lubi ma ale nemoze byt so mnou...?
lubi ma ale nemoze byt so mnou...?
Ahojte neviem co mam robit
moje dievca ktore bude mat za nejaky mesiac 18 rokov ma takeho oca ktory jej zakazuje aby sniekym bola zakazal jej chodit von a nahovoril jej nepekne veci
a povedal ze ked sa so mnou rozide tak zase bude vsetko dobre ako bolo pred tym...teraz je z toho ona nestastna chce to so mnou skoncit na nejaku dobu aby sa o tom nerozpravalo ze je so mnou a potom sa zase dame dokopy no ja sa bojim ze sa uz nikdy nedame dokopy, ona ma lubi ja ju tiez lubim a rozumieme si
povedzte mi co mam robit som zufaly :´(
-
sisken
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ved sa s nim porozpravaj...to je normalne ze si otec chrani svoju dceru ale ked uvidi ze si normalny chalan ktory ju nechce len na "to" tak to pojde urcite
ja ked raz budem mat dceru tak budem mat velke tazkosti pustit ju na diskoteku a asi pojdem s nou...ked pojde na vysku tak urcite nebude byvat na intraku a podobne
...ale verim ze ked raz, tak budem mat syna, to nebudem mat taketo problemy 
ja ked raz budem mat dceru tak budem mat velke tazkosti pustit ju na diskoteku a asi pojdem s nou...ked pojde na vysku tak urcite nebude byvat na intraku a podobne
Porozpravaj sa s jej otcom to bude najlepsie! ty si chlap on je chlap a uz tu bolo napisane vysie - ak uvidi ze ju nechces len na "to" - tak to urcite pochopi, ona ide mat 18 takze tiez jej nebude môct rozkazovat skvor sa jej bude vyhrazat ze ju vydedi
co asi nepripada do uvahy ( jej otec sa moze onu bat alebo je taky typ co neznesie niekoho pri svojej dcere) v tom prípade sa robte ze spolu nieste ale spolu budete! 
-
Betarik
Professional
jezis maria mas 23 r si dospely chalan tak sa tak chovaj prosim ta ak sa lubite nema vam do toho co nejaky stary chren skakat .. ak je to laska tak sa moze aj na hlavu postavit nic stym neurobi ...bez urazky ja mam a budem mat este omnoho viacej problemou ako ty ,,,keby som mal problem ako ty tak som najstastnejsi clovek na svete
myslim v laske 
AJ JA TA MILUJEM
AJ JA TA MILUJEM
Ty ju nemas co presviecatlubo188 napísal:dakujem vam... dam jej to tu precitat![]()
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 8:43 )
este raz vam dakujem za podporu...
som zvedavy ci ju presvedcim
keby si stebou dala "pauzu" - to umna osobne pouzivaju len male deti v skvolke a 1. stupen na zakladnej
Tu nak som tiez písal jeden problem... tak si ho prečítaj a pochopis co su to ozaj problemy!
http://www.hojko.com/ziadne-vychodisko-t126980.html
http://www.hojko.com/ziadne-vychodisko-t126980.html
-
cORP.
Addict
dalsia alternativa ,mal som podobny problem aj ked nie takeho kalibru hh ,pockaj kym bude mat 18nast a vtedy otec nemoze nic nikomu zakazat ,bude dospela a svojpravna aj ona a mozte to riesit na uplne inej urovni ako teraz ,jej otec je stale za nu zodpovedny ,mozno potom zmeni spravanie ,ja ti skratka navrhujem neriesit to ,ak dosiahne plnoletost tak si vsetci traja sadnite a porozpravajte sa o tom ,ty sa hlavne neboj ,mas 23 dpc tak sa nespravaj ako vylakany 15tnik , inak ako sa stavia k tomu jej mama ?
-
cORP.
Addict
v tom pripade naozaj cakaj kym bude dospela a budete to moct riesit v inom style ako teraz ,pretoze zial teraz mas zviazane ruky ,no neskorej by sa to dalo oznacit ako obmedzovanie slobodylubo188 napísal:jej mama je tiez vynervovana a musi pocuvat manzela cize jej oca...
-
erytrocyt
VIP
Toto mám naozaj rád. Počkaj kým bude mať 18 a vtedy otece nemôže nikomu nič. Ty si vyrastal v detskom domove?cORP. napísal:dalsia alternativa ,mal som podobny problem aj ked nie takeho kalibru hh ,pockaj kym bude mat 18nast a vtedy otec nemoze nic nikomu zakazat ,bude dospela a svojpravna aj ona a mozte to riesit na uplne inej urovni ako teraz ,jej otec je stale za nu zodpovedny
18 rokov je "úradná" dospelosť. Máš právo si založiť účet v banke, zobrať si telefón na paušál, môžeš fajčiť na ulici a nalejú ti pivo. ALE TO JE VŠETKO. Nič viac.
18 ročný človek je ešte stále dieťa. Ako môžeš napísať také sprostosti. Je stále v otcovom dome, je za ňu stále zodpovedný, voči nej má stále vyživovaciu povinnosť a ona ho naslovo stále musí počúvať. Pretože ak ju z domu vyhodí, kam pôjde? Sama sa neuživí. Tak kam pôjde? Vráti sa k otcovi a matke, lebo v tomto veku je jediná cesta s nimi !