem spravny adresat...
ak by som odpisal, tak asi iba nieco v style, ze som flasu nasiel, ale kedze proti prudu flasa nejde poslat, nic z nasho dopisovania nebude
teraz vazne, odpisal by som jej uz len preto, aby mala radost, ze ta namaha, ktoru vynalozila mala zmysel, ale ze nech skusi poslat dalsiu spravu, kedze ja asi nebudem spravny adresat...
-
Grim
Darca
ano, nieco v style: Water error. Try again please.Kibo napísal:ked som sa tak nad tym zamyslel, strasne sa mi paci myslienka, ze aj dnesne deti maju este fantaziu a veria, ze niekto tu flasu najde a odpise
Ty vole, pocuj a kde si to nasiel?
Urcite na sto percent jej odpis, bude sa asi nenormalne tesit.
Pamatam sa ze aj moja sestra hadzalo nieco take do rieky, ale bolo to asi 1 alebo 2 dozadu.
Ty ale skoro po hodeni do vody si to nasiel.
Raz som cital jeden pribeh, kde niekto nsiel na brehu vyplavenu flasu, ktora plavala niekolko rokov a zacali si ty dotycny pisat. Mam pocit, ze sa aj stretli. No niesom si isty.
JEdna vec je snad ista, urcite jej odpis.
Urcite na sto percent jej odpis, bude sa asi nenormalne tesit.
Pamatam sa ze aj moja sestra hadzalo nieco take do rieky, ale bolo to asi 1 alebo 2 dozadu.
Ty ale skoro po hodeni do vody si to nasiel.
Raz som cital jeden pribeh, kde niekto nsiel na brehu vyplavenu flasu, ktora plavala niekolko rokov a zacali si ty dotycny pisat. Mam pocit, ze sa aj stretli. No niesom si isty.
JEdna vec je snad ista, urcite jej odpis.
-
Začiatok Konca
Professional