Mam sancu to dat dokopy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Mam sancu to dat dokopy?

Príspevok od používateľa aacid »

lebo sa jej vyhrazas ze sa zabijes? :D
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

CheZteR napísal:drzime ti palce
skôr tej babe, nech ju už ten pako nikdy nestretne
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

podla mna donho prilis davate. ano, ano, zachoval sa ako chudak, ale poznam ci uz osobne alebo z pocutia vela pripadov, kde to jeden z partnerov nezvladol, nieco vyviedol a aj tak vedeli fungovat aj nadalej. takze tie horrorove scenare ako sa ho boji a preto ho necha aby sa jej dotykal a podobne moc neberiem, skor uz pozna jeho drblu povahu a pozera sa na neho s nadhladom. v com sa ale zhodnem s ostatnymi je, ze jej treba dat pokoj, casom sa to utrasie a mozno sa vase cesty znova spoja. ale nespoliehal by som na to.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa je najlepšie skúsiť na ňu zabudnúť. Jednak musela mať nejaké dôvody, prečo ťa chcela nechať, jednak sám musíš uznať, že vlastnou reakciou si si u nej určite nepolepšil ani potom, bola to proste chyba takto reagovať. Ale však chyby robí každý no, tak treba sa s nimi vysporiadať, nechaj tomu čas a možno postupne aj ty lepšie pochopíš, že to pôjde aj bez nej :)
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

no neviem ci mala v umysle nechat ma ale po tej hadke pred rozchodom som si vsimol, ze si drzi ako keby taky mensi odstup odomna...boli to len detaily ale ked s niekym travis vela casu tak si aj tie vsimnes...fungovali sme vsak normalne ako predtym ci uz po osbonej alebo intimnej stranke...a po tom mojom skrate si proste povedala, ze uz stacilo
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ona ta nenechala len tak po jednej hadke a skrate. Takto sa veci po siedmych mesiacoch neukoncuju, len tak z nicoho nic. Ona to mala v hlave uz dlhsie, ibaze cakala na impulz rozhodu a ten prisiel tou hadkou. Clovek beprestane lubit len tak zrazu, len kvoli hadke. Nenamyslaj si, ze to bolo tou hadkou. To bola len posledna kvapka v mori, ktora dala ten impulz k tomu, aby to z oci do oci ukoncila. Na lasku treba vzdy dvoch.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

hlavne znova zopakujem ze sa jedna o 7 mesacny vztah!!! ty sa spravas ako keby ti konci 15 rocne manzelstvo...

pozbieraj sa, chvilu si daj pauzu, zacni robit nieco co ti vyplni volny cas aby si nesedel doma a neolizoval stenu ktora je k nej najblizsie a po case si najdi inu babu. ozaj si myslis ze ked sa vam vztah rozpadol po 7 mesiacoch tak to ma zmysel skusat znova? nerozpadne sa zase o par mesiacov? lebo zatial si nikde nenapisal co planujes zmenit aby ten vztah fungoval, lebo ak nic nezmenis tak logicky to dopadne po case rovnako.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Predvcerom som zacal cvicit a aj behat trosku...dokonca ked som vcera vecer behal tak som ju stretol ale len som pozdravil a bezal dalej :D jej pohlad stal zato ako keby nechapala, ze co to robim :D lebo nikdy som nechodil zabehat si, ked sme boli spolu :D ...ano boli sme spolu len 7 mesiacov ale fakt som ju velmi lubil a aj lubim, nelutujem ani jednu chvilu s nou az na tie hadky a rozchod...citil som sa pri nej vzdy uzasne...predtym som mal ovela dlhsie vztahy a aj som byval s mojimi ex ale nikdy som sa necitil pri niekom tak dobre ako pri nej...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no vidis jak ti je bez nej dobre, uz robis aj nieco pre seba
Antichrist
Medium Star
Medium Star

no az tak dobre mi nieje :D v hlave ju mam stale dost casto ale aspon trosku odreagovania pomoze :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

to ta prejde tiez neboj sa, a hned jak ju uvidis s niekym inym tak sa ti to vrati vsetko naspat a zacnes sa jej zasa vyhrazat :D
Antichrist
Medium Star
Medium Star

vyhrazat sa uz nechystam urcite :D a s niekym inym? akoze mozno si to len namyslam ale nemyslim si, ze niekoho bude mat v najblizsej dobe a ak hej tak vela stastia ... predomnou nemala 2 roky nikoho, ani sex ani nic ...mna tiez spociatku odmietla aj ked sme sa stretli a preskocila iskra ale po par dnoch mi napisala, ze jej vadi vekovy rozdiel (7rokov) a co si o tom budu ostatni mysliet a jej je najlepse samej...nakoniec sme sa po par tyzdnoch dali dokopy a neriesili sme vobec vek...ak ti mam pravdu povedat a to som povedal aj jej po rozchode, tak ona zije len pre pracu a aj si ju nosi domov ..7 rokov byva v podnajme...ci bolo 6 hodin rano ci jedna hodina v noci, tak nemala problem zdvihnut telefonat od ich otravnych kolegyn, ktore si nevedli dat rady bez nej...kolkokrat sem jej to vycital, ze uz by mohla konecne trosku naozaj vypnut, predsa aj ona ma narok na svoje sukromie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

strasne moc to riesis, keby si bol kamarat a vyplakavas sa furt takto nazivo mne tak ta prefackam nech sa konecne ukludnis.

CheZteR napise srandu a ty hned vylejes vsetko o jej byvalych vztahoch, praci aj kolegyniach...
Antichrist
Medium Star
Medium Star

noaco potrebujem sa vyrozpravat :D nikto ta nenuti to citat a ani odpisovat :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja sa ti len snazim vysvetlit ze ju proste mas vypustis z hlavy, nie na nu stale mysliet a rozpravat o nej...

sam sebe skodis.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

kto bol v tom vztahu starsi?
Antichrist
Medium Star
Medium Star

M142 napísal:kto bol v tom vztahu starsi?
ona

//autoeditácia príspevku (27 Júl 2018, 22:00)
tak chlapci opat som to nezvladol :D isiel som behat a naraz sme vysli z vchodu, tak sme sa pockali a isiel som ju teda odprevadit az na zastavku lebo isla na nocnu a kecali sme a aj posrandovali kym nepride bus :D na zaver som ju pobozkal na celo, na lice a povedal ze stale ta lubim a s usmevom na perach mi odpovedala ja viem :D neviem ci to je len zo zvyku ale proste nijak sa tomu nebrani :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Si trapny, co ti poviem.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Škoda že nepočuješ aj to čo si myslí...
Stále ťa ľúbim. Ja viem (ale si psychopat a už nič s tebou nechcem mať, lebo viem že tvoje excesy sa budú len a len stupňovať).
Napísať odpoveď