Mam šancu !

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chlebik
Light Expert
Light Expert

Mam šancu !

Príspevok od používateľa chlebik »

ja viem mnohy si mislite ze co moze niekto ako ja v mojom veku otom vedet ale mam taky problem a bol by som rad keby ste mi poradili a dali svoj nazor viete mam taky problem pači sa mi jedna baba je odomna orok staršia poznam ju skoro cely život ale potom sa objavila jedna z 9. ročnika je uplne krasna mislite ze mam nejaku šancu u nej ked som tak mladši od nej ? proste niekedy sa obidve tak spravaju ze je to vidno ze sa im pačim ale pride niekto iny a sprava sa tak isto ku každemu tak potom ani neviem či s apačim alebo nie prosim poradťe ma to cenu sa esťe oto snažiť ?
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

ja by som Ti najskôr poradil naučiť sa slovensky , neskôr ukázať sa proste taký asi si , nehrať sa na nič , proste byť sám sebou ...

ak to neuzná dievča - buď je to pi*a , alebo proste nemá záujem :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

OT vymazaný. Držte sa témy alebo sa zdžte prispievania.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ked ju milujes nie je co riesit. :wink:

Ked je medzi vami len rok rozdiel, nevidim v tom ziaden problem. Mam kamosa, ktory chodi s 8 rokov starsou slecnou (jemu je len 20). Ked su oni spokojni kto im do toho ma co rozpravat?

Pozvi je len tak nezavezne na "kavu" a uvudis ci bude mat vas vztah nejaku buducnost. Nemas co stratit. Ak sa k tomu neodhodlas budes si to potom vycitat. Mohol som a ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Šancu? jasné že máš. Pokiaľ je iba o rok staršia, tak vek by tu nemal hrať prekážku. Skôr sa snaž byť viac s ňou o samote, aby mala možnosť ťa lepšie poznať takého akým si, keď niesi v spoločnosti kamarátov.
Jw možné, že si to ani neuvedomuješ, ale s kamarátmi si vždy pod tlakom, a snažíš sa "ukázať sa" /nepochop ma zle/. Je to prirodzená reakcia podvedomia na potenciálnych sokov, aj keď ich tak vedome neberieš :wink: To že sa správa k tebe milo, no aj k ostatným je dobre, lebo to značí, že je prístupná a to hrá v tvoj prospech. Iba ju presvedčiť, že to má s tebou význam.
Choď s ňou dakam von na kávičku a buď sám sebou! :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja neviem dievcata si vyberaju chlapcov aj podla toho aky su rozumovo vyspelejsi takze jej dokaz ze aj ked si mladsi tak nie si decko. Hlavne ako to tu uz bolo spominane sa jej venuj podla moznosti co najviac a snaz sa nebyt iba nezny a same take jemne veci kolo toho ale hlavne aby sa pri tebe nenudila jednoducho pocas casu ktory stravi pri tebe sa skus uvolnit a rozosmievat ju . Ked sa bude chciet rozpravat o vaznych veciach sama zacne takze hlavne jej sprav kazdu chvilu co bude s tebou spomienku na neopakovatelny zazitok ;)
chlebik
Light Expert
Light Expert

lenže ju malo kedy stretnut samu ona je vkuse s kamaratkami a ked osamote tak to iba že niekde ide cez školu alebo v meste sem tam nič take že by som mal šancu snov byť sam
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Brácho, v prvom rade, píšeš o 2 babách nie jednej, tak sa rozhodni, ktorá sa Ti vlastne páči, lebo z Tvojho príspevku mi to nie je jasné :?

Šancu máš, len jej musíš dokázať, že nie si decko a že si vyspelý alebo aspoň rozumný, podľa mňa by si mal byť dokonca trošku vyspelejší ako ony.

Neviem lebo baby aj presne v takomto veku letia na starších, resp. starší ju hneď zaujme, lebo je to niečo iné, a rovesníkov zvyknú vnímať ako deti. (väčšinou - moje skúsenosti)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No tak ju niekam pozvi /najlepšie osobne/ skús starú fintu s "vyhranými lístkami do kina" :P alebo dačo podobné. Proste si tú príležitosť vytvor. Veď ústa máš. Ale pokús sa to zahrať tak, aby to nepochopila ako rande - to by sa mohla zlaknúť.

//Edit: Whoops :oops: nevšimol som si, že sa jedná o dva objekty. V tom prípade platí, že sa najprv rozhodni pre jednu. Lebo ak pôjdeš za jednou, v hlave ti môže furt vŕtať druhá :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Tak ale chlapec píše tak ako píše (čiže nezrozumiteľne), tak ako mu máme poradiť? :?
chlebik
Light Expert
Light Expert

jin napísal:No tak ju niekam pozvi /najlepšie osobne/ skús starú fintu s "vyhranými lístkami do kina" :P alebo dačo podobné. Proste si tú príležitosť vytvor. Veď ústa máš. Ale pokús sa to zahrať tak, aby to nepochopila ako rande - to by sa mohla zlaknúť.

