Magia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
stajo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stajo »

Linkman napísal:Ono v nejakom časáku som čítal že ako spraviť nápoj lásky ak chcete môžem ten čarodejnícky recept postnúť a niekto to môžte vyskúšať ale vraj to je čierna mágia.
Stajo napísal:tak to hod ja to aj vyskúšam ak budem mať všetko potrebné
Lestat
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lestat »

Linkman napísal:Ono v nejakom časáku som čítal že ako spraviť nápoj lásky ak chcete môžem ten čarodejnícky recept postnúť a niekto to môžte vyskúšať ale vraj to je čierna mágia.
Ano je,pretoze ovplyvnujes tym niekoho inehovo svoj prospech a doporucujem sa vam od tychto veci drzat co najdalej ,radsej pomahajte a nemanipulujte ,pretoze v ciernej magii,existuje pravidlo,ktoremu sa dokaze ubranit len strasne malo ludi, a to pravidlo znie,ze cokolvek nieco zle spravis ,vrati sa ti to trojnasobne !!!
MC_PEDRO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Magia

Príspevok od používateľa MC_PEDRO »

Lestat napísal:No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmysel
no vies "KOPRFILD" to mas tak neuvidim neuverim natoc nieco na video a uploadni a inak ja dokazem veci premiestnovat a nebucem sa ich dotykat :P :P :P
Lestat
Amateur
Amateur

MC_PEDRO napísal:no vies "KOPRFILD" to mas tak neuvidim neuverim natoc nieco na video a uploadni a inak ja dokazem veci premiestnovat a nebucem sa ich dotykat :P :P :P
Problem je v tom,ze ak si myslis ,ze magia je o tom,ze sa premenis na zabu alebo budes 100kg zavazie bez toho aby si sa dotkol,tak sa mylis,a druha vec je to ,ze by si aj tak nic neuvidel,pretoze nemas dostatocnu vieru a nie si na to dusevne pripraveny ....
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh taka magia o akej je tu rec sa neda natocit na video... To nie je ako v Diablovi Necromancer... Alebo poletovanie na metle...
MC_PEDRO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MC_PEDRO »

Lestat napísal:Problem je v tom,ze ak si myslis ,ze magia je o tom,ze sa premenis na zabu alebo budes 100kg zavazie bez toho aby si sa dotkol,tak sa mylis,a druha vec je to ,ze by si aj tak nic neuvidel,pretoze nemas dostatocnu vieru a nie si na to dusevne pripraveny ....
patri do tej tvojej magie aj vyvolavanie duchov?
stajo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vyvolávate hoci koho alebo aj ste na niekoho zamerany??? 8)
Lestat
Amateur
Amateur

MC_PEDRO napísal:patri do tej tvojej magie aj vyvolavanie duchov?
Nerad budim duse mrtvych a preto to nerobim ,skor iba ak potrebujem pomoct abo poradit ,ale to sluzia anjeli ale ano ,mozu aj duse mrtvych ale nerobim to ,zatial ....
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

forum o magii a okultizme tu

Kód: Vybrať všetko

http://sanctuary.mysteria.cz/phpBB
stajo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:forum o magii a okultizme tu

Kód: Vybrať všetko

http://sanctuary.mysteria.cz/phpBB
celkom v pohodke diki moc. 8)
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

uz odmalicka som sa zaoberala znameniami, aj ked si myslim, ze to nema s magiou nic spolocne...zaoberam sa charakteristikami roznych znameni a astrologiou, je to velmi zaujimava vec...to cim sa zaoberam nema s "horoskopny na kazdy den" (ako som to ja nazvala) nic spolocne...ked som bola ete mala tak som nemala velmi kladny postoj k magii, mozno preto, lebo som z nej mala strach, abo take nieco, neverila som jej...potom zacali vydavat taky komix- Witch (mimochodom uzasna grafika :wink: ) a vtedy ma zacala magia celkom zaujimat, vela som si o nej citala a pod., no neskor ma do nej zacala moja kamaratka vyslovene nutit a vtedy som ju znenavidela (myslim tu magiu, ale nebojte sa, po case aj tu kamosku :lol: )...v terajsej dobe sa k nej zacinam opat vracat (myslim tu magiu :) s kamoskou je definitivny koniec :P ) ale uz len tak namatkovo...ja radsej zostanem pri svojom zverokruhu 8)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fight by the sword, die by the sword...rulez are rulez...8)
"Vsetko mi je dovolene, ale nie vsetko mi je prospesne"

