sacek napísal:ja idem teraz druhy krat ale ten prvy bol skvely mali sme pivo a iny alkac a najebav*li sme sa, kamos stal z balkona a ja som ho zhodil z prizemia do asi 1,5m snehu a omrzol mu vtak chudak , som zvedavy jak dopadne tohto rocny dufam ze bude lepsi ako minuly rok
1. Lepsi nebude, lebo ked veci porovnaveme, tak vzdy to, co bolo davnejsie sa nam zda lepsie, lebo po case sa zabuda na negativa a do pamäte sa nám vsúvajú dobré spomienky.
2. Ak povazujes za zabavu zhodit kamosa do 1,5m snehu....
Toto by som mojmu kamosovi nikdy neurobil, teda ak to nie je "kamos"
S chalanmi sme pili, co to dalo. Aj na svahu, inak pohoda. Ozierali sme sa aj s profesormi, kupili sme im 2x Jack Daniels a mali sme od nich pokoj. Ale to uz bolo davno... Heh, zlate casy.
Ten moj lyziarsky bol viac nez supeeeeeeeeeeeeeeeer. A keby mam prilezitost ist este raz tak nevaham a idem. Lyzovat som sa naucl a profesori boli super...
Tak ja som bol zatial na 3 lyziarskych a tento rok idem na dalsi (2x na strednej, 1x na vyske) a opity som bol len na tom vysokoskolskom, na strednej sa velmi nedalo (my sme mali takeho ucitela, ktory nas vkuse kontroloval, este aj vnoci zvonku chodil pocuvat pod okna o com sa rozpravame, nacapali sme ho). Ale ten na vyske nemal chybu. Cely cas naliaty v liehu, s profakmi sme hravali ochlast hry, v polke uz sme ani nevnimali ranne opice, liecili to poharikom a lyzovali od rana dovecera... Tento rok to dufam vyjde nejak podobne...
Pred rokom som bol na lyziarskom. Poviem vám zopakoval by som si to este raz. Na strednej asi nebola ziadna lepsia akcia. Bol tam lieh, zeny a sneh, proste super. Vrelo odporucam
no mal som lyziarsky v 92/93 vyyyyborne, kedze som uz lyzoval, tak som sa dobre vyblbol... zazil som tam najdlhsi zjazd v mojom zivote:) z kralovej studne (pod kriznou) az do harmanca... 14km dole kopcom... mnam...
Ja som sice nebol,ale bilancia nasej triedy bola slusna: 2 trojky a 7 dvojak zo spravania + 1 spoluziak sa tak nalozil ze prestalo mu bit srdce a museli volat zachranku a druhypustil vyrok:"Ja som si dal iba dva glgy,ale zato mam dvojdecovu hubu"!
No to bola akcia / ten na strednej / dokonca kazdy z nasej izby mal aj svoju hlasku. Moja bola (chalani ked som teraz naje*any vsetky baby sa mi pacia) hmm to som si nevsimol za triedny stal vo dverach. Jasne pili tam vsetci. Dokonca nas dozor nam dal doveru a nechal nas 35 samych na chate. / oni isli do krcmy / Neverili vlastnym ociam ked sa vratili co tam bol za bordel. /ale dozvuky boli lepsie na to sa nic nechyta /
opity spoluziak si pomylil dvere smerom na zachod s dverami smerom na chodbu a urobil svoju potrebu rovno uprostred chodby a potom ho profka kopla do zadku :D:D:D
mirak2 napísal:opity spoluziak si pomylil dvere smerom na zachod s dverami smerom na chodbu a urobil svoju potrebu rovno uprostred chodby a potom ho profka kopla do zadku :D:D:D
JUuuj moj prvy lyziarak bol spociatku onicom zasoby z domu sa nam velmo rychlo minuli tak sme museli ist nakupit do nedalekej dedinky... ziadny obchod tak sme zasli do domacnosti kde sme zobrali alkohol na predaj... jedna pani nam predala 3 litre domacej 55 slivky... to bola supa... ale aj tak najlepsie bolo rano... ako prvy som sa zobudil pozeral som na mojho spolluziaka ktory mal cele nohy otykovane, dalsi spal v tyke... mna vtedy tak naplo... ze som sa musel ist nadychat a isiel som ku balkonu ktory bol za spoluziakovou postelou a tam boli dalsie tyky...