inak, Auruz, mne sa osobne moc nepacia nejake vety/citaty na tele, ale mam znamych ktory maju bud jednotlive slova alebo mena, alebo aj vety/citaty na sebe ale je to vzdy v kontexte nejakej kerky, nie je to len samotny napis..
Mate Tattoo?
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
nechystate sa nahodou niekto tuna? eventuelne ak by sa niekto bral z ostravy alebo okolia, najlepsie autom, prosim kontaktuj ma 
inak, Auruz, mne sa osobne moc nepacia nejake vety/citaty na tele, ale mam znamych ktory maju bud jednotlive slova alebo mena, alebo aj vety/citaty na sebe ale je to vzdy v kontexte nejakej kerky, nie je to len samotny napis..
-
lekoklatik
VIP
to vyzerá skôr na scarification ako na biely ink...
-
p4ra
Redeemer
Mate Tattoo?
Dnes som dokoncil. Teda nie uplne dokoncil, ale teda mam za sebou dalsie sedenie. 
Super ! Parádna práca, kto je strojcom tohto diela ?
Má to pre teba nejaký osobný význam ?
-
p4ra
Redeemer
Mate Tattoo?
Vdaka. Kamarat mi robi vsetky tetovania. Ma.. V podstate vyjadruje myslienku, ze nech je akokolvek zle, treba povstat, ako povstal Phoenix z popola.
p4ra: Paráda, páči sa mi to.
PS: dúfam, že to v pozadí je "len" nevinná woodoo bábika, a že ti tam nevysí nejaká ex.
PS: dúfam, že to v pozadí je "len" nevinná woodoo bábika, a že ti tam nevysí nejaká ex.
prvotný návrh na druhé tattoo hotový - doladiť detailíky a tak... 7.9. mám termín 
// meh... pre pokoj v rodine, nech nebehám na otcovej 60ke s čerstvým tetovaním, tak termín až niekedy v marci
// meh... pre pokoj v rodine, nech nebehám na otcovej 60ke s čerstvým tetovaním, tak termín až niekedy v marci
Otázka na niekoho kto má prehľad. Vo veľmi blízkej budúcnosti uvažujem nad tetovaním, najskôr na predlaktie. Chcel by som niečo, čo nemá nikto, a čo by pre mňa niečo znamenalo, a nikdy by ma to neomrzelo. Navrhol by som si to sám, a chcel by som to ako keby od dlaňe až po lakeť, čiže taký polo-rukáv. Neviete ako by som mal postupovať, aby som ten návrh spravil tak, aby keď mi obtočí ruku, aby to sedelo? Prípadne, vie to tattér doladiť nejak?
Takisto by som potreboval zopár rád.
ide o to, že by som si chcel dať tetovanie. Dostal som kontakt na jedneho chalana od nas z mesta, ktory zacal tetovat. Nema studio, on kresli, robi grafiku atd a rozhodol sa ze by zacal, ale len tak doma, tzn bez studia. Videl som aj zopar fotiek z jeho prac a vyzera to super. Chcem si dat 2 hviezdy takze tam ani nieje co dokaslat atd. (aj vidim ze je sikovny)
Lenze neviem ako je to po tetovani s darcovstvom krvi. Ak by som po tetovani chcel darovat krv, je na to potrebna nejaka licencia, alebo je tam nejaka doba pocas ktorej tu krv nemozno darovat? Nie ze by mi to nejako extra vadilo, ale clovek nikdy nevie ci ju niekto z blizkych (nedajboze) nebude niekedy potrebovat.
A posledna, su tam nejake rizika? Naco sa mam pytat / resp. co by ma malo zaujimat?
vopred dakujem
//farba je IntenSe / IntenZe čierna, neviem mozno je to nepodstatna informacia, ale pre istotu
ide o to, že by som si chcel dať tetovanie. Dostal som kontakt na jedneho chalana od nas z mesta, ktory zacal tetovat. Nema studio, on kresli, robi grafiku atd a rozhodol sa ze by zacal, ale len tak doma, tzn bez studia. Videl som aj zopar fotiek z jeho prac a vyzera to super. Chcem si dat 2 hviezdy takze tam ani nieje co dokaslat atd. (aj vidim ze je sikovny)
Lenze neviem ako je to po tetovani s darcovstvom krvi. Ak by som po tetovani chcel darovat krv, je na to potrebna nejaka licencia, alebo je tam nejaka doba pocas ktorej tu krv nemozno darovat? Nie ze by mi to nejako extra vadilo, ale clovek nikdy nevie ci ju niekto z blizkych (nedajboze) nebude niekedy potrebovat.
A posledna, su tam nejake rizika? Naco sa mam pytat / resp. co by ma malo zaujimat?
vopred dakujem
//farba je IntenSe / IntenZe čierna, neviem mozno je to nepodstatna informacia, ale pre istotu
-
p4ra
Redeemer
Hensym, jedine, co musis spravit ty je navrhnut si to. Dobry tater ti potom moze pomoct to upravit tak, aby to sedelo. Co sa tyka toho obtocenia, nie je to ziadna veda, len ako hovorim, musis si vymysliet motiv a nechat na taterovi, aby ti poradil, ako to spravne pootacat.
