Na win.softpedia.com najdes programy na mailing list, avsak teraz nejde, tak nemozem dat konkretnu linku. V programe problem nevidim, ten vidim jedine v tom, ze potrebujes SMTP co to zvladne a dovoli.
hojko napísal:Na win.softpedia.com najdes programy na mailing list, avsak teraz nejde, tak nemozem dat konkretnu linku. V programe problem nevidim, ten vidim jedine v tom, ze potrebujes SMTP co to zvladne a dovoli.
no lenže to všetko su tial verzie na pár emailov
Ja by som potreboval niečo free alebo tial ale tak aby som mohol každému kontaktu *emailu poslat aspon jeden email.Pocet ludi v kontakte 10000.
na tie programy si mozes najst crack a pochybujem ze obstojis s plnou verziou.Som aj ja skusal spamovat ale asi vsade maju ochranu proti velkemu poctu mailom naraz takze sa kludne moze stat ze ak si spravis SMTP server na svojom PC tak ti mozu tvoju IP ulozit do blacklistu a vsetky maily od teba pojdu rovno do spamoveho kosa ak vobec dojdu.
A verejne SMTP servery ako smtp.azet.sk atd... su proti tomu chranene.
hmm .. no zoznam uzivatelov na pokeci neviem ci niekde najdes ...ale k tomu masovemu email klientu ..sak si naprogramuj nejaky ..v php to mas za chvilku