//Edit: Whoops :oops: nevšimol som si, že sa jedná o dva objekty. V tom prípade platí, že sa najprv rozhodni pre jednu. Lebo ak pôjdeš za jednou, v hlave ti môže furt vŕtať druhá :wink:

te listky to je super to spravim teda skusim

ETieNne: tak mne dosť bab kamaratok vraveli ze oproti ostatnim v mojom veku sa spravam inak teda nie ako decko ale ako normalny chalan

ano pišem od dvoch babach ale ta jedna si ma moc nevšima takže asi omna nema moc zaujem a teda skusim tu prvu o rok staršiu sryy že som vas poplietol
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Hmm.. to je dobré, že Ti vravia, že si iný v tom dobrom zmysle, nie je to zaručenie toho, že budeš úspešný, ale prvý predpoklad na to aby si bol, teda, že na to vôbec máš.

Ďalšia vec... Tak teda ak som správne pochopil, Ty si deviatak a prvá je tá, ktorú poznáš celý život a je o rok staršia a druhá je deviatačka ale tá o Teba veľmi nejaví záujem.

No poviem len toľko, že by som Ti neradil vyberať si a skúšať tie baby podľa toho, že u ktorej sa Ti zdá, že akú máš šancu.

Urob si v citoch jasno a nepozeraj na to, kto sa ako správa. Alebo čakáš, že sa Ti tá druhá vrhne k nohám. Veď ako dlho a ako dobre sa vlastne poznáte??

Možno to chce len viacej času a viacej iniciatívy. Šancu máš podľa mňa u oboch, ale závisí to hlavne od toho, čo pre to urobíš.

Ďalšia vec.... no ako si písal to s tou vyspelosťou. Tak sa snaž aspoň písať trošku zrozumiteľnejšie, neviem či nemáš s fórami skúsenosti, ale píšeš akokeby roztržito alebo bezrozmyslu a potom sa to zle číta.

Ber to ako radu nie ako útok. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Neviem ci sa to tu uz niekto spytal aleee ...kolko si mal uz vztahov dokopy ? :)
chlebik
Light Expert
Light Expert

no ved hej akurat ze ta deviatačka ona pojde teraz na inu školu ako ja takže nejak sa snow moc nespoznam aka je a tak a mislim ze keby zanov mam chodit do susednej dediny za nov či nejde von abo tak tak by to bolo asi dosť blbe.

mno a tu staršiu o rok tu poznam ako vravim cely život jedine čo by som mohol tak opisať : dostupna,možno trušku namislena ale fakt len trošku,ale naj ma štvu te jej kamošky bez nich ona ani na krok
chlebik
Light Expert
Light Expert

P3Bo napísal:Neviem ci sa to tu uz niekto spytal aleee ...kolko si mal uz vztahov dokopy ? :)
nejake 3 ale nenazval by som to vztahom to bolo take ze cmuky cmuk na mesiac a čav asi tak
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

P3Bo napísal:Neviem ci sa to tu uz niekto spytal aleee ...kolko si mal uz vztahov dokopy ? :)
Heh, kolko tak asi mohol mat vztahov 14rocny fagan? Podla mna ani jeden, a ani to, na co sa chysta by som nenazval vztahom. Este vela budes musiet halusiek pojest, aby si sa "zobudil" vo vztahu :)

// Inak moj jubilejny 300sty prispevok :aasmile27:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

2 Bukelo :Preco ? Zalezi od vyspelosti kazdeho jednotlivca. (gratulujem :) )
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

P3Bo napísal:2 Bukelo :Preco ? Zalezi od vyspelosti kazdeho jednotlivca. (gratulujem :) )
Samozrejme, je to o vyspelosti, ale aj dusevnej, a to mi nik nemoze protirecit, ale baby (normalne) v tom veku su trochu pred nami chlapcami. Rok dva urcite...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bukelo napísal:Samozrejme, je to o vyspelosti, ale aj dusevnej, a to mi nik nemoze protirecit, ale baby (normalne) v tom veku su trochu pred nami chlapcami. Rok dva urcite...
No položme si otázku, koľko tých normálnych sa v tomto vekou nájde?
Čo si ja spomínam na základku, tak ich bolo tak pomenej. Možno som chodil na zlú školu :P

P3Bo: To bolo zlé obdobie :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ty si v tom veku nebol normálny ?? Si veľmi sebakritický chlape :lol:
Napísať odpoveď