Point napísal:lebo tym ze ti raz zachranil zivot v nom mas plnu doveru ze ti auto neukradne a zaveze babku do nemocnice a ty s ostanes so svojou zenou ..
to je nejake moc prespekulovane, ked to chces brat takto tak to uz moze byt pravda aj, ze priatel caka na inu zenu jeho snov a nikam ani za boha nejde, babka akurat caka na autobus do Svajciarksa na eutanaziu a zena Tvjich snov je tranzvestiata. tak bé
Som nevedela, že to rozpúta takú diskusiu. Ale je to logické, keď sa to tak vezme, žena zomrie dôstojne, keď ju tam zoberie ten kamarát, ktorému dôveruješ, pretože je to tvoj najlepší priateľ a keď tam zostaneš so ženou svojich snov, spravíš na ňu ešte aj dojem, aký si obetavý.
bolek napísal: spravíš na ňu ešte aj dojem, aký si obetavý.
tak ale ta zenska moze byt potom na teba nasrata ze si ju nezobral
Ono ked nikde sa nepise zesa nemozes vratit.. Takze najprv zoberiem babku do spitalu v meste si pozicam 4 miestne auto a vratim sa pre tych dvoch
Shamway napísal:Ono ked nikde sa nepise zesa nemozes vratit.. Takze najprv zoberiem babku do spitalu v meste si pozicam 4 miestne auto a vratim sa pre tych dvoch
bolek napísal:Shamway: Žiadne 4mieste auto si nepožičiaš, lebo je noc.
Tak si ho ukradnem
[quote=""J""]Hej a kamarat ti dovtedy pretiahne tu kocku [/quote]Mozno to nebude jeho typ
Tu je dalsia hadanka
Otec so synom su v restauracii a objednaju si čajku. Ako nahle ju casnik donesie chlapec ju ochutna, nahle vybehne z restauracie a zastreli sa. Odovodnite preco. ty co vedia nech nehadaju
fizz napísal:Otec, matka a syn stroskotaju na ostove, nemaju co jest, teda im hrozi smrt hladom. matka sa zrazu strati, chlapec ju ide hladat. ked sa vrati otec mu da do ruky maso, ze jedz. Ked sa ho opyta co to je, odpovie, ze cajka. neskor ich zachrania.
Po tom ako chlapec v restauracii ochutna cajku zisti, ze to chuti uplne inak ako to co jedol na ostrove a dojde mu, ze zjedol svoju matku.
este k tej bolekovej... ja by som to urobil takto: kamarat by riadil, babka by bola na druhom sedadle a ja by som si uzival so zenou v kufri
btw. toto som dakde nasiel, ale da sa na to lahko prist
V autě jede otec a syn (pokrevní). A jak to tak na silnicích chodí, najednou se přihodí strašná nehoda. Oba dva jsou vážně zraneni a sanitky je odvezou do dvou různých nemocnic.
Syn je na operačním sále, přijde k němu chirurg a řekne: "Nemůžu ho operovat, je to můj (pokrevní) syn!"
Jak je to možné?
[quote=""J""]chirurg je faganova matka
bolo to tu min. 2x [/quote]jj presne tak btw. Nadeo ´ale v aute sedi otec a syn, takze by to nemohol byt starky a syn ... ale stretol som sa uz s takou odpovedou, ze vlastne ten chirurg nie je matka toho syna, ale otec toho otca, cize dedko...
Homelessak zbiera cigaretove ohorky. Zo siestich si moze usulat 1 cigaretu. Dnes nazbieral 36 ohorkov. Kolko cigariet vyfajci (ak berieme do uvahy ze vyfajci kazdu cigaretu ktoru si usula)?
[quote=""J""]Homelessak zbiera cigaretove ohorky. Zo siestich si moze usulat 1 cigaretu. Dnes nazbieral 36 ohorkov. Kolko cigariet vyfajci (ak berieme do uvahy ze vyfajci kazdu cigaretu ktoru si usula)? [/quote]7