Aj Vavra odisiel ...Red-John napísal:jj asi traja. Hlavne je, ze Dan Vavra ostal. A to je mozog celej hry.
Mafia 2
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne..tak by to bolo podla mna najllepšielekoklatik napísal:rofl. vraj v pohode stacia 3 jadrá. Ooooch. Kto ste za to, aby mala mafia 2 grafiku z jednotky. To so sám?... Proste normálne pokračovanie z toho mohli urobi't s rovnakou grafikou, hrateľnosťou a to je všetko.
DeMarkqo ešte som to nečítal
Jedno mi vadi: Mafia 1 mala viacmenej linearny priebeh, co mne vyhovovalo. Dojdi tam, odstrel tamtoho, nahanaj druhych mafianov v aute, navstiv lucasa ak chces a konec, a vsetko sa to pekne sejvlo ze ste si si to mohli nacitat a dostali ste take iste bojove podmienky (ten isty samopal, zivotnost) s akou ste hrali, alebo pekne od zaciatku. Nechapem, na co je dobre (uz GTA San Andreas zacalo) s tym ze mozes navstevovat kadejake obchody, k holicovi, menit si tricka a tak dalej.
Ja vim ze troska takej "volnosti" nezaskodi, ale aby to potom nebolo na ukor hrania a nasledneho re-playu napr. po dlhsej dobe.
Ak Mafia 2 bude zalozena na principe velke mesto + mnoho vselijakych "subquestov" vsade a na dokoncenie misii budete muset labzovat po meste a hladat nejakych tajterlikov (styl STALKER, neviem ci to musi byt nejak dneska v mode) tak u mna ma potom Mafia 2 hlboke MINUS. Som zvyknuty na linearne hry a mam radsej naskriptovane sceny s peknym pribehom aky mala mafia 1, alebo trebars half life 2 a epizody - grafika slusna na hratelnost, nekomplikovane ovladanie a chytlavy linearny pribeh.
Najskor kladiem doraz na systemove poziadavky, ktore sa pekne predvedu pri hratelnosti (GTA 4 na PC bol riadny prepadak, pisane poziadavky "minimum" a to by som ani netvrdil "minimum" povedat... sak viete.), mno a potom ked si tu hru dokazete vychutnat bez zasekov tak potom hodnotim celkovy pribeh, a v neposlednom rade hratelnost a grafika.
Na grafike mi az tak moc nezalezi, aj v dnesnej dobe si zahram klasiky ako Doom (1, 2 aj 3), spominany HL2, RtCW ale aj Wolfenstein 3D.
Ak Mafia 2 bude zalozena na principe velke mesto + mnoho vselijakych "subquestov" vsade a na dokoncenie misii budete muset labzovat po meste a hladat nejakych tajterlikov (styl STALKER, neviem ci to musi byt nejak dneska v mode) tak u mna ma potom Mafia 2 hlboke MINUS. Som zvyknuty na linearne hry a mam radsej naskriptovane sceny s peknym pribehom aky mala mafia 1, alebo trebars half life 2 a epizody - grafika slusna na hratelnost, nekomplikovane ovladanie a chytlavy linearny pribeh.
Najskor kladiem doraz na systemove poziadavky, ktore sa pekne predvedu pri hratelnosti (GTA 4 na PC bol riadny prepadak, pisane poziadavky "minimum" a to by som ani netvrdil "minimum" povedat... sak viete.), mno a potom ked si tu hru dokazete vychutnat bez zasekov tak potom hodnotim celkovy pribeh, a v neposlednom rade hratelnost a grafika.
Na grafike mi az tak moc nezalezi, aj v dnesnej dobe si zahram klasiky ako Doom (1, 2 aj 3), spominany HL2, RtCW ale aj Wolfenstein 3D.
lekoklatik: to urcite nie, ja som za vylepsenie grafiky, ale nie za kazdu cenu. A najlepsie so sirokymi nastaveniami, aby to islo na co najvacsom mnozstve pocitacov.
inflater: ak je ten system volnosti zvladnuty dobre, tak je to len vyhoda. Napriklad prave spomenute GTA je v tomto designovane celkom dobre, u Stalkera to bolo omnoho horsie, tam ta nic nenutilo vyhladavat postranne postavy. Ak by mala Mafia system ako GTA, tak by mi to nevadilo, ja mam rad to, ze sa mozem po meste poprechadzat a na chvilu si oddychnut od misii a to vsetko vo vlastnom aute. V prvej Mafii takato moznost sice bola tiez, ale nebolo to ono.
inflater: ak je ten system volnosti zvladnuty dobre, tak je to len vyhoda. Napriklad prave spomenute GTA je v tomto designovane celkom dobre, u Stalkera to bolo omnoho horsie, tam ta nic nenutilo vyhladavat postranne postavy. Ak by mala Mafia system ako GTA, tak by mi to nevadilo, ja mam rad to, ze sa mozem po meste poprechadzat a na chvilu si oddychnut od misii a to vsetko vo vlastnom aute. V prvej Mafii takato moznost sice bola tiez, ale nebolo to ono.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj nebolo to ono pretože tam sme mali tú voľnosť len v jízde alebo v extrémni jízde ale v GTA je to dobre urobené že sa môžem v pohode voľne pohybovať po meste a to je super a najviac sa mi páčilo keď som prešiel príbehovú líniu GTA 4 a doteraz ničím autá bazukou a naháňam sa s polišmi stále je to sranda

-
webmasterr
Medium Professional
13 minut celé mise z Mafia 2 v HD kvalitě uz sa neviem dockaaat 
-
lekoklatik
VIP
Ako tak pozerám tie videá /ukážkové z hry povedzme/ tak ma napadla vec, že ukazovateľ života by tam vobec nemusel byť a ani ukazovateľ nábojov, či radar, či iné sprostosti. Bolo by to tak /aspoň pre mňa/ reálnejší. Lepší pocit by som asi mal. Normálne sa mi páči takáto čistá obrazovka. Napr. náboje by ukazovalo pri buď stlaćení nejakého tlačidla, alebo pri strieľaní, život by bol /a podľa videa asi aj je/ riešený štýlom COD4, mapa klasika ako v Mafia1 tuśím po stlačení tab a radar na autá a policajtov? načo. Mne by sa to páčilo takto