Mafia 3
-
lekoklatik
VIP
Re: Mafia 3
V prípade tejto témy by teda bolo potrebné celú tému premazať, pretože sa tu riešia nezmysli a nie mafia.
Tiež prvý príspevok témy je dosť úbohý. "Slušnosť" sama káže, že keď sa niekto niečo niekoho pýta, je tiež dobré uviesť svoj názor ako ukážkový.
Tiež prvý príspevok témy je dosť úbohý. "Slušnosť" sama káže, že keď sa niekto niečo niekoho pýta, je tiež dobré uviesť svoj názor ako ukážkový.
môj názor? podľa mňa do dvoch rokov sa pripraví všetko na trojku, rok potiahnu a v polke roku 2014 tu bude trojka...tipujem že buď sa nadviaže na dvojku alebo aby sa vyhli ságovosti...preskočia na nejaké 70.-80. roky a možno to dajú do bývalej ZSSR...to je na vedúcich a scenáristovi
ale vážne sa teším na "vyšantenie" pri dobrom dabingu....
a sranda je na tom to, že keď to naozaj vyjde o X rokov tak až si niekto nájde takéto podobné články tak sa bude smiať
a možno sa ukáže že ten alebo ten mal pravdu a tak 
a sranda je na tom to, že keď to naozaj vyjde o X rokov tak až si niekto nájde takéto podobné články tak sa bude smiať
Nedal náhodou Daniel Vávra "výpoveď" kôli dokatovanej dvojke? Tým pádom bude tento titul ťažiť už iba zo svojho mena, ale na to sme už zvyknutí z iných titulov...
to je pravda..dal výpoveď...veď uvidíme ako sa to bude vyvíjať
možno vávra prejde do nejakej firmy, pre ktorú napíše kvázi mafiu
možno ho nalákajú späť... uvidíme
čas ukáže 
Neviem ako ostatní, no ja mám pocit, že v dvojke nemal Vávra ani len z polovice voľnu ruku.
PS: čo by som ja strašne rád v 3? Aby sa neposunuli zase o nejaký čas vpred, ale naopak vzad. 30.-40. roky. To by ma úplne dostalo. Najlepšie s nejakým prepojením s pôvodnou Mafiou, a to nie len v jednej scéne, ale v celom príbehu. Ak by takéto niečo bolo stvorené (je jedno či Vávrom) naozaj kvalitne, tak by to u mňa bola hra hier. Kvalitne myslím niečo, čo mala jednotka, a dvojke to niekedy chýbalo - vzťah k postavám a ich prehľad, napínavý dej - nepredvídateľný s kopou zvratov, a zimomriavky v cutscénach. Taktiež by to postrádalo nápad hrania, narážam na interview Tomma v jednotke. Graficky a gameplayom by mi vôbec nevadilo, keby to ostalo aj pri dvojke, to bolo imho spravené dosť dobre.
PS: čo by som ja strašne rád v 3? Aby sa neposunuli zase o nejaký čas vpred, ale naopak vzad. 30.-40. roky. To by ma úplne dostalo. Najlepšie s nejakým prepojením s pôvodnou Mafiou, a to nie len v jednej scéne, ale v celom príbehu. Ak by takéto niečo bolo stvorené (je jedno či Vávrom) naozaj kvalitne, tak by to u mňa bola hra hier. Kvalitne myslím niečo, čo mala jednotka, a dvojke to niekedy chýbalo - vzťah k postavám a ich prehľad, napínavý dej - nepredvídateľný s kopou zvratov, a zimomriavky v cutscénach. Taktiež by to postrádalo nápad hrania, narážam na interview Tomma v jednotke. Graficky a gameplayom by mi vôbec nevadilo, keby to ostalo aj pri dvojke, to bolo imho spravené dosť dobre.
Nemal, a preto tá hra aj tak dopadla, a dal to aj patrične najavoHensym napísal:Neviem ako ostatní, no ja mám pocit, že v dvojke nemal Vávra ani len z polovice voľnu ruku.
zhodneme sa na tom, že by trojka mala byť príbehovo bližšie k jednotke a hrateľne k dvojke?
Vystihol si to jednou vetou. 
//no, ten už skoro považujem za samozrejmosť.
