Mafia 2
Mne by tam absolútne nesedel. Proste český dabing mi príde v gangsterských hrách ako ideálny. Keď som aj pozeral nejaké videá z Mafie 1 s anglickým originálom, tak som to nemohol počúvať - český dabing sa mi zdal o 200% lepšíFilipito napísal:osobne si myslim ze slovensky dabing by tam viac pristal
-
cyrix
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
myslim si aj ja, ze v tom dabingu je sila, je to myslim tym, ze clovek je aj pri gangsterskych filmoch zvyknuty na cesky dabingPilifo napísal:Mne by tam absolútne nesedel. Proste český dabing mi príde v gangsterských hrách ako ideálny. Keď som aj pozeral nejaké videá z Mafie 1 s anglickým originálom, tak som to nemohol počúvať - český dabing sa mi zdal o 200% lepší
-
hojko
Site Admin
Riesit dabing, ci cesky alebo slovensky je podla mna zbytocne, kedze o slovensky zaujem nie je, bolo by to financne narocne a aj zbytocne, navyse ked si predstavim tie opocuvane mena ako napriklad Tluckova, Studenkova, Pavelekova, Skrucany, Noga, Pomajbo, Kramar, Kroner atd..., ze by dabovali hru, nie to este hadam 80 percent filmov, ktore idu v TV, no neviem.
Myslim si vsak a stale s tych chodim hrat, ze hra nie je o grafike, hra nie je o zvuku, hra nie je o pribehu, ale je to o hratelnosti a o spracovani, aby dokazala hraca uputat k pocitacu a aby si ju mohol schuti zahrat. Na co mi bude krasny dabing, ked hra bude otrasne zabugovana, nudna a stereotypna???
Myslim si vsak a stale s tych chodim hrat, ze hra nie je o grafike, hra nie je o zvuku, hra nie je o pribehu, ale je to o hratelnosti a o spracovani, aby dokazala hraca uputat k pocitacu a aby si ju mohol schuti zahrat. Na co mi bude krasny dabing, ked hra bude otrasne zabugovana, nudna a stereotypna???
-
lekoklatik
VIP
Mega-preview z GamesCOMu
Komu by sa to nechcelo do konca, tak napíšem že Mafia 2 má údajne 4ry konce
-
Hellboy248
Guru wannabe
Uz zacinaju robit hry podobne GTA IV, kde si sam zvolis ci ano alebo nie pri niektorych misiach. Uz sa tesim na marec a dufam ze bude mat hra do tych 10GB.lekoklatik napísal:Mega-preview z GamesCOMu
-
lekoklatik
VIP
GratulujemT3e5 napísal:inak o tych koncoch to viem ale rok
-
lekoklatik
VIP
-
figo009
Light Expert
Nemala tá prostitútka nejaké špicaté ciciny???...trocha mi to pripomína prvú časť mafie v tom hotely kde tie prostitútky sú celé špicatélekoklatik napísal:Mega-preview z GamesCOMu
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 14:09 )
Ja sledujem stránky mafie už od prvej časti a pochybujem že to bude do konca apríla pretože už pred dvoma rokmi mala Mafia II vyjsť a bolo to na mnohých stránkach koncom roka 2007 že pred Vianocami Mafia II už bude na 100% v obchodoch ale potom že to vraj vyjde až v januári atď. a nevyšlo to do teraz ale aspoň že je už na 100% isté že Mafia II budelekoklatik napísal:Myslím že do apríla 2010 to už bude vonku
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 14:13 )
Beriem späť čo som povedal
http://www.progamingshop.sk/mafia-2-cz- ... 35801.html
-
webmasterr
Medium Professional