Logitech MX518 vs. A4Tech X-750F

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
zachariasko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Logitech MX518 vs. A4Tech X-750F

Príspevok od používateľa zachariasko »

ahojte borci, otázka je jasná už z názvu .. rozhodujem sa medzi týmito dvoma hlodavcami.. A4Tech mám, ale rozmýšľam o výmene za MX518 v štýle: moja A4Tech + 500Sk doplatok za novú Logitech MX518

čo myslíte, oplatí sa mi to? idem ešte pozrieť pár testov, MX518 som nedržal, nehral som s ňou, na mojej A4Tech ma dosť mrzí lesklý "šmykľavý" povrch .. ako je to u Logitech ?

a ešte laser u A4Tech vs. optika u Logitechu .. nespravím krok späť ?
ide mi hlavne o presnosť senzoru a ergonómiu .. soft a podobné bižutérie až na druhom mieste

ako píšem hore, tú A4Tech používam už asi 4 mesiace, ale nepáči sa mi na nej ten lesklý šmykľavý povrch a celkovo ergonomicky mi nesadla ..

chcel by som niečo matné, najlepšie pogumované, alebo aspoň zdrsnené, a ako vravím mám ponuku na tú MX518

len mi vŕta hlavou ten senzor laser vs optika, o dpi mi absolútne nejde..

btw. podložku mám látkovú QcK Steel mini
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Tak ja osobne nemam MX518 ale v ohlasoch a prispevkoch tu na fore ju chvali strasne vela ludi.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mx518 je super mysk - co sa ergonomie tyka, zalezi len od teba=> mal by si si ju niekde v obchode osahat.... ale neviem ci by som nesiel na tvojom mieste napr do logitech g5 - rovnaky tvar - ovela lepsi senzor
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

popravde dosť to súri a nemám si ju kde vyskúšať :(
G5 je už dosť mastná .. neviem či je rozdiel v senzore taký veľký ..

skôr by ma zaujímalo porovnanie senzorov a4tech laser vs. mx518 optika
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Ja som vlastnikom G5 a mozem len chvalit.Maximalna spokojnost.A nemyslim si ze by si prechodom na MX518 teda na optiku urobil nejaky krok spat.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mx518 bola aj je stale oblubena mys medzi profesionalnymi hracmi FPSiek, cize porozmyslaj.. :)
neviem co konkretne myslis pod tym ci je kvalitna optika.. ak je nekvalitna alebo pod. tak co sa vtedy deje ? skace kurzor ? ci jemne sa tak pohybuje ? mx518 je brutalna mys, logitech ma kvalitne produkty, a + ze je ta mys na trhu uz mrte dlho tak sa tam nedostatky vychytali...
ja som mal optiku par rokov, teraz mam laser, a presnost je fakt citelna, i ked hento bol uz starsi typ logitechu, ale tato mys, uf, je vymakana :P
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no veď práve to, hľadám ergonomicky lepšiu myč od tejto a4tech, trošku drsnejší povrch, nie lesklý, nech sa mi tam nepotí a nešmýka ruka, jediná vec čo ma trápi je ten laser senzor na nej .. preto sa aj pýtam, či optika na mx518 nezaostáva v porovnaní týchto dvoch hlodavcov
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

musim to napisat velkym ze NEZAOSTAVA, MX518 je spicka medzi gamerskymi myskami... mozno ak mas zaujem mozes kupit Razer DeathAdder (ktora ma tiez optiku, ale vyssej triedy, 3G optical sensor).. alebo ak mas peniaze tak Razer Lachesis.. som jej vlastnikom a som velmi velmi spokojny.. sice mi trvalo sa dostat a zvyknut si na nu DVA TYZDNE ( pretoze predtym som mal niekolkorocne skusenosti len s jednou jedinou myskou a ta bola naozaj velmi mala oproti Lachesisu), no teraz je to OKEJ :P
rozdiel v prilohe...
Prílohy
DSC00273.JPG
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

a nemusis sa bat na mx18 sa ti ruka nebude potit ani zosmikavat jediny problem je ze vidno nanej spinu viac ako na ostatnych na tych lesklych tlacitkach dakedy to vizera ako keby ta mys bola v blate alebo v cokolade ale lachko to ocistis inak je to skvela mys
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

uz som to tu spominal ... mx518 je vyborna mys .... ma pogumovane casti kde sa chyta, tlacitka su leskle a hladke a lahko sa spinia a este lahsie cistia ....

jediny problem je ze zrejme len u najnovsej generacie to pogumovanie moc nevydrzi ... ja som ho na par miestach zaskrabol a teraz sa mi olupuje ... iny problem nemam

presne tato to je: http://www.progamingshop.sk/logitech-mx ... -1403.html
(kua aka lacna, dobra akcia)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

v tom PGS som si vsimol, ze maju vzdy lacnejsie produkty ako v alze, alebo v ageme
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak chalani, MX 518 objednaná, dúfam že potvrdím váš názor a bude sa mi ľúbiť :)
Napísať odpoveď