lubi ma ale nemoze byt so mnou...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

dost nezavideniahodna situacia mozno sa inspirujes aj tu http://www.hojko.com/jej-otec-je-veelky ... 23822.html

cORP. chcel by som vidiet 18 rocneho cloveka ktory by vlastneho otca nahlasil za obmedzovanie slobody a kedze nema kam ist mohlo by to byt po nahlaseni este vacsie peklo :roll:
lubo188
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lubo188 »

diky je to podobne, otec tvrdohlavy neda si vysvetlit...
ked normlane uvazujem nijako to neviem pochopit preco clovek nedovoli svojmu takmer plnoletemu dietatu aby sniekmym bolo, to dievca snim neni kvoli sexu ale kvoli tomu ze je mu snim dobre lubi ho a je mu oporov v tazkych chvilach...neviem si to vysvetlit :cry:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

erytrocyt napísal:Toto mám naozaj rád. Počkaj kým bude mať 18 a vtedy otece nemôže nikomu nič. Ty si vyrastal v detskom domove?
18 rokov je "úradná" dospelosť. Máš právo si založiť účet v banke, zobrať si telefón na paušál, môžeš fajčiť na ulici a nalejú ti pivo. ALE TO JE VŠETKO. Nič viac.
18 ročný človek je ešte stále dieťa. Ako môžeš napísať také sprostosti. Je stále v otcovom dome, je za ňu stále zodpovedný, voči nej má stále vyživovaciu povinnosť a ona ho naslovo stále musí počúvať. Pretože ak ju z domu vyhodí, kam pôjde? Sama sa neuživí. Tak kam pôjde? Vráti sa k otcovi a matke, lebo v tomto veku je jediná cesta s nimi !
hej ma ale nemoze jej branit tak ako do tej 18tky ,myslis ze smyslam ako vacsina pubertiakov v tom ze ak ma niekto 18 idu sa vsetci z toho posrat ? ja viem co to je ,chcel som tym len povedat ze by jej mal dovolit viac a nemoze jej zakazovat vztah s niekym koho lubi pretoze uz URADNE nieje dieta :roll:

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 10:27 )
aughostino napísal:dost nezavideniahodna situacia mozno sa inspirujes aj tu http://www.hojko.com/jej-otec-je-veelky ... 23822.html

cORP. chcel by som vidiet 18 rocneho cloveka ktory by vlastneho otca nahlasil za obmedzovanie slobody a kedze nema kam ist mohlo by to byt po nahlaseni este vacsie peklo :roll:
ja som nepovedal ze ho ma nahlasit :roll: len som podotkol ako to bude potom ,samozrejme v extremnych pripadoch :?
lubo188
Light Star
Light Star

teraz sa snou nestretavam sem tam si napiseme a v piatok sa chceme stretnut dufam ze to dopadne dobre pretoze som uz hotovy boli ma brucho nechuti mi vobec jest a nedokzem zaspat :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

corp: Stále platí čo som napísal. Je to ešte decko a má počúvať svojho otca. A to bude platiť po 18. 19. ale aj po 20.narodeninách. Pokiaľ sa ona nevie sama o seba postarať, bude musieť rešpektovať rozhodnutia svojho otca a matky.
lubo188
Light Star
Light Star

boha ale sak nemoze osemnast rocnemu decku takto rozkazovat nepoviem keby ze ma nejakych 15 rokov...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

až budeš mať svoje deti tak to pochopíš..
ono v normálnych rodinách je to tak že ak dieťa býva pod rodičovou strechou a je na ňom finančne závislé, to znamená že ho rodič živí, tak bude po vôli rodiča... šak všade to tak chodí... len vždy majú s tým "priatelia" dcér problém ... :?
lubo188
Light Star
Light Star

