Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Space5800
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Space5800 »

Anem: Najskôr to bude crackom
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Súhlasim...taktiež som odinštaloval už po odohratí
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Acer: Nemáme písať Spoilery, odkiaľ vieš, že ho pošlú do večných lovíšť? Možno v 3ej časti bude práve on tvôj nepriateľ za zradu!
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Sentex a preco si to napisal bielym???Ledva som to precital :lol: :lol: :lol:
No kedze on nebol sucastou planu..a tretiu cast si uz zahraju nase deti :D kedze vyvoj druhej casti trval 6 rokov :D
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

pretoze bielym sa pisu SPoilery :roll:
PietroLM
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PietroLM »

chalani ide vám mafia s volantom? Pamätám že jednotka sa hrala na volante výborne a v dvojke pozerám mi ani nerospozná pripojený hardware...mám klasický volant logitech wingman keby niečo

čo s tým spraviť?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Acer01 napísal:Sentex a preco si to napisal bielym???Ledva som to precital :lol: :lol: :lol:
No kedze on nebol sucastou planu..a tretiu cast si uz zahraju nase deti :D kedze vyvoj druhej casti trval 6 rokov :D
Prečo bielym? Aby sa neprezrádzal dej tým, ktorí to ešte nehrali resp. nedostali sa po určitú časť deja. Takže ak píšeš niečo o deji v hre, píš to bielou a malými písmenami.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Jaaaaaaaaaaaaj uch chapem... sryyyy :oops: :(
lubo_171
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lubo_171 »

JE TO VYRIESENE ZVUK DABING MI NESIEL HLAVNE PRETO LEBO SOM MAL WIN7 NASTAVENE REPRAKY VA VYSTUP AKO PRADNE PRETO TO NESLO!!!!!!! LEBO KED POCUVAM MP3 TAK MI TO HRA LEN S PREDNYCH A PRETO KED SOM REPRAKY NASTAVIL NA 5.1 TAK ZO STREDOVEHO CENTRA MI HOVORIA PO CESKY!!!!!! TAKZE JE TO FAJN ALE TRAPI MA ZE KED IDEM V 2 HEJ MISII PRE MATKU TAK SOM STALE ZRANENY NEVIETE PRECO?? STALE TO MA FARBUAKO BY MA NIEKTO CHCEL ZABIT CERVENU SEDU
Yvory69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yvory69 »

Chalani kolko to má vlastne kapitol, alebo levelov celá hra?
rados915
Guru
Guru

lubo_171 napísal:JE TO VYRIESENE ZVUK DABING MI NESIEL HLAVNE PRETO LEBO SOM MAL WIN7 NASTAVENE REPRAKY VA VYSTUP AKO PRADNE PRETO TO NESLO!!!!!!! LEBO KED POCUVAM MP3 TAK MI TO HRA LEN S PREDNYCH A PRETO KED SOM REPRAKY NASTAVIL NA 5.1 TAK ZO STREDOVEHO CENTRA MI HOVORIA PO CESKY!!!!!! TAKZE JE TO FAJN ALE TRAPI MA ZE KED IDEM V 2 HEJ MISII PRE MATKU TAK SOM STALE ZRANENY NEVIETE PRECO?? STALE TO MA FARBUAKO BY MA NIEKTO CHCEL ZABIT CERVENU SEDU
Kúp si originál a zdravie bude v poriadku. Inak väčšinou je chyba v cracku. A nabudúce nepíš so zapnutým Caps Lockom...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Lubo, nechcem ti moc nakladať ale vypni si CAPS LOCK keď niečo píšeš. Btw. ten život to bude tým, že máš Warez verziu hry a HP ti idú dole kvôli nefixnutému cracku. Ja len jemne poznačím, že napíš do googla "Mafia 2 Chapter 2 Crackfix".
rados915
Guru
Guru

