Jack by to nemal byt....volaka nova postava ale budes stretavat zname postavyPatyk napísal:super.. serial s najlepsim dejom aky som kedy videl vysla ako hra.. idem sosatcize dufam, ze ma to nesklame a bude ta hra mat dobry dej.. grafika sa mi paci.. ale jedna vec... to ten s ruksakom je Jack?.. no lebo do tvare sa moc nepodoba ako keby to bol uplne iny herec.. alebo iba mne sa to zda?
Lost: Via Domus
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chalani, mam problem. Rano som dososal tuto gamesku, zacal som ju instalvoat, no physix engine mi zamrzol a vyhodilo mi modru obrazovku, ked som rebootol PC hra bola installnuta, no nesla spustit, skusil som uninstall, no vsetko ostalo na starom mieste, tak som to zmazal rucne a povyhadzoval registre atd, skusil som aj obnovu systemu, skusam aj defragmentovat disk. Ked skusim install, vzdy mi to hodi len uninstall okno, neviete ako sa dostanem s5 k instalacii?
Re: Lost: Via Domus
Ahojte, vzľadom na to, že som tento seriál začal od začiatku pozerať len asi pred mesiacom, veľmi ma to chytilo. Mám za sebou tri série a je to riadna "pecka"..
veľmi ma to chytilo a včera som sa rozhodol stiahnuť aj túto hru... chcel by som sa opýtať, či nemá na to niekto české titulky? Veľmi by mi to pomohlo.. vopred ďakujem 
Re: Lost: Via Domus
titulky asi nie ale hra je v cestine cize si ju niekde zozen...