no vsade nie...
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

kafiatko napísal:až budeš mať svoje deti tak to pochopíš..
ono v normálnych rodinách je to tak že ak dieťa býva pod rodičovou strechou a je na ňom finančne závislé, to znamená že ho rodič živí, tak bude po vôli rodiča... šak všade to tak chodí... len vždy majú s tým "priatelia" dcér problém ... :?
ja stym problem nemam a asi ani mat nebudem
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Písal si že máš 23 rokov, to by si už mal byť dospelý a tak by si možno nemal mať problém porozprávať sa s jej otcom.. Ukáž mu že si v pohode človek, že dcéru proste zveruje do dobrých rúk... nechaj aby ťa spoznal,... chápeš čo tým myslím... ak bude vidieť že si dobrý, a kamarátsky by si si vychádzal s jej ocinom.. oblúbi si ťa, a nemal by robiť problém... chápeš, je logické že sa otec bojí o svoju dcéru.. (viem čo hovorím, sme doma 2 sestry)...

ale aj tak veľa šťastia, a hlavne sa nenechaj odradiť.. :wink:
lubo188
Light Star
Light Star

hej toto si pekne napisala dakujem :) hned sa citim silnejsi :)

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:12 )
Chad Kroeger napísal:ja stym problem nemam a asi ani mat nebudem
kolko mas rokov?
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

lubo188 napísal:hej toto si pekne napisala dakujem :) hned sa citim silnejsi :)

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:12 )
kolko mas rokov?
Mám 21 a priatelka 20 zarabam si sam a jej rodicia ma poznaju a vychadzame velmi dobre.neboj sa ako pisala kafiatko tak nech ta lepsie spoznaju ma pravdu, ked budu vediet aky si tak to bude lepsie.

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:38 )
Niekto sa ma opýtal na moju karmu prečo dostávam mínus. Je mi to jedno viem o luďoch čo mi ju daju aj ked sú,že (anonym).Proste to neriešim.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

lubo188 napísal:boha ale sak nemoze osemnast rocnemu decku takto rozkazovat nepoviem keby ze ma nejakych 15 rokov...
Aký je rozdiel medzi 15 a 18 ročným? Zlatý moj, žiadny. Keby si bol môj syn, ver tomu, že či by si mal 15, 18 alebo hoci aj 24, pokiaľ budeš žiť v mojom dome, ja ťa budem živiť, ja ti umožňujem študovať, vychovávam ťa a starám sa o teba, budeš robiť toto čo ti poviem ja. 15 či 18 ročný, stále je to iba decko, ktoré sa o seba samo postarať nevie !
lubo188
Light Star
Light Star

nj :cry: :cry: a moj oco sa s jej ocom este aj normalne zdravi poznaju sa :( je to smutne

//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 12:31 )
erytrocyt a co by si robil ty kebyze sa lubite?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem ako by to riešil erytrocit ale určite by neplakal na fore..
máš 23 si chlap (rodičia ti nemôžu nič) tak čo nejdeš za jej ocom a nepovieš: "dobrý tak to som ja čo vám chodí za dcérou a prišiel som sa s vami porozprávať.."
haa?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

erytrocyt napísal:Aký je rozdiel medzi 15 a 18 ročným? Zlatý moj, žiadny. Keby si bol môj syn, ver tomu, že či by si mal 15, 18 alebo hoci aj 24, pokiaľ budeš žiť v mojom dome, ja ťa budem živiť, ja ti umožňujem študovať, vychovávam ťa a starám sa o teba, budeš robiť toto čo ti poviem ja. 15 či 18 ročný, stále je to iba decko, ktoré sa o seba samo postarať nevie !
Ty si riadny despota :) Alebo je vzťah k tvojím deťom (ktoré máš alebo budeš mať...) čisto majetnícky a nerešpektuješ ich ? :)
Ja sa nestarám, len som zvedavý.