Yvory69 napísal:Chalani kolko to má vlastne kapitol, alebo levelov celá hra?
Hra má celkovo 15. kapitol a každá kapitola má niekoľko misií. Okrem teda prvej kapitoly Domovina. Tam je len jedna misia.
Yvory69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yvory69 »

Dakujem
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

cawte, ktoru volbu musim dat aby som mal realisticky model ovladanie..
mam na vyber dve veci : Normalni
Simulace
Niekde som cital ze tam ide nastavit aj realisticky lenze ja mam na vyber iba tieto dva..
diky :-)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Lol si robis srandu ne :-D

sak Simulacia sa odjakziva pouziva ked je nieco najblizsie k realite
rados915
Guru
Guru

fifty88 napísal:cawte, ktoru volbu musim dat aby som mal realisticky model ovladanie..
mam na vyber dve veci : Normalni
Simulace
Niekde som cital ze tam ide nastavit aj realisticky lenze ja mam na vyber iba tieto dva..
diky :-)
Pri simulačnom móde je ovládanie auta realistickejšie. Napr. pri rozbiehaní na snehu bez obmedzovača mu prešmykujú kolesá a ľahko sa tak dostaneš do šmyku. To isté platí aj pri zatáčaní. Ak ideš rýchlejšie a nepribrzdíš, tak ľahšie nabúraš. Pri ručnej brzde je brzdná dráha auta oveľa väčšia ako pri normálnom móde.
lubo_171
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lubo_171 »

jasan diky uz som to rozbehal super hra
rados915
Guru
Guru

Btw. to fórum s módom, ktorý pridá Voľnú jazdu do hry už niekoľko hodín nejde. Takže to vyzerá tak, že niekto z 2K Games už zakročil. Kto vie koľko toho v hre zakryli, aby to potom mohli predávať ako DLCčka.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak prave som to dohral a mozem spisat nejake poznatky
-Dvojka ma nechytila tak ako jednotka, jednotku som si pripominal pri hrani dvojky no stale mam krajsie spomienky ako na dvojku...
-Chybalo mi tam par veci, neviem presne co ale nebolo to "ono"
-Pribeh relativne povrchny, na jednotku to nemalo
-Grafika pekna no niektore textury boli ako grc, nepacilo sa mi napr. neskore nacitavanie textur ked som siel rychlejsie autom, umocnovalo to nerealnost

Neviem ci je to len tym, ze jednotka bola viacmenej moja prva hra ktoru som hral na svojom prvom PC a za ten cas som uz odohral stovky dalsich hier a uz som nejako narocny, ale jednotka bola krasna, zabavna a super, dvojka bola len dobra ;)

Po case ma uz nudilo stale sa presuvat domov a na niektore miesta po meste prislo mi to take nezazivne, chybali mi misie z jednotky nejake preteky, nieco mimo mesta nejake lepsie nahanacky, alebo aby som si aj ja zastrielal z auta nie len moji kumpani... alebo ako v jednotke bola misia z nebezpecnym nakladom a podobne
Niekedy som sa prichytil ze som to uz proste chcel vypnut, nebolo to preto ze by hra bola tazka, to nie ale nepacil sa mi ten system checkpointov ked clovek pozabija desiatky nepriatelov a potom kvoli blbej AI chcipne a musi to robit odznova, alebo ked uz prejde 90% mesta a potom jemne niekam tukne a rozbije sa tak v aute ze jedina moznost ist znova...
Pacila sa mi misia vo vaznici take ozivenie z mestskeho stereotypu, pacili sa mi animacie postav a mimika tvare, vyzeralo to uveritelne, clovek vedel vycitat z tvare pocity postav v hre, kto si taktiez vsimol vie o com hovorim ;)
Pomahanie sestre alebo joeyho 'frajerke' taktiez fajn napad, kazdopadne to tu uz bolo...Naopak ma znechytil pocet nutenych bitiek v hre, po case to bolo uz riadne otravne.

Ale inak ako v pohode, podla mna to stalo za ten cas

No Mafia jednotka je stale kralovnou :smt006
Napísať odpoveď