Magia ja a krasna funguje, avsak jej zdroj nas zabija aj ked to teraz nevidime. Nenici nase tela skor ich zveladuje, nenici nasu mysel, len ju formuje, nerobi nam zle v casnosti ale zabija nas vo vecnosti.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

uplink napísal:Magia ja a krasna funguje, avsak jej zdroj nas zabija aj ked to teraz nevidime. Nenici nase tela skor ich zveladuje, nenici nasu mysel, len ju formuje, nerobi nam zle v casnosti ale zabija nas vo vecnosti.
neviem kde si zobral tuto vetu, ale dobra
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:neviem kde si zobral tuto vetu, ale dobra
sam napisal. ked citujem tak napisem autora - abo dam aspon uvodzovky, ked parafrazujem tak detto. Cize uplink.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

uplink napísal:sam napisal. ked citujem tak napisem autora - abo dam aspon uvodzovky, ked parafrazujem tak detto. Cize uplink.
som tu dlho nebol, tak neviem ako ste sa vsetci pomenili
sophie
Medium Star
Medium Star

uplink: naozaj dobra veta, fakt...to treba uznat, ako si uz spominal- fakt si filozof, len tak dalej chlapce...a navrhnem ta ako predsedu v nasom "kutiku myslitelov" :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Sophie, ako velmi ta ovplyvnuje zverokruh? Vyberas si podla neho aj priatelov? Riadis sa podla neho, kam pojdes a kam nie???

Uplik: Neviem ci to je az taka skvela veta... Myslim ze sa to da napisat na cokolvek... Pretoze vsetko formuje tvoje ja...
sophie
Medium Star
Medium Star

Retsko: priznam sa, ze ma zverokruh ovplyvnuje dost znacne :roll: samozrejme nie v takom zmysle, ze ked sa dozviem (lepsie povedane vytusim) ake je clovek znamenie, tak sa moj vztah k nemu nemeni, samozrejme...ale aspon viem co od neho mozem cakat, teda lepsie povedane, pomaha mi to pri empatii a to znacne...upozornujem ale, ze zverokruh nie je iba 12-tich roznych typoch povah, kazde znamenie ma ete rozne druhy, ete sa nejako "deli"...je to na dlhsie vysvetlovanie
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Retsko napísal:Sophie, ako velmi ta ovplyvnuje zverokruh? Vyberas si podla neho aj priatelov? Riadis sa podla neho, kam pojdes a kam nie???

Uplik: Neviem ci to je az taka skvela veta... Myslim ze sa to da napisat na cokolvek... Pretoze vsetko formuje tvoje ja...
ja som nenapisal ze je skvela. a ano clovek ja ako nadoba [orig. po hebrejsky dusa = druhotny vyznam = nadoba]. cize to cim sa plnime to nas formuje. Vsetko. Hudba ktoru pocuvame, spolocnost v ktorej sa pohybujeme, jedlo ktore jeme, to ci nadavame, to ako zmyslame, to ci nenavidime, alebo sa snazime milovat. vsetko ovplyvnuje cloveka, jeho vnutro a srdce a jeho vzhlad cize zovnajsok.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

S kmaratmi by sme to radi skusili s runovou magiou...sme nasli u jedneho kamarata na povale mrte staru knihu a tam je o tom vsetko 8)
Napísať odpoveď