Ja osobne sa už ani nesnažím nadväzovať vzťahy s dievčatami, ktoré nemajú minimálne takú slobodu ako ja.
lubo188
Light Star
Light Star

snim sa neda rozpravat to je nemozne
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

v tejto teme plny suhlas s erytrocitm. Bude mat 18 a potom co? Svihne zlaty prutik a vsetko bude inak? Pre otca bude ta holka stale dcera. Ja mam 23, pracujem,s priatelkou (21rokov) sme spolu 3,5 roka a sme spolu denne (byvame spolu v Kosiciach), s jej rodicmi vychadzam perfektne, ale aj tak pokial je doma tak tam musi posluchat, lebo este je studentka a musime sa obcas prisposobit.

Inak pokial jej nieco zakazuje tak bud nemala vzdy "najlepsie" vztahy s rodicmi alebo jej otec je prili direktorsky typ. Urcite by som to neriesil typom "podme sa s nim porozpravat", bude to akurat trapna situacia pre neho aj Teba a ona dostane zdzub ze co Ta nanho poslala aby z neho spravila vola. Podla mna by to mala ona skusit s nim vyriesit, je to predsa jej otec. Ale nesmie sa s nim pustit do hadky, ale sa s nim porozpravat ze uz nema 15 a ze uze vztah (uprimny) nie je nic strasne. Ale vsetko je to iba teoria, lebo ozaj neviem aky je jej otec apod. No vsetko treba riesit triezvo, nie prehnane "hrdinsky". Drzim palce
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

erytro+jozinko , nejdem utocit proti vam ,ale stale nechapem to o com tu pisete,pretoze vlastne stale spominate problematiku samostatnosti a jej podobne problemy,no tu je ten problem ze kocka je vo veku kedy je prirodzene hladat si lasku nie ? tu nejde o to ci ma vecierku o tolkej alebo o tolkej ,ale jej zivot je tym padom v jej ociach neskutocne hnusny a nespravodlivy ,erytro ako by si sa citil keby si bol v jej situacii ? si zalubeny ,tvoja laska niekde vonku trpi zatial co ty sedis doma lebo ti to ocinko z nevysvetlenych dovodov nedovoli ? co sa ma dievca poskladat ? je pravda ze zakladatel temy je dost stary na to aby sa veci pohli a to ze bude mat 18 neriesi naozaj nic ,ale riesi to prave to ze by jej otec vo vztahoch naozaj radit nemal ,ak hej je to riadny kkt :!:
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

cORP. napísal:erytro+jozinko , nejdem utocit proti vam ,ale stale nechapem to o com tu pisete,pretoze vlastne stale spominate problematiku samostatnosti a jej podobne problemy,no tu je ten problem ze kocka je vo veku kedy je prirodzene hladat si lasku nie ? tu nejde o to ci ma vecierku o tolkej alebo o tolkej ,ale jej zivot je tym padom v jej ociach neskutocne hnusny a nespravodlivy ,erytro ako by si sa citil keby si bol v jej situacii ? si zalubeny ,tvoja laska niekde vonku trpi zatial co ty sedis doma lebo ti to ocinko z nevysvetlenych dovodov nedovoli ? co sa ma dievca poskladat ? je pravda ze zakladatel temy je dost stary na to aby sa veci pohli a to ze bude mat 18 neriesi naozaj nic ,ale riesi to prave to ze by jej otec vo vztahoch naozaj radit nemal ,ak hej je to riadny kkt :!:
ja viem ze to je megablbe a ze je pre nu samozrejme si hladat nejakeho chlapciska,no mimochodom sa to raz stalo aj mne( holku som mal v hrsti, iba som prisiel nahodou na disko do dedinky kde byva moj stary otec a ceela dedina bola komplet zblaznena z tej baby a na tej jedinej disce som ju zbalil, parkrat sme sa sli prejst a skoncilo to 5hodinovym sedenim vo dvojici a tiez odrazu mi povedala ze jej otec jej zakazuje vztah,ze snad neskor - s tou holkou som uz dalej nepokracoval a teraz mam holku snov :smt050 )
Len vravim ze urcite si to musi ona zariadit doma a nie on struhat nejakeho frajera a ist poriesit otca apod a nech nik necaka ze otec ako sa odrazu zmeni ked bude mat devc 18 :wink:
Napísať odpoveď