Mafia jednoznacne..
Godfather bol narocny na moj stroj, auta vyzerali a spravali sa vyslovene trapne, GF bola hra kde sa robilo staaaale to iste a v Mafii jedine co sa opkakovala v Misiach ze si sa musel autom vyvazat, inac bola kazda misia uplne inaaaaaaa, v gf stale to iste, stereo typ
brm napísal:Možno tak v ovládaní pri boji.. inak Mafia rulezz.. btw.. nebola tu už takáto téma???
jj súhlasím. Godfather má lepší jedine súboj jeden na jedného... inak všetko ostatné má lepšie (podla mňa) MAFIA O príbehu ani nehovorím... takto po*rať výbornú filmovú predlohu... cc
Jednoznacne mafia lepsi pribeh,lepsia hratelnost,cz dabing super zbrane na tu dobu,Proste neda sa to ani len porovnat z GOOD FATHER
MAFIA JE SPICKA Z HIER a co hovorite kedy uz bude kOnecne dvojka sa uz na nu tesim jak maly chlapec
presne tak... uplne suhlasim s Baciiikom... co sa tyka ovladania aut proste nadhera... mafia patri aj momentalne medzi najlepsie spracovane hry... mafiu neni mozne s Godfatherom porovnavat... GF sa mafii nevyrovna...
proste MAFIA RUł€Z
mno mafia podla man lepsia v tom ze ma viac vozidiel a velmi to porovnat nemoze lebo som godfathera hral asi tak 2 krat ale tak strasne cudne to vyzeralo........moj hlas by siel aj keby neviem co mafii
podla mojho neodborneho nazoru je Mafia lepšia hra už len z toho dôvodu že na svoju dobu bola celkom dobre graficky a herne spracovaná
Godfather bol až moc jednoduchý ale na Mafii som sa musel aj potrapit
mafia is the best game on the world asi tak povedane z prostredia mafianov este ziadna hra nebola taka skvela ako mafia bola to prva hra pri ktorej mi aj slza vyhrkla ked tomyho odprasili . a super dabing ktory sa uz od vtedy neopakoval .gf = splacanina dobrych napadov ktore sa ale vobec nepodarili . gf ma vobec nebavilo a mafia mi pripada krajsie mozno som slepy ale ja viem co vidim mfia krajsia lepsia nadabovana narocnost na hw troska mensia ale stale celkom velka aj tak mi idu obe na max ale aj tak ku gf mam vela vyhrad zatial co v mafii skoro ziadnu .