Malovane krizovky
Malovane krizovky
Potreboval by som pomoc mam take to 2 malovane krizovky a neviem si dat rady Pls poradte potom ako ste na to prisli
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Malovane krizovky
trochu to tu ozivim... velmi rad lustim tieto krizovky a zhanam neake predlohy na nete, ktore by som si mohol vytlacit (a nielen tie klasicke, ale napriklad aj trojuholnikove, alebo potom tzv. triddlers) nieco napr ako tu na tejto stranke http://www.griddlers.net/pages/bookstore su to knihy ktore sa daju objednat
bol by som rad skor za zlozitejsie, vacsich rozmerov
ak o niecom takom viete, dajte vediet
bol by som rad skor za zlozitejsie, vacsich rozmerov
-
Mek
Addict
Vsak sa na griddlers.net zaregistruj a mas tam kopu krizoviek, ktore mozes riesit online. Ked si ich chces vytlacit, tak to mozes pomocou printscreenu a mas.
-
typek61
Darca
ja mam doma asi 3-4 tieto male casopisy kupoval som ich v tescu
len horsie ako by som ti to preskenoval
-
retsil
Light Star
mek, na griddlers.net som zaregistrovany a prave sa mi nepaci to online riesenie.. ja to rad riesim normalne na papier... a s tym prntscr to nie je bohvieco, lebo je to nake farebne a su tam tie otazniky a tak... skor by som mal zaujem o tie knihy co su tam 
typek61, myslis tie casopisy co sa aj volaju "malovane krizovky" alebo nieco ine?
typek61, myslis tie casopisy co sa aj volaju "malovane krizovky" alebo nieco ine?
-
typek61
Darca
ano presne tie co si pisal
len teraz neviem kde som ich dal 
-
retsil
Light Star
no tie praveze mam vylustene, ono sa daju aj kupit starsie cisla z archivu za lacne peniaze.. ale skor by som chcel nejake krizovky z ineho zdroja... a hlavne nejake velkeee 
Z prvého príspevku.. Maľované krížovky pre 7. - 9. ročník... a ja to lúštil dobré dve hodiny.. aj to som len tak naslepo jedno strelil, bo už som nevedel jak ďalej.......... a aj to neviem, či som to vylúštil správne. To je žirafa???

-
RATZINGER666
Darca
brm: je to tak, mas to spravne 
Najprv som na to pozeral, že čo to kua je. A to je predsa žirafa papajúca stromček.