Problem je ze byva daleko,a malo sa stretavame.
Ale teraz ide o ine.Vsetko bolo ok.Boli sme vonku,a zacalo mi byt podozrive ze sa mi nejak malo venuje,ani so mnou nekeca,a dost flirtovala s jednym strasim chalanom (cca o 2 roky), potom sa s nim aj vozila na bicykli.no to som este zniesol....
Lenze dala mi do rukys mobil,ze postraz,ja ze OK.A zrazu som sa ocitol sam.Spravil som tu najvacsiu spinavost-precital som si jej sms!Aj ked len1 prijatu a jednu odoslanu
No tak som si powedal ze tak toto ne moja.Tak som isiel domow,zachvilu za mnou dobehla (este som bol na ceste domow)a zacala ma obijimat,cela mi dat pusu ale ja som jej len natrcil lice
No a potom nasleduje pisanie cez skype.Vravel som jej ze ked sa vkuse vyhovara na to ze spolu nechodime,tak mozme spolu chodit.Ona ze newie (hlavne ze mesiac pred tym ze ci nemozme spolu chodit a dohodlo sme sa ze naco,ale teraz to ubola vazna situation)
powedala ze porozmysla a zajtra powe....lenze,chcela aby som jej dovolil flirtovat s inymi,nakonec som jej to dovolil ale ze len tak jemne
A na druhy den ked prisla,pise neco ako: sorry,nemozem s tebou chodit,,nesom na to priravena,paci sa mi to tak ako je ,potrebujem volnost.Dufam ze ti to nebude vadit,lubim ta,a ti to vadi cem aby si vedel ze ta mam aj nadalej rada.
ISLO MA PORAZIT!!! fakt som uz newedel co si mam o tom mysletNewedel som sa dostat k normalnemu vysvetleniu.Ani newem ci mi vlastne slubila ze nebude s ostatnymi flirtovat atd. Dnes zas odpisovala tomu chalanovi,newem co.
CEEM VLASTNE VEDET,CO BY STE ROBILI VY A A CO SI O TOM CELOM MYSLITE
BTW: MAME 14
tahame to takto spolu od 11
najlahsie by to bolo ukoncit,aspon by bolo menej trapenia.Ale mam tuto babu fakt rad,vlastne som inu ani rad nemal
AK To NEKTO VOBEC CELE PRECITAL TAK SOM FAKT VDACNI