//no, ten už skoro považujem za samozrejmosť.
díky
možno som zabudol ešte na skvelý dabing 
v 3jke by som uvital navrat postav z 1. a z 2., nie ako to bolo teraz ze vraj sa dockame starych postav, hlavne Ralpha a Ralph nikde... 
ralph je najlepsia postava
aaahojjj ttttome 
ralph
to teda bola postava
tie jeho hlášky 
Dosť zaujímavé by bolo hrať v časoch Mafie 1 za niekoho, koho pribrali do rodiny Salieri (je jedno či pred alebo po udalosti s pribraním Toma) a odhaľovať napr., nejakú špinavú stránku tejto rodiny, podvody voči Tomovy, atp... To by ma fakt bavilo. Prípadne hrať nejakým spôsobom za Morela, no to už by bolo klišé. Ale všetko sú to len želania do prázdna. Neviem sa dočkať na prvé info o hre.
PS: a to som nespomenul, aké super by bolo vidieť staré postavy v novom kabáte.
Len mám obavy, že keď to výjde, ak to vôbec výjde, tak nebudem mať čas na hry ani v noci. Už teraz mám čas tak hodinku dve/týždeň.
PS: a to som nespomenul, aké super by bolo vidieť staré postavy v novom kabáte.
jój jednotka bola naj naj naj a navždy aj zostane naj kultovejšia pre mňa 
Mafia 2 bola pre mňa obrovským sklamaním a preto ma trojka ani nezaujíma. Jednotka sa istotne nič nevyrovná.
na to čo dokázala jednotka v tej dobe pár rokov dozadu bolo voľačo neuveriteľné
a k tomu príbeh, čo vás vtiahol do hry 
Neviem kto mi dal karmu dole za predchádzajúci koment, ale pokiaľ pre dotyčného je Mafia 2 kultová hra, tak potom fakt neviem. Na jedno posedenie tú hru prejdem. Behom 10tich hodín, žiadna voľná jazda, nudná linearita, z misie do misie. Skrátka..FAIL..podľa mňa..
Sto ľudí, sto chutí. Nedbám.
Sto ľudí, sto chutí. Nedbám.
Zajačik, karmu som ti dal ja. (sorry, že som sa nepodpísal)
Do komentáru som napísal niečo ako, že tvoja filozofia je zlá. Nenarážal som na to, a nikde som ani nenapísal, že by Mafia 2 bola nejaká kultovka. To určite nie. Narážal som na tvoju filozofiu "Mafia 2 bola zlá, trojka ma nezaujíma." To som akosi nepobral. Trojka môže byť kľudne lepšia ako jednotka (kiežby) aj napriek tomu, že dvojka bol svojim spôsobom prepadák. Ale neriešme karmu, ak by niečo, SS. No myslím, že nieje čo riešiť, názor na Mafiu 2 mám rovnaký ako ty.
Do komentáru som napísal niečo ako, že tvoja filozofia je zlá. Nenarážal som na to, a nikde som ani nenapísal, že by Mafia 2 bola nejaká kultovka. To určite nie. Narážal som na tvoju filozofiu "Mafia 2 bola zlá, trojka ma nezaujíma." To som akosi nepobral. Trojka môže byť kľudne lepšia ako jednotka (kiežby) aj napriek tomu, že dvojka bol svojim spôsobom prepadák. Ale neriešme karmu, ak by niečo, SS. No myslím, že nieje čo riešiť, názor na Mafiu 2 mám rovnaký ako ty.
Možno bude pokračovať.Ale počkáme si ešte "pár" rokov.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
2jka je super a koniec ma úplne dostal... Aj, keď som očakával viac (nie čo sa týka deja, ale spracovania hry) napr. free ride už v hre, dlhšia hra ako mafia 1, a také drobnosti...
V Každom prípade 2ka končí otvorene a mňa by veľmi zaujímalo, ako to celé dopadlo a hlavne Vitov najlepší kamarát, keďže som si ho dosť obľúbil... Dúfam, že trojka bude pokračovanie, alebo aspoň to tam bude vysvetlené... V každom prípade si ju určite rád zahrám...
Spoiler:
V Každom prípade 2ka končí otvorene a mňa by veľmi zaujímalo, ako to celé dopadlo a hlavne Vitov najlepší kamarát, keďže som si ho dosť obľúbil... Dúfam, že trojka bude pokračovanie, alebo aspoň to tam bude vysvetlené... V každom prípade si ju určite rád zahrám...
Spoiler:
Spoiler
Najviac ma dostalo, ako Vito išiel zabiť Thomasa Angela (koniec jednotky) kto hral, ten vie... Lenže pamätám si čo mu vraveli v 1 a čo v 2 a líšilo sa to, takže to mohli prepracovať viac...