Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa rados915 »

Norick98 napísal:kde vo volnej jazde zozenem dake zbrane?
Stiahni nejaký trainer.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

uz som na to dosiel, vo volnej jazde treba chodit po mape a potom sa zobrazia aj ikonky obchodov atd.. treba okolo toho miesta najprv prejst
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Mám menší problém s neotvorenými dverami pre istotu to dam do spoileru:
]Hral som misu kde som potreboval zohnať 27500 dolarov, zohnal som ich tak že som vykradol všetky obchody lebo ten co pre ktoreho som mal kradnut auta tam vravel ze teraz nic nema. Nazbieral som peniaze išiel za Joe-om ten nebol doma išiel som ta Giuseppem ten povedal ze ho odniesli tak som siel do tej restauracie mona lisa no ked pridem ku dveram nedaju sa otvorit a neviem sa dostat dnu. Čo mam teraz robit ? stalo sa to aj niekomu inemu ?. Zabudol som na niečo ?
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

už som to tu raz písal ale asi to nejakému modovi vadilo " censored " mas to medzi uvodzovkami

Btw: autá sa na vrakovisku LISUJÚ hned vedla Bruskiho drevenej budovy v tom lise. Jednoducho dovezies auto do lisu, vyjdes po schodkoch na lis kde je ovladacia skrina. Stlacis a da ti to 400 - 420 dolacov. Podla auta
rados915
Guru
Guru

Norick98 napísal:uz som na to dosiel, vo volnej jazde treba chodit po mape a potom sa zobrazia aj ikonky obchodov atd.. treba okolo toho miesta najprv prejst
Cez DevConsole sa dajú zobraziť všetky značky obchodov, benziniek a pod. cez príkaz: #lua game.shop:SetAllShopExplored()
jukel napísal:Mám menší problém s neotvorenými dverami pre istotu to dam do spoileru:
Celú tú 14. kapitolu si musíš spustiť odznova. Mne spravilo presne to isté, no keď som hral celú kapitolu odznova, tak už to potom išlo a pustilo ma to dnu.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mna nasrala jedna misia, kde som mal sledovat toho cinskeho bosa. isiel som ju 3x odznova len preto, lebo vzdy tym autom do niekoho narazil, ostal stat na mieste a misia skoncila
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Norick98 napísal:kde vo volnej jazde zozenem dake zbrane?
zabijes policajta a vezmes si pistol zabijes zopar ludi alebo znicis auta (strelis do nadrze) tak pridu s tommygunmi, niekde sa skrijes zabijes ich a vezmes si zbrane :D potom sa prezlecies v obchode ak sa nechces s nimi dalej prestrelovat
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Inac ak chcete mozte sa podpisat do tejto peticie, nic to nezmeni, ale aspon si mozno vsimnu aku blbost spravili.

BTW podpisal sa aj Dan vávra :-D

http://www.petitionspot.com/petitions/mafia2fullgame
rados915
Guru
Guru

Pascalwb napísal:Inac ak chcete mozte sa podpisat do tejto peticie, nic to nezmeni, ale aspon si mozno vsimnu aku blbost spravili.

BTW podpisal sa aj Dan vávra :-D

http://www.petitionspot.com/petitions/mafia2fullgame
Hej, dobrý ťah, aby to pritiahlo ďalších ľudí. Čo tak skúsiť nejakú filmovú alebo športovú osobnosť?

//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 20:15)
Tak na nete sa objavil screen nejakého muža v rakve. Podľa všetkého je to Pepe Costa, osobný bodyguard Lea Galanteho a presne ten istý Pepe, ktorý mal vo väzení bojovať s O'Neillom. Ja som odfotil Pepeho z poslednej video ukážky ako je v aute s Leom a Vitom pre porovnanie.
Prílohy
pepe.jpg
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

jukel napísal:Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
A ja som vyhral GTA IV a mal som len 39%.A to preto,ze som nemal bocne Q.
Ale nakolko v mafii bocne Q niesu (aspon myslim) tak to bude najskor bug.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

bug to nemusi byt.. niekde sme sa zhodli na tom ze to moze byt nezbieranim playboyov a zatykacov pripadne nieco ine ak tam je.. niekto mal zozbieranych viac casopisov a mal 71%
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

dumont napísal:ako preco si mi to zmazal ? :O
asi pre...

Pravidlo 8:
Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.

callop napísal:bug to nemusi byt.. niekde sme sa zhodli na tom ze to moze byt nezbieranim playboyov a zatykacov pripadne nieco ine ak tam je.. niekto mal zozbieranych viac casopisov a mal 71%
Tak potom je to tymi vedlajsimi vecickamy :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

rados915. jj to uz som sa aj ja docital, henten screen, bol uz davnejsie na vystavach. trocha v tej rakve schudol :-D

BTw mozno tie joyove prihdy, budu ze zase sa pomstia setkym :-D, ale to zas by bola blbost len setkych zabit.

jukel: jj konc to vlastne neni, lebo THE END nikde, a maju byt este epilogy, ale nwm de su.
rados915
Guru
Guru

jukel napísal:Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
Bug to nie je. Aby si mal 100%, musíš nájsť všetkých 50 Playboy časopisov a 159 zatykačov, ktoré sa nachádzajú v celom Empire Bay na rôznych miestach.
munkySK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa munkySK »

sutaz o 5 originaliek a triciek Mafia 2 PC CZ verzia na http://www.gamesite.sk/sutaze/mafia-ii.html
martin0134
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa martin0134 »

rados915 : co je ten DevConsole
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

Zdravim pani mam taky problem pri kapitole 2, ked ma ten partak odvaza autom tak po nejakej chvili sa to auto ponori pod cestu a tam sa len toci a nic ine, teda je to dalej nehratelne len po kapitolu 2, skusal som aj cracky aspon 3,ale stale to iste, preinstaloval som ovladace ale nepomohlo, neviete co s tym moze byt ? alebo ak viete co s tym,tak napiste, dikes.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

je možnosť využiť taxi ako pasažier?
Napísať odpoveď