Godfather je genialna kniha a samozrejme aj film, co sa bohuzial o hre povedat neda. Grafika je odflaknuta, na dnesnu dobu si viem prestavit aj nejaky lepsi graficky engine, dalej bol strasne kratky a co sa tyka narocnosti tak to dokaze prejst aj moja mala sestra. Takze nie je o com, u mna to jednoznacne vyhrala Mafia - genialny pribeh, na tu dobu krasna grafika a v pohode hratelnost...
hra s najlepsim pribehom aj najlepsou grafikou na svoju dobu bola jednoznacne Mafia(jedna z hier ktoru som presiel viac ako 5x ).Na Godfathera som sa nesmierne tesil ale uplne ma sklamal riadenie auta strasne , opakovacie sa textury skoro v kazdom dome , ta strelba zo zbrani takysto nebola nejak dobra.Jedine pozityvum su asi tie bitky 1vs.1 TAKZE MAFIA RULEZZ
Celé to cd bolo označené ako Mini Image... a áno, zrejme je to hlúposť, keďže to malo väčší objem ako 1-5 MB..
Myslel som to tak, že som nesťahoval crack, ale do DT som dal mountnúť Mini-image a fungovalo to...
Niečo podobné odporúčajú aj tu
Ale možno sa mýlim... mám v tom chaos + bolo to pred cca. 2 rokmi...
P41NK1LL3R
co to tu pises ?
miniimage je obraz (zmenseny) dvdcka /cdcka
obsahuje len subory a zlozky ktore su prazdne.. velikost je sice pisana ze je napriklad 50mb alebo 1gb.. ale su prazdne.. ten miniimage ma mozno 5mb.. preto je to miniimage.. da sa vytvorit uplne jednoducho.. a funguje len vtedy ak to ochrana dovoluje..
ak ho moutnes tak sa tvari ako full image.. ze ma 3gb e.g. ale inak ma len 5mb mozno... v tom je to caro.. ze nahradza 3gb image iba 5mb.. usetris miesto na HDD
a crack uz je davno.. poslal som mu ho cez SS...
U mna: Mafia bola neporovnatelne lepsia co sa tyka pribehu bola skvela!
A Godfather, ono neni to zla hra, a popravde hral som ju ked som nemal nic ine a bolo to relativne schopne takze nic proti ale mafia sa mi viac pacila
ja som na godfathera nepotreboval ziadny crack ani nic... Ono to tam uz bolo..... a ked som pouzil nejaky crack tak sa mi to pokazilo.. Ale potom mi kamarat povedal ze sa to nema crackovat.... tak to necrackuj ani ty... mozno ti to pojde
Tazko hodnotit, kedze boli obe super, ale som viacej za Mafiu, aj ked Godfather je jedna z mojich oblubenych knih, ale herne to nebolo spracovane podla mojich predsvat, velmi ma sklamala jazda na aute a tiez mozno jednoduchost...