Adry, tetovanie je pekna zalezitost, v istom slova zmysle intimna, a preto si myslim, ze by bola skoda setrit na tom a hladat nejake lacne alternativy. Sam pises, ze darujes aj krv, cize je potrebne, aby si ostal zdravy. V nelicencovanom studiu, kde nie su dodrziavane zakladne a povinne hygienicke nariadenia mozes lahko pocas tetovanie prist k nejakej infekcii. Okaslat to, ze by si uz nemohol darovat krv, ale mozes vazne ochoriet, a to ti podla mna za to nestoji. Preto ti odporucam radsej si najst nejake poriadne studio, ktore je kompletne na tetovanie vybavene. Licenciu na darovanie krvi po tetovani urcite nepotrebujes. Odporucam 2 mesiace tam samozrejme neist, kym sa ti vsetko poriadne zahoji, potom veselo chod. Pytaj sa na to, ze ci mozes vidiet, akou ihlou ta bude tetovat (mala by byt zabalena a pred tebou otvorena), ci mozes vidiet rukavice (tiez by mali byt zabalene a pred tebou rozbalene), pytaj sa ake su farby (ci su na prirodnej baze). A este je dobre nechat si spravit test na to, ze ci nemas na tetovanie alergiu.
IntenZe je americka znacka. Vsetky moje tetovania su robene s nou a som velmi spokojny.
Adry, tetovanie je pekna zalezitost, v istom slova zmysle intimna, a preto si myslim, ze by bola skoda setrit na tom a hladat nejake lacne alternativy. Sam pises, ze darujes aj krv, cize je potrebne, aby si ostal zdravy. V nelicencovanom studiu, kde nie su dodrziavane zakladne a povinne hygienicke nariadenia mozes lahko pocas tetovanie prist k nejakej infekcii. Okaslat to, ze by si uz nemohol darovat krv, ale mozes vazne ochoriet, a to ti podla mna za to nestoji. Preto ti odporucam radsej si najst nejake poriadne studio, ktore je kompletne na tetovanie vybavene. Licenciu na darovanie krvi po tetovani urcite nepotrebujes. Odporucam 2 mesiace tam samozrejme neist, kym sa ti vsetko poriadne zahoji, potom veselo chod. Pytaj sa na to, ze ci mozes vidiet, akou ihlou ta bude tetovat (mala by byt zabalena a pred tebou otvorena), ci mozes vidiet rukavice (tiez by mali byt zabalene a pred tebou rozbalene), pytaj sa ake su farby (ci su na prirodnej baze). A este je dobre nechat si spravit test na to, ze ci nemas na tetovanie alergiu.
IntenZe je americka znacka. Vsetky moje tetovania su robene s nou a som velmi spokojny.
-
RBG
Medium Expert
Co tetovanie a jazvy? Na miesto kam si chcem dat kerku mam niake rezne jazvy a hlavne jazvy po popaleninach, s taterom som este ziadnym o tom nerozpraval, stale neviem najst spravny motiv...
RBG nie je dôvod sa báť dať si spraviť tetovanie cez jazvy alebo popáleniny. Je veľa ľudí, ktorý si svoje jazvy dávajú takto skryť. Na nete je aj kopec fotiek s takým tetovaním. Taktiež ani tatér ťa nebude od toho odhovárať, lebo na to dôvod nie je. Jedine, že by sa ti tá jazva alebo popálenina zapaľovala. Vtedy by to problém určite bol.
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
My first one je na svete:-)
Som z neho nadšená kedže sa mi strašne páči a má to pre mňa aj dosť osobný význam.
Som z neho nadšená kedže sa mi strašne páči a má to pre mňa aj dosť osobný význam.
-
Soviet
Darca
To si mohla uz rovno v slovencine dat..Neviem co je to za moda vkuse mat vsetko v eng..
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
To je každého osobná vec v akom jazyku si to dá.
-
Soviet
Darca
Vsak ja len vravim, nakolko ten "vyrok" by podla mna krajsie ukazal v slovencine
ale tvoj vkus, kedze mne sa to cele ani dako nepozdava..Ale tak hlavne, ze sa to tebe paci..
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Mne sa to viacej páči v angličtine a v slovenčine by to bolo príliš dlhé. Ok, tvoj názor 
cau , rozmyslal som nad tattoo , presne miesto este nemam urcene , malo by v nom byt viac datumov , uplnu predstavu ako by malo vyzerat este tiez nemam , ak mate nejake napady tak sem
,
najlepsie by bolo miesto ruka (pod rukavom) , lytko
najlepsie by bolo miesto ruka (pod rukavom) , lytko
j10: keď nevieš čo a kam, tak sa na to buď vyser, alebo choď za tatérom, ktorý ti poradí... odporúčam ale prvú možnosť
mať tetovanie len preto "aby som mal" je nahouby
mať tetovanie len preto "aby som mal